Tunnustan, jos ette jo ole sitä huomanneet. Olen siis lähdössä töihin kohtapian. Sunnuntaiaamuksi. Kun ei nukuta ja jalatkin näyttävät melkein kuuluvan ihmiselle. Jos lepäisin vielä tänään, ne luultavasti olisivatkin aika ihmismäiset. Mutta ei, tuonne minä lupasin punkea itseni, maailmalle, auttamaan muita. Hmph, minun on niin vaikea sanoa ei. Toisaalta, ei rahakaan pahaksi ole, ei. Eli työpäivä siis ja normipäivä muutenkin.

Nukkuminen ei mömelöillä juurikaan parane, 4 h lähes keskeytymätöntä unta, sitä ennen horrostelevaa ja lähes valveunta pari tuntia. Kipujakin riittää, ihan tarpeeksi. Eli, täytyy ottaa vielä pari mömelöä ennen lähtöä, että jakselee. Ja pari palaa leipää evääksi. Tuolla keikalla ei ole hyvä syödä lounasta kuten Herjaamolla. Tuolla ei sovi olla väsynyt, ei tippaakaan - muuten voi tapahtua outoja asioita.

Belgarion kävi eilen vielä iltapäiväkaffella. Ei hän tuosta inttiin lähdöstä näytä ottavan mitään paineita. Ai niin, eikä hän todellakaan päässyt TKK:n, kuten arvelimmekin. Mutta ei siitäkään mitään ihmeen pahaa mieltä tullut kellekään, koska se olikin jo lähes tiedossa. Eli maanantaina Belgarion suuntaa Upinniemeen suojelemaan meitä kaikkia *virn*. Kun intti on loppu, etsii jotakin keikkatyötä jälleen ja alkaa lukea toisiin pääsykokeisiin. Että näin. Heippa, Belgarion! Äiti-Polga lähettää meiliä...

Muutoin eilinen menikin todella lötkötellen, välillä vähän syöden ja paria asiaa hoidellen. Silkka lepo tekee kyllä hyvää. Tosin makoilu alkaa koskea selkään, joten ei hyvä tämäkään ,D  Parasta eilisessä oli kuitenkin ukkonen ja sade. Ilma on jo lievästi raikastunut. Äsken aamuraatio lupasi lisää ukkos- ja sadekuuroja, Welhotar toivottaa ne erittäin tervetulleiksi! Welhotar pitää ukkosesta ja sateesta, jos  on itse sisätiloissa, hmph.

-------------------------------------------------

254944.jpg

Huamenta, kaiffat! Mull on ollut hirvee täpinäaamu tänää. Mä oon jo vetäny hepulit oikee kunnolla ja juassu ja jolissu. Nyt mä ootan, ett mami antaa mulle kunnon ruakaa ja napikoita. Kalkonii mä sain jo! Eilenki oli kliffaa... Poika kävi ja sitt vähä ukkosti. Mua se ei pelota, mä vaan nukuin. Mutt mamiska tykkäs. Ja on tääll nyt vähä viileempi kummiski. Mä mitää oo itekkää tehny. Eile ku mami loju, mä lojusin sen hameen pääll taas, ett se ei pääse mihkää pakoo *virn*. Mutt en saanu heekkui eile, en yhtää. Ku mamiki teki niin tavisruaka, ett ei sopinu kissill ollenkaa. Vähä epist kyll semmone. Mutt kyll tuala nyt on semmost ku käy mulleki. Mä luulen, ett jos tänää sitt vaiks mäki jo saisin jotain itelleni. Muuta ku puukkiruakaa. Mä lupasin, ett nyt ku me saatii mein kuvei, nii ihan ekaks nyt laitetaa ne hyllykuvat, ku mäki olin kerta meges siin hommas. Ainaski pomottamas. Ja sain kokeilla niit ihan uusina. Eli täss niit nyt sitt on:

718767.jpg

Hyllyt menossa paikoilleen keittiössä... ihan itsekseen, tietty.

718766.jpg

Tärkeimmät hyllyt täytettynä, yksityiskohta. Huom. kirja (katso tarkasti!) sekä Kollikalenteri - tilanne ei ole lavastettu ,D

No siinä ne nyt sitt on. Mamiiiiiiih, mä tahon ruakaa kohta. Tuu jo... Ja kissit hei, huamisee taas!

---------------------------------------------------------

Kyllä, kohta tulee ruokaa ja napikoita, odota hetki Vincent. Tässä menee vielä vähän aikaa...

Päivän slogan: Sanotaan, että ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella, mutta kun katsoo tarkemmin, se onkin vain sammalta!

Päivän biisi: The End Of The World

Luettua: Dean Koontz - Odd Thomas - Hiljaisten kaupunki, Koontzia parhaimmillaan. Tässä on jopa unohdettu tyyppilliset Koontzin maneerit eli pidän kovasti. Kauhua ja jännitystä lievästi satiirisessa valossa, myös Ameriikkaa arvostellen. Oikein mukavaa kesälukemista eli suosittelen kauhun ja jännäreiden ystäville, muille esim. iltalukemiseksi *virn*. Tämä saattaa jopa etsiytyä Welhottaren, katsokaapas tuolta ylempää, upeisiin hyllyihin! Heikki Hakamies - Älä pelkää yötä tummaa, hmph, tuota voisikohan sanoa, että kyseessä on uskonnollinen jännäri? Vaikea luokitella, mutta tämä on ainoa minkä tässä nyt keksin. Sattui käteen ja pakko oli ottaa mukaan luettavaksi. Ei kirjallisesti kauhean ihmeellisiä ansioita. Tarina on kyllä sinänsä mielenkiintoinen. Liiat viittaukset uskontoon hieman pilaavat  lukufiilistä, mutta ihan kelpoinen kirja muuten. En suosittele kuin armottomaan kirjapuutteeseen eikä tämä tule meidän hyllyihimme!

                                 265380.jpg

                           SOPIVAA SUNNUNTAITA!