Peruutetaanpas tämäkin päivä – tyhjää täynnä taas! Sitä typerämpää puolta näissä juhlapyhissä nimittäin. Meillä ei tätäkään päivää muuten vietetä eikä ole ikinä vietettykään, olemme taas kovin erilaisia ilmeisesti.

 

Eilen Belga käväisi lounastamassa. Kovasti suunnittelimme parin kotityön hoitoa, mutta se jäi  vielä suunnitteluasteelle. Eihän hyvä suunnittelu ole koskaan pahasta. Varsinkin kun siinä sivussa tuli syötyä vielä erinomaisen hyvin. Jälkkäriäkin oli ja kaikkea ,D Opiskelija näytti ainakin pitävän, lisäksi hän sai runsaasti heekkuja viemisikseen. Sen verran vielä Belgasta, että myös tämä kesä menee opiskelun merkeissä, koska kesätöitä ei noin vain ole tarjolla. Eli kaikki mahdolliset kurssit pois alta. Silti jää vielä jonkun verran ihan oikeaakin kesälomaa. Ei paha.

 

Meikäläinen innostui eilen sijoittelemaan rättivalikoimaansa uusiin paikkoihin ja valikoimaan sopivia yhdistelmiä erilaisista (meikäläiselle) uusista vetimistä. Nyt kun on lämpimämpää, voikin ottaa käyttöön kaikkea kivaa ,D Jospa se vähän kohentaisi tuota maassa matelevaa itsetuntoakin. No joo, eipäs nyt mennä sentään liiallisuuksiin. Mutta on ainakin puhdasta ja ehjää vaatetta. Osan talvivermeistä pakkasin jo kaappiin pois silmistä! Ja kissikenkät esiin...

 

Lisäksi sain nukuttua taas aika hyvin. Tosin useammassa eri pätkässä, mutta silti. Tämähän ei arkisin onnistu, joten käytetään nämä typerät vapaapäivät vaikka nukkumiseen tipoittain. Sain myös eilen kirjailtua tekstin, jonka olen luvannut tehdä jo aikoja sitten. Jesh, se on valmis! Toisen tekstin väänsin äsken, vaatii vielä editeerausta, joten sen laitan vasta illalla menemään. Ei paha ollenkaan tuokaan.

 

Kohta pitäisi alkaa katsastaa parin päivän muona-annoksia eli mitäs Welhottaren koekeittiöstä tänään syntyykään? Söpöjä kesäkurmitsoja olisi, jospa täyttäisi ne soijarouhehässäkällä ja laittaisi uuniin... helppoa ruokaa olisi se. Sekä tehdä että ottaa eväkseksi huomiseksi. No, minä tässä vielä mietin. Imureerata pitää myös, toki ja tietysti. Pakkoruiskussa on käytävä – haa, minä rakensin eilen uuden korin shampoille ym. taravoille kylppäriin. Talon tarjoama saippuankokoinen minialusta kun ei pysy kohdallaan vaan lengottaa oudosti. Löysin kätköistäni osan pienestä korista, jonka tyynen rauhallisesti sidoin kiinni suihkuttimen yläpuolelle. Niitä on kaikenlaisia kivoja suihkukoreja ym., mutta kun niiden kiinnitystapa ei käy tuohon, ei sellaista ole voinut ostaa. Nyt sain tarpeekseni putoilevista pulloista – ei tuo nyt kaunis ole, mutta ajaapa ainakin jonkun aikaa asiansa. Innovaatio-Polka se tässä taas, terve vaan *muahahahah*!

 

Loppupäivän aionkin käyttää, varmasti yllärinä teille, lukemiseen! Kirjoja on tarjolla aivan hävyttömän paljon, suorastaan hävettää. Olen myös hamstrannut kirjastosta vielä lisää uutuuksia. Nolottaa, siellä on taas 30 varausta täynnä. No, onpahan jotakin tekemistä, jos ulostaudun Varastolta. Tai kyllähän minulla tekemistä aina riittää, siitähän ei ole suinkaan kyse.

 

Mutta nyt menen keittelemään aamun toiset kaffet ja miettimään tuota ruokapuolen loihtimista.

 

265380.jpg 

 

 

PAHAA SUNNUNTAITA JA ONNETONTA ENSI VIIKKOA!