Se, joka luulee, että en tee töitä Varastolla nyt kesällä, erehtyy. Luulin, että tämä viikko olisi jo hiljaisempi. Minäkin erehdyin. Aina kun yritän päästä varaamaan kirjoja, etsimään jotakin netistä tai muuta äärettömän tärkeää (muiden lokit, soittolistat!), ovi käy ja pöydälle läjähtää iiiiiso nivaska papereita. Papereita, joilla on aina kiire, jostakin syystä. Takaan, että lähtiessäni itse lomalle evästän osastoa, että käyttäisivät hyväksi lomittajaani (heitä on muuten kaksi!). Näin olivat tehneet tuolla naapuriosastollakin; että sinne voi viedä, Polgaralle... Prle! Minä mitään kivaa ehdi työaikana tehdä. Pelkkää työtä vaan, vaikka muuta luulin. Ihan aamusta toisinaan jotakin pientä omaa (HelMetin uutuudet), mutta ei muuta. Ei todellakaan, hmph. Olen pettynyt - viime kesänä oli hiljaisempaa. Lisäksi olen avittanut työkaveria, joka tekee vain osapäivää ja osaviikkoa. Hänellä on oikeasti kiire - aina. Eli teen ne ihan ylimääräisenä, eikä siitä sitten olla edes puhuttu kellekään. Hän saa mielenrauhan vapaapäivikseen, minä taas ihan mieluusti väännän jotakin hommaa siinä sivussa, kun muutenkin kerran on puuhaa. Joten säälikää minua, vähän edes?
 
Eilinen oli varsinainen argh-postaus. Sovitaan, että tänään ei ole niin argh-aamu, ainakaan vielä. Kaikki noin vaan yleensä ottaen joko on tahi menee tai on menemässä pärsheelleen, turha siitä on näemmä ottaa itseensä. Antaa mennä sitten vaan. Ihan rauhassa. Se kuuluisa Joku Muu saa selvittää, minä en jaksa, en halua enkä myöskään viitsi. Mikään ei tunnu onnistuvan, oli kyse sitten mistä tahansa - kaikki lirii allensa. Yksi pieni argh!
 
Muutenkaan mikään huvittaisi. Kotona pitäisi tehdä sitä ja tätä - lupaan, ettei tule tapahtumaan. Osa ikkunoista on edelleenkin pesemättä; olkoon. Jos kukaan ei pidä lupauksiaan, olkoot pitämättä. Minä asun täällä ja jos Vinskiä häiritsee jokin, tehkööt itse. Kukaan ei tätä kämppää näe, joten saan asua ihan miten huvittaa. Pääasia kai, että roskikset joskus viedään. Ne muuten viedään nykyään turhankin usein. Minusta on tullut vähän yliherkkä haisuille, erinäisestä syystä. Vieläkin välillä lemahtaa kalmo sieraimiin - uskokaa pois. Tämä on muuten todistettu juttu, se on haju, joka ei helposti unohdu. Sen muistaa ja tietää, saattaisi olla jopa ihan geeniperäistä =I En ole tarkistanut, mutta ent. työssä joskus törmäsin asian tähänkin puoleen. Josta tuli mieleen asia, jota ette taatusti halua kuulla. Siksi minä sen kerronkin. Monena iltana olen nukkumaan mennessä, puolihorteessa nähnyt Kummisedän silmät. Silloin, kun löysin hänet. Ei muu häiritse, ne silmät vain. Ei aina niin mukava. Toisaalta, en minä kuitenkaan sen enempää tai vähempää nukkuisi. Taidankin tänään taas lääkitä vähän reilummin, tarvitsisin unta ja vähän rauhaa edes tuolta kivulta vaikka vaan yhtenä yönä viikossa. Viime yö meni nimittäin täysin ketuille. Ensin oli liian kuumaa ja tukahduttavaa, heräilin ja kävin ylhäällä, sitten alkoivat yösäryt täpöllä. On kuin ei olisi nukkunutkaan. Koipia särkee niin, että vedet nousevat silmiin.
 
Josta taas ihan muuhun asiaan, ohoh, kylläpä toistan vekkulisti itseäni. Jotkut ovat haeskelleet täältä biisien sanoja. Juu, löytyy joka päivä joku biisi ja sanatkin joskus jopa kirjoitettuna. Mutta ystävät hyvät, kirjoittakaa kuukkelin hakukenttään biisin nimi esim. Tiskarin polkka lyrics ja klikatkaa - suuri osa suomen kielisiäkin löytyy ulkomaisilta sivuilta! Eikö olekin hassunkurista, hih *tyttömäinen hih*. Tämä kuului osioon slow gun ja PC:n ihmeellisyydet kuukkeloinnista lähtien ,D
 
Kirjoista ja kirjailijoista toistan vain edelleen saman vanhan totuuden: arvioni ovat vain minun omia hyvin subjektiivisia mielipiteitäni. Tämän ei ole tarkoitus olla kirja-arvosteluloki, ne sijaitsevat muualla. EN myöskään kirjoita kirjan takakansista suoraan!!! *kettuilee* Minulla nimittäin on mielipiteeni ja minä aion ne myös tuoda julki, nih kerta. Viestejä asiasta voi jättää kommenttilootaan ja jos ei kantti kestä, Polgaran meiliin, se on tuossa sivupalkissa se osoite. On niitä tullutkin, kiitosta vaan ja kaikkiin olen myös vastannut ihan reilusti ja perustellut mielipiteeni sekä hyvässä että pahassa.

