Oikein nautin eilen, kun kulutin aikaa ja vaivaa täyttäessäni KELAn lomaketta, perusteluineen kaikkineen, lisäliitteineen tietysti. Jo on prle, jos ei mene läpi! Siis kyseessähän on tämä kuntoutustutkimus, johon nyt pitäisi kuitenkin päästä. Aikaa ja aivosoluja tilanne vaati, mutta nyt se on tehty ja Kummisetä kiikuttaa sen tänään KELAn toimistoon - hänellä on sinne omiakin asioitaan, joten hyvin selvisin taas tästäkin. Tehty mikä tehty, siis. Nyt vain odotellaan...

Herjaamolla on vieläkin melko hiljaista, pientä pirkistymistä on havaittavissa. Paha, koska ensi viikolla on vähiten työntekijöitä paikalla ja asiakaspuoli alkaa samalla aktivoitua. Voipi tulla pissisiä tilanteita. Mutta nyt on rauhassa ehtinyt siivoilla tätä lokeroa. Vielä olen jättänyt kuitenkin pari pöytälaatikkoa, klemmarit ja karttaneulat rauhaan. Ihan vain varmuuden vuoksi, jos tulee oikein hiljainen päivä. Silloin alan järjestellä myös klemmareita.

Huomenna on taas esihenkilön kanssa kehityskeskustelu *huoh*. Toistan samat vanhat jutut, joista yhteistuumin todetaan, että ne ovat mahdottomia toteuttaa, rahapulan, resurssien tai muiden työntekijöiden haluttomuuden vuoksi. Lisäksi tietysti jankkaan taas tästä määräaikaisuudesta (jankkasin jo eilen), joka alkaa taas riipoa sisintä melkoisesti. Argh! Minä menen pois, jos minua ei vakinaisteta. Nih!

Koivet ovat lähes ihmismäisessä kunnossa, siis lähes. Olen kyllä pitänyt jatkuvasti kävelykenkiä, joihin sopivat nämä teetetyt tukipohjalliset. Hiukka hikistä. Tarttis saada sandaalit. Pohjalliset ovat vaan niin järeää mallia, että eivät sovi mihinkään muuhun kenkään, kuin näihin, jotka tulivat siinä mukana. Jospa kivakandi kirjoittaisi VALTAVAn työkengistä? Pitääkin laittaa viestiä! Lisäksi vääntelin ja kääntelin kaikki säädöt omassa työpisteessä samalla tavalla kuin tuolla keikkahommassa. Ajattelin, että koska siellä ei koipia hirveästi jomottanut, säädöt saattoivat olla minulle kohdallansa. Siihenkin sain siis kulutettua eilen aikaa - nyt säädöt ovat siis samanlaiset ja ilmeisestikin kohdallaan. Kipuja riitti eilenkin, tosin illalla alkoi jo hiukan rauhoittua, alkaakohan Lyrica tuplana tehota? Unen kanssa menee edelleen huonosti. Otan nukkulääkkeen, nukun tunnin ja herään taas. Käyn kusella, juomassa vettä, tupakalla. Valvon vähän aikaa ja saan nukuttua vielä 3 - 4 h. Eli siinä samoissa pyöritään 3 - 4.5 h unta yössä, ei sen enempää. Ketuttaa, tahtoisin nukkua kunnolla ja pidempään!

Tänään tulee kaveri käymään, Hän Joka Ei Pidä Kissoista. Onneksi hän ei yleensä viivy pitkään. Lisäksi hän tuo aina hyvät ruokatuliaiset, joten tervetuloa, ihan kiva, kunhan ei istu koko iltaa ,D Taidan olla ikävä ihminen?!

--------------------------------------------

254944.jpg

Terrrrrrve, kattiskat! Vähäks noloo hei, mä mogasin taas. Ei, mä en nyt purettanu-raavittanu mamii, en tosiaankaa. Mutt, tota, tää on vähä paskajuttu, ihan sillee kirjaimellisesti. Mä nukuin kammosikeest sänkys, siis siin isos sänkys. Ja sitt kakkisin. Mä en tiädä, olinks mä melkee unes vai mitä, mä vaan pyllistin ja siin se oli. Onneks siis kuiteski sillee, ett kaikki tipahti lattialle. Ja kuivaa kakkii. Mutt mami ku tuli nii ni se ihmetteli, ett vaiks soli siivonnu hiekkiksen, viäläki dunkkas. Ja ku se näki ne lördet, se sano taas #=(!/&>&¤"# tosi rumasti, muaki se haukku kakkakissiks, hei. Ei vahingolle mitää voi, mä sitä tahaltee tehny. Jotenki vaa nukuksissaa ja sillee, hei. Kai teilki on joskus sillee käyny, vai? Mutt ei mami sitt enää jaksanu olla vihane, näytti vaa, niinku mä en muka tiätäis, ett mihin oikeesti kakitaa. En mä tyhmä oo, joku vaa meni vinksallee sillee. Mutt hei, kavrut. Nyt kaikki tilaan ilmasta kissanruakaa, saa semmoset näytteet, hei. Mami jo tilas täältä mulle! Mä odotan nyt hivveesti postii... Mä, mä, mä saan postii, hei!

724285.jpg

Vinde, mä oon iltatirsoill ja mami häiriköi, kai siin nyt haukotus tulee vähemmästäki ,D Se on taas huamisee!

----------------------------------------------

Prle, olen keittänyt Herjaamolla kaffet melkein joka aamu. Tulisi nyt joku muu vängertelemään sen inhokaffettimen kanssa...

Päivän slogan: Tulevaisuus on olemassa, jokaisen on vain löydettävä se itse!

Päivän biisi: Pärnu

Luettua: J. R. R. Tolkien - Húrinin lasten tarina, taruja ja kertomuksia Keski-Maasta, kaunista kieltä ja kerrontaa. Pakkohankinta Tolkienista pitäville ja fantasiafriikeille. Kallis hankinta, odotan pokkaripainosta. Tämä on painettu nyt kauniille paperille, sisältäen kuvitusta (joka ei kyllä olisi ollut tarpeen). Eli suosittelen kaikille, menee hankintalistalle, divarin kautta tai pokkaripainoksena! Michael Collins - E. Robert Pendletonin salattu elämä, erittäin vaikea luokitella; murha, rakkaus, kirjallisuusvarkaus, akateeminen kateus, parodia yliopistomaailmasta. Kaikki yhtä viehättävänä, hyvin kerrottuna irrationaalisena tarinana. Ehdottoman suositeltavaa luettavaa kaikille - Welhotar hankkii tämän hyllyynsä!

                                265380.jpg

                               TIIVISTÄ TIISTAITA!