Ihan tavallisten työkiireiden lisäksi työkaveri joutui sairaslomalle eli ongelmia pukkaa - pitää yrittää saada nekin hommat hoidettua. Niin, se eilinen kouluttajien käynti. Siitä sen verran rapoa, että tämä EI siis ollut mikään näyttö vaan näyttösuunnitelman arviointi ja toteutusmahdollisuuksien kartoitus. Käytimme asiaan 1.5  h ja osa olikin ihan ok, osaan pääkouluttaja sai ympättyä kätevästi vähemmän näyttötilanteita ja enemmän materiaalia kuin olin itse ajatellut. Eli helpommalla taidan selvitä, tavallaan. Nyt vain täytyy käyttää tällä viikolla vähän aikaa näyttösuunnitelman korjaamiseen ja uudelleenasetteluun, joka on toki helppoa, mutta vie aikaa. Ja kun oma kone ei siedä näitä sisuksiinsa, on pakko tehdä nämäkin työssä. Ei kuitenkaan työaikana! Siitä täytyy pitää huolta, ettei tule sanomista... ,D

Ei kellään sattuisi olemaan tarjota myyntiin Welhottarelle läppäriä, sen verran uutta, että siinä pyörisi XP ja Office-paketti.... edes akkua ei tarvitsisi olla??? Tuohon vanhaan kun ei uskalla asentaa mitään lisää. Nettikoneena se toimii hyvin, ei siinä mitään. Ja kuvankäsittelyssäkin ilmaisohjelmilla. Ja jos ei tarvitse mitään ihmeellistä tehdä. Mutta, nyt olisi kyllä tarpeen vähän parempi vehje. Ai ja miksi läppäri - no siksi, kun residenssiin ei mahdu normaalikonetta. Ei sitten millään eikä mihinkään, jokainen senttimetri on optimikäytetty! Eli jos joku tietää heitteillä olevan kohtuullisen uuden läppärin, meiliä vaan tai jotain viestiä, ziitos!

Eilinen oli muutenkin taas niitä päiviä, olin sammua jo ennen Seitsemän uutisia. Nipistelin itseäni hereille, koska yhdet uutiset on pakko tsekata illan mittaan. Sitten sänkyyn ja ennen klo 20.30 olin sikiunessa koivet tyynyillä. Ai että miksi? No koipirapoakin sen verran, että vas. koipi on taas ottanut jostakin pahakseen ja näyttää oudolta vierasesineeltä, turpealta ja aika ikävältä. Eli oli pakko tuoda klaffisoffan toinen jättityyny sängyn jalkopäähän. Jospa se vähän auttaisi (vaikka tiedän, ettei auta). Tämä on siis yhtä perkelettä! Minen kohta enää jaksa...

Taksoasiaa sen verran, että KK:lle eli Kalle Könkkölälle on jätetty viesti Kynnykseen ja hän vastannee minulle jotakin asiasta. Viestin oli välittänyt heidän toinen toimihenkilönsä. Eli mikäli Kynnys ei ole HMPK:n suhteen mitään tehnyt, nyt olisi korkea aika. Lisäksi ilmoitin, että jos he eivät tee jotakin, minä laitan omissa nimissäni adressin pystyyn... ja vastaan siis siitä silloin täysin omana subjektiivisena mielipiteenäni.

Ai, että ei siis kiire! No juu ei. Onneksi sitä nukkuu niin vähän, että jää aikaa miettiä, missä välissä kaiken ehtii toteuttaa. Ns. normaalielämääkin kun pitäisi olla. Ja lukemista en jätä, tietty määrä kirjoja viikossa on  ollut sellainen peruskiintiö. Siitä ei luisteta - kirjoja ei jätetä. Nih!

------------------------------------------

254944.jpg

Huaapurrrrrrrrrrrrmenta, kaikki kissinkat! Ahh, mäki oon goisinu taas tosi hyvin. Mutt taaskaa ei mitää kunnon safkaa. Sama linja jatkuu. No, tänää se lupas kaivaa jotain, mist mäki tykkään. Mamiiiiiiiiiiiiiiiiih - muistat sitte kaa ku tuut himaa. Muuten mä vähä hyäkin eilen mamiskall, mä yhtää tykänny, ku se alko väsää sänkyy ihan erilailla kun pitäis. Outo orja! Nuku siinä sitte, mä läimäsin tassulla melkee täpöllä. Onneks ei osunu *virn*! Muutenki mä olin eile vähä huanoll tuulell. Mä yritin pariinki kertaa haastaa riitaa orjan kaa, mutt ei se onnistunu. Se pahus ku sano vastaa - ja aika tiukast viälä. Ja sitt tosiaa yritin viälä läimästä.... Hmph! No, mä tiän, ett sill on jotai taas menoss, sen huamaa. Onneks koht on viikendi, sillo seki varmaa rauhottuu. Tai sitt se vois syädä niit ihmisten nappei enemmä. Ois rauhallisempi.

527953.jpg

Tää foto sopii enempi ku hyvin - täss mä möksötän mamill, ku se on taas sanonu mull jotai tai mä en oo saanu jotai. Mä nyt muista, mitä se oli. Mutt sillo mä meen baseen ja käännän selän orjall! Olkoo... Ett sillee! Vaihteeks mä oon jo kuarsaamas, olin jo, ku orja lähti.. krrrrrrrrr... purrr.. krrrrrrrrrrrrrrrr...piu........purrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

------------------------------------------------

Tuokaa minulle kaffetta, viekää minut baariin...

Päivän slogan: Äänettömästi päästetty pieru jää vain perseen tietoon!

Päivän biisi: Smoke On The Water

Ja ehtii sitä lukeakin: Ottavio Cappellani - Kuka on Lou Sciortino, eehheh, tuota, mafiameininkiä, suosittelen. Pikku vinkkinä, että marsipaani kuuluu oleellisena osana tarinaan ,D Kari Kallonen (toim.) - Sinivihreät baretit, suomalaiset sotilaat Vietnamin sodassa. Hieman tuntemattomampaa, mutta tärkeää lähihistoriaa asiasta kiinnostuneille!

                             265380.jpg

                        TOIMIVAA TORSTAITA!