Kaikki muut menevät tähän aikaan nukkumaan ja Welhotar nousee valvomaan. Epäreilua ja inhottavaa, olisin tahtonut nukkua. Heräilin jo pariin otteeseen eikä jatkounille tunnu olevan mitään mahdollisuuksia. No, toivottavasti edes viikonloppuna sitten. Jos nämä pari päivää jaksaisi. Huomenna kun on vielä se pakollinen puolivapaapäivä tuon stanan pyhälauantain takia. Eihän kukaan ole vielä kuullut, että minua inhottavat lauantaipyhät? No, nyt kuulitte, viimeistään!

Belgarionkaan ei pääse huomenna apustamaan, on koko päivän laitoksella. Outoa, minusta tuntuu kuin Poika ottaisi opiskelunsa ihan vakavasti *puistelee päätään*. Omituiseksi on maailma mennyt! Ei opiskelijaelämää, ei kottaraisia, ei pikakotiviiniä... pelkkää opiskelua ja aika rankasti näemmä sitäkin. Hui, pelottavaa suorastaan tulevaisuutta ajatellen!

Hah, sain aasinsillan, jota ei voi olla käyttämättä. Welhottarelle on 99 %:sti tulossa jatkoja. P-P kävi eilen juttuamassa,että työkaveri jäisi osa-aikaeläkkeelle ja minä ottaisin hoitaakseni osan hänen töistään. En kaikkea, vain osan. Koska minulla on nytkin välillä luppoaikaa, lupasin. Tosin edellytin, että asiaa sitten katsellaan tarkemmin tehtävien osalta, perehdytys järjestetään ja seuraavassa kehitys-keskustelussa puhutaan myös palkasta. Tämä oli P-P:n sekä molempien työkavereiden mielestä paras ratkaisu ikinä. No, totta on, että tuoksi ajaksi he eivät saa ketään siihen palkattuakaan. Ja toinen tosiasia on se, että minulla on nyt toisinaan ollut hiukka vapaatakin aikaa nettailla ja pähkiä töissä. Eli suostuin ja samalla tinkasin työsopimusta. P-P ilmoitti, että toki ja ilman muuta. Lisäsi sen verran kehuja, että hänen mielestään olen ollut vuoden paras rekrytointi. Jep. Ensin se tuntui hyvältä, kunnes aloin miettiä, onko tänne nyt niin hirveästi väkeä yleensä rekrytoitu ;D Eli ei paljon, mutta mukava tuollaista on aina kuulla. Ja jos se näkyy sitten keväämmällä palkassa, en pitäisi pahana ollenkanas. Työtkin monipuolis-tuisivat. No – asia jää nyt vielä hauduteltavaksi ja selviteltäväksi, lisärapoa seuraa!

Eilen myös selvisi kauan odoteltu Pikkujoulujen aika ja paikka. Voi hitsin hitsi, ei hyvältä näytä. Pohjat Varastolla, jonka jälkeen keskustan teemakapakkiin. Hinta 20 juuroa per lärvi, sisältää siis pohjat ja ruokailun, muut juomat jokainen maksaa itse. Ja vielä odotetaan kapakin teemaan soveltuvaa pukeutumista. Ei, ei kuulkaas, jo varovainen kysely eilen tuotti tulokseksi sen, että kovin harva taitaa lähteä mukaan moisiin kekkereihin. Eikä Welhotar ainakaan. Ruoka on varmasti hyvää. Mutta aika on vuoden pahimpia pikkujouluviikonloppuja, joten sekin on tuolloin varmasti melkoista bulkkitavaraa. Lisäksi kapakissa on paha meteli, en tykkää. Eli minä olisin lähtenyt, jos pippalot olisivat olleet Varastolla ja edukkaammat. Tuolla rahalla käväisen ostamassa pari hyvää viinipulloa ja lopulla rahalla tekaisen jo melkomoiset emmeet itselleni (ja vaikka kavereillekin). Että unohtakaa koko juttu! Ilmeisesti järjestäjät ovat ajatelleet järjestää ns. erilaisen pikkujoulun. No, Wanha Welhotar tietää, ei tule onnistumaan! Ihmisillä on omia odotuksia ja tapoja. Lisäksi paikan sijaintikin on sellainen, että se tietää taksomatkoja kaikille. Arvatkaas miten hankalaa se takson saanti iltayöllä Tsadissa on, varsinkin tuollaisena perjantai-iltana, hrrrr.

Kävin vaihteeksi eilen taas Serkuissa, työsalaatti oli loppu. Kas kummaa, kyllä sinne saa aina rahaa uppoamaan enemmänkin ;D Ostin rahkaleivareita viikonlopuksi, aamuksi kirsikkajugurttia (aivan älyttömän hyvää hei!), sitä salaattiakin muistin, adjikaa, mansikka-valkosuklaata, kuivattuja karpaloita, keksejä paria plaatua... semmoinen pikavisiitti vain siis. Sain jotakin makeaa kotiin viikonloppua varten, ettei ihan kaikkea tarvitsisi raahata huomenna. 

