Sitä minä vaan tuossa äsken aloin ihan huvikseni tarkistamaan (otsikon takia vaan), että ilmestyykö wanha Ratto-lehti vielä. No juu, tokihan se ja uusin numero ihan oikealla teemalla :D En sentään aio mennä ostamaan sitä... Enkä muuten aio lototakaan, minulla on aina niin kehno tuuri. Menkää te muut ja tähän yllytykseen narahtaneet velvoitan täysosuman iskiessä maksamaan minulle provikat!

 

Eilen oli taas varsinainen roudausretki, huh. Kolme kassillista tavaraa, kirjoja ja muonaa siis. Hitsi, että vihannekset ja hetelmät painavat paljon. Ja kun mukana on kaffetta, maitoa, mehua ja muuta, äkkiä kassit saa melkoisen täysiksi. Kivataksokin ihmetteli taas niitä, oli pakko muistuttaa, että koko viikon muonat ja kirjat sekä kissa-appeet sun muut härpäkkeet. Kuivankälppeä kuskikin teki vähän hommia, kun kantoi tavarat rappujen yläpäähän ;) Ei meikäläisen selkä ja olka enää kestä nostaa niitä rapuissa, silti oli koko illan tosi kipeä olo.

 

Apehdin ensin vähäsen, nappasin vähän mömelöitä helpottamaan tilannetta ja loppuillan venkoilin netissä ja lukemassa. Myöhemmin puhuin vielä kohtuupitkän puhelun – wau, minulle soitettiin *merkitään kruksi seinään*! Siinä ne iltapuuhat ja yö meni taas ketuillensa. Kissaa ei edelleenkään ole ajastettu oikein ja Vinski herää klo 3:n jälkeen joikumaan maitoa ja muonaa. Sitten ollaan rauhassa klo 6:een asti, jolloin samat jolinat (silloin yleensä teen töihinlähtöä). Eli ei tässä kunnon unia saanut tänäkään aamuna. Taidan vielä ottaa yhdet uusiounet ja myöhemmin päikkärit.

 

Kunhan nyt ensin saan Belgan ruokittua ja pari pientä, mutta tähdellistä hommaa hoidettua... Ja kohta onkin taas sunnuntai. Argh. Ei tästä viikonlopusta ehdi koskaan olla meikäläiselle riittävästi iloa, että toipuisi koko työviikosta. Tämä kovasti toivoo, että se osa-aikaishakemus menisi läpi. Neljän päivän vapaa jo hiukka jeesaisikin tilannetta, uskoisin.

 

No, mitäpä muuta; jee, herkkulöytö taas. Kas kun meikäläinen pystyy syömään vain tiettyjä plaatuja hetelmiä, nyt löytyi taas juuri niitä päärynöitä, jotka sopivat. Ja vielä alennushalvennuksella, en tiedä miksi. Ostin jokusen ja nyt olen mussuttanut niitä mehu suupielistä valuen maaninen kiilto silmissä! On ne vaan hyviä, kun harvoin saa ,D

 

Taidankin mennä keittämään toiset kaffet ja mussuttamaan vielä yhden piärynän!

 

265380.jpg 

 

VÄSYNYT, KIPEÄ POLKA – ONNEKSI SAA VAAN OLLA!