eli taas täytyy lähteä kylille. Hakemaan viikon kirjat ja appeet, pakko jaksaa. Auts, miten inhan aurinkoinen päivä näyttäisi olevankaan tulossa :(

Toveri Varastolta ilmosi, ettei uutta paikkaa päässyt edes katsomaan. Hänkin olisi halunnut tarkistaa tulosisäänkäynnit sun muut – hah, ei ole lupa! On kyllä hemmetin hyvin järjestettyä, sano. Odotetaanko kaikkien kulkevan pääsisäänkäynnistä täsmälleen klo 9.00, joka tietysti olisi erinomaisesti järjestettyä toimintaa (paitsi että jossain toivottiin meikäläisten välttävän kulkemista sitä kautta :o). Pitäisikö itsekin suostua tällaiseen... ei minä olen se ainainen vastarannankiiski, joten menen piruuttaankin etsimään jo aikaisemmin. Siis oikeasti, minä olen se liikuntaesteinen ja kipeä kehäraakki. Uskotte tai ette?!

Nimittäin tuli tuossa yöllä valvoessa taas mieleen sekin, että luuleeko osa blögini lukijoista, että minä vain teeskentelen kipujen, särkyjen ja valvomisen ym. kanssa? Onhan se tietysti mahdollista, jokainen voi ajatella ihan mitä haluaa. Sopii tulla vilkaisemaan lääkekaappia, tarjoan jopa kaffet, jos kiinnostaa sekä tarjoilen päälle diagnooseja ihan paperilla Voin myös esitellä koneelta muutaman kivan kuvan (kun niitä nyt tarjottiin CD:llä mukaan), joissa näkyy jopa maallikon silmillä yhtä jos toistakin. Lisäksi on ilmaantunut uusi, ei niin hirveän kipeä, mutta kiusallinen vamma. Aikaisemmin tätä ei ole ollut; korva ruksuu leukaluuta liikuttaessa. Ei, en pureskele hampaitani yhteen. En ole tehnyt mitään, joka olisi voinut edes vammauttaa em. aluetta. Eli ihan kivaa taas, tämä ei siis ole tinnitusta, joka on tuttua muista yhteyksistä.

Tämä ei nyt tunnu jaksavan tämän enempää, ehkä myöhemmin tai huomenna viimeistään lisää. Nyt on yritettävä raapia jotakin lievittävää sisuksiina, että pääsisi liikkeelle ja saisi hilattua muonat itselleen sekä kissille kotio asti. Totean olevani edelleen pettynyt Itelliaanopostin palvelun lisäksi myös erään kuljetusliikkeen palveluihin... Blääh – ei mene hyvin, mutta sehän ei ole uutta!

265380.jpg


NIMENI ON POLGA, POLGARA WELHOTAR – LUPA MÄRISTÄ