Ruokapuolella eilisiltana valmistui kana-vihanneshärpäkettä ja ohraa – hyvää! Riittää taas pariksi päiväksi evääksi. Ja edelleen – Iikkean kattilat on nyt testattu melkein kaikki. Hyvin pelaavat eli hinta-laatusuhde on erinomainen. Kissalle ei jostain syystä tuo kokeiltavana oleva purkkiruoka tunnu maistuvan. Hmph, täytyy taas ostaa jotakin muuta. Kronkeli karvatakamus, vain herkut kelpaisivat! Hitsi, pitääkö minun alkaa syödä niitä ruokia, jotka eivät kollille kelpaa? Toisinaan kissinruuista kyllä lehahtaa niin houkuttelevat tuoksut, että...

Alkaakin tehdä mieli kaffetta ja aamupalaa, jospa tästä lähtisi vääntämään apetta itsellensä.

-----------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrrrmenta, kaiffat! Hei, olin eilen joo hirmuse kilti, ihan koko päivän. Tai siis oikeestaa goisin koko päivän ja bases viälä, siäl on hyvä ku on lämpöne ja mukava. Eikä mamikaa ollu yhtää mistää vihane, mä sain heekkui ja kaakkei ja kaikenmoist. Ja paljo paijatust sitt illall, ku mä kerta oon ollu kilti. Ja nukuinki mami viakus. Se vaa ei taas goisinu, pyäri vaa ja hyppi ylös. Omituine emo, toi! Kyll se sitt joskus taas goisii, toivottavast. Ja onneks mä saan goisii rauhas päivisi, täst muute tuliskaa mitää. Nii, ett ihan me ollaa taas kavrui ja hyviss väleiss, ei mitää onkelmii olleskaa. Mull ei sitt vaa maistu toi mamin tuama uus safka, vaiks siin on fisuuki. Joteski ei uppoo. Mami sais laittaa siihe jotai heekkuu vähä mukaa, vaiks donarii. Mamiih, eiks ollu hyvä ehdotus? Jep, se lupas funtsii asiaa. Mä en ala, partsill oli eile galsa ja nyt siäll on taas kosteet. Ei siäl voi enää oikee olla kunnoll, vähä kävästä vaa. Mami lupas, ett vaiks huamenn jo se laittaa sinne semmosee lyhtyy kyntilän, ett siäll ois illall sitt ainaski valoo. Joo, siit mäki diggaan, sitä on kliffa tsiigaa, ku muute on pimeet! Mutt muute tääll ei tapahdu oikee mitää. Mami lupas huamenn käydä kaupoill. Poika tulee sitt lauvantain koko päiväks tänne leikkii jotai noitte mami taravoitte kans >o< En tajuu, ihmiset leikkii. No, jotai ne niill tekee kuiteski ja mami on luvannu duunaa jotai hyvää safkaa. Nii ett nyt mä vaa odota sitt huamist iltaa ja viikonloppuu. En mä haluu mun fotooka tähä, mä en oo oikee kuvatuksellisell tuulell. Ett tämmöse löysi, kai seki käy.

2022498.jpg

Kliffaa melkee viikon loppuu hei kaikill!

-----------------------------------

Vincent, en minä olisi jaksanutkaan kuvata sinua aina samassa asennossa samassa paikassa ,D

Päivän slogan: Ilma on nytkin kuin morsian, tosin pirun ruma ja ankea sellainen!

Päivän biisi: My Pencil Won't Write No More

Luettua: Raili Manninen – Vieraassa maassa, jahas, mitäs tästä sanoisi... Jotakin jännärintapaisen ja puolihömpän välimailla olevaa sepustelua. Tuntui alussa ihan luettavalta, mutta sitten alkoi mennä metsään. Kansainvälistä rikollisuutta, korruptiota ja muuta kivaa belgialaisesta näkökulmasta. Tämä ei vain jotenkin toimi, tarina pitkittyy ja mutkistuu, tyylikin muuttuu kesken kaiken. Ei, en voi suositella kenellekään, tämä käy vain taksolukemiseksi ja odotteluun. Robin Cook – Romahdus, ja taas uutuushyllystä kassiin tämäkin suurmyyjä. Tällä kertaa käsittelyssä MRSA ja sen leviäminen, toki kiinnostavaa oikeasti siksi, että MRSA on Suomessakin iso ongelma. Ja jännitystäkin, yrityskauppaa ja yksityissairaaloita jne. Cook osaa myös asiansa ja tarina luistaa aina, ja kansa ostaa (paitsi tämä täällä!). Eli Cookin kavereille ja MRSA:sta kiinnostuneille, tekniset tiedot pitänevät ainakin jopa paikkansa.

                                        265380.jpg

                                          ONHAN SE JO TORSTAI, ONHAN?