Nämä pari juttua vain siksi, mitä kaikkea onkaan taas ilmaantunut meiliin ja mitä on etsitty sivuiltani – olkaa niin hyvät, arvoisat lukijani \__/

Tänään vuorossa työarvauksesta reseptien haku ja josko ehtisi käväistä Serkuissa. En minä muuten, mutta jos Belgarionille jotakin *ristii terhakasti sormiaan*... Apua, outo luonnonilmiö: tasan klo 5.00 koko Malmi peittyi sankkaan valkoiseen sumuun!

------------------------------------------

254944.jpg
Purrrrrrrrrrrrrrmenta, kaverit! No niin, nyt alko talouspuali taas pelaa huushollis. Toi kaivo eile lopultakii fisuu esii pakastimettimest. Mä sain koko ison pualikkaa fisuu ja sen lisäks viäl kissimuanaa. En mäkää kyll kunnoll goisinu, se oli orja oma vika. Se vaa pönki ja vinku, kävi hereill nii ett herätti mutkii ja kaikkee. Ei oo reiluu tommone. Piänet kissit tarvii paljo unta ja hyvää muanaa. Hei, mä oon piäni kissi, ainaskii mun miälest! Nih kerta. Ett ottais nyt tänää niit mömmöi ja goisis välill kunnoll. En mäkää jaksa tätä, ett mä goisin sitt koko päivän. Mä tiätteks herään siihen, ku toi tulee siält sen röist. Menen sitt sitä vastaa ovell ja alan pummii safkaa. Nyt mä sain taas äske kalkonii ja kaakkii, osan kaakeist mä säästin. Käyn koht syämäss. Ku mun tarttee ensin täss vähä tsiigaa kuin ton sormet käyki noi nopsaa... omituist, tommoset nakit ku silläki o. Ai nii, voiks sanoo nakit, jos se syä noin niinku periaattees vaa heinii? Mä en osaa olla oikee korrekti sillee viherpoliittisest, ku mä inhoon sitä valkost höttööki enkä syä niit murui enkä mitää. Enkä syä! Turha yrittää, kissit syä mjunuaisii, jauhist ja fisuu, orja – varpist syä – eks sä muka tiänny? Ähh – sill o mull kaikkee tual jömmas ja mä saan sitt ain välill siält semmosii heekkui, pari kertaa viikos vissii ainaskii. Joo, kyll se tajuu! Se innostu eile jostai sen kirjast tosi äldest, mä tajunnu ollenkaa. Se melkee hihku, nauro ja käkätti, haahuili ja hosu. Omituine mami. Se yritti ottaa kakkisfotonkii, onneks kaamera ei pelannu *kissahuoh*... Ettii jotai muuta sitt, jooko, pliis, tää kissi pyytää!!! Juu, on toikii paha, son täält kummiskii.

1247711714_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kliffaa tätäkii päivää, mä painun goisii *hävettää mamin pualest*! Ja tota, sill Tipall semmosii teekkui, ett se lukee kissien ajatuksii. Mitäs skrivas semmost, mä jätin heti kakkisteekut ja ykät kaa mamin löydettäväks!

------------------------------------------

Vincent, jos sinä häpeät minua, minä en silti häpeä sinua ,D

Päivän slogan: Olen kokeillut erilaisia päihteitä sekä kaikkea muuta kivaa ja kiellettyä, mutta en ole vielä uskaltanut testata kokoomusta!

Päivän biisi:
Kekkonen-Rock

Luettua: Karin Slaughter – Riistetyt, julma, pelottava ja vähän ahdistavakin kirja insestistä ja pedofiliasta pienessä jusalaisessa kaupungissa. Tutkijat itsekin ovat väärillä jäljillä ja omien ahdistustensa paineissa. Luin tämän aikanaan pikalainana, nyt tämä kyllä tuntui vielä karmeammalta. Jos ei aihe jotenkin pahastuta, suosittelen. Sen verran hyvää ja karmivaa tekstiä, että käy hyvin lähes kauhusta (ja ainakin inhosta sekä ihmisten pahuudesta). Ei tämä mitään suurta kirjallisuutta ole, mutta käypäistä luettavaa ja ehkä vähäsen mietittävääkin. Matti Komulainen & Petri Leppänen – U:n aurinko nousi lännestä – Turun undergroundin historia. Jessus, sain eilen tuon kirjan ja olen ihan täpinöissäni lukenut sitä puoli yötä. Vähän on vielä jäljellä, pohjat – oli pakko jättää, että voi nauttia (eikä jaksanut enää lukea, silmiin sattui). Voi, voi-voi-voi, mä muista osa, tierä osa. Auuuuuuuuuuuuuuuh, takasi ja äkki ja jotta aikaseks. Tai sitt ei ,D Hankkikaa kirja, lainatkaa, varastakaa, mutta lukekaa se. Ei se voinut olla sattumaa, eihän? Hyvä esitys ensin undergroundista yleensä, sen merkityksestä ja synnystä. Itse Turun U:n paneudutaan kirjan keskivaiheilla. Lopussa esitellään Turun U:sta ideoita ja esimerkkejä saaneita nykyisiä muusikoita, taiteilijoita jne. Lisää tästä ehdottomasti myöhemmin, ainakin siellä toisaalla. Mahdottoman hyvä esitys, kuitenkin kaikkinensa! Tämä on ilokas....

Arvatuskilapilu ei ole vieläkään ratkennut. Lukekaa eilinen kysymys ja kommenteissa annetut lisävinksut – pitäisi jo onnistua. Edelleenkin voipi saada palkinnon, jos tietää oikeasti... kysehän oli siis vain yksinkertaisesta biisistä!

265380.jpg

KISSIKENKÄT EIVÄT AUTA SÄRKYIHIN – VALITETTAVASTI!