ei vaan jaksa. Olen taas rättisupipoikki. Töitä riittää aivan hitonmoisesti, en tajua. Tai tajuan, joo. Ja teen. Kyllä. Kiroilen itsekseni, mutta en känise kenellekään – en piruuttaankaan. Prletto.

 

Tänään pitäisi postiin työmatkalla – hah, eipähän tällä kertaa rikeerattu asian kanssa. Ikävä kyllä, tiedän siellä olevan ainakin kolme lähetystä tulossa joko huomenna tai perstaina enkä saa niitä. No, on tuossa neljä silti... en ymmärrä, mitä minä taas touhuilen. No, suurin osa on kirjoja ja tuo yksi jotakin muuta ;)

 

Lunssa voi edelleen hyvin, herään kivun lisäksi öisin hemmetinmoiseen räkäyskään *viehättävää, eikö*. Ei ole laitaa, mitkään mömelöt eivät tehoa mihinkään. Taidan olla immuuni. Jokin luonnontuote voisi olla poikaa...

 

Josta tulikin mieleen, että löysin eilen Hörhön erään jömmapullon. Nyt niitä on jo kolme *muahhahaah*. Mahtaa kaveria ottaa päähän! Luuletteko, että minä soittaisin ja kertoisin, jos hän ei kerran jostakin syystä taas halua pitää yhteyttä. Ehei, minä nautin ne vaikka flunssalääkkeenä mieluummin, nih kerta! Minusta tuntuu muutenkin, että minua vaivaa nyt krooninen alkomahoolin puute :O Pitäisiköhän sitä tässä... huomenna... ehkä... voisihan sitä... tai sitten... niin...

 

Jospa minä luonnontuotteista sitten kaffelle tässä. Ei edelleenkään mitään järkevää, asiallista tai mukavaa. Minultako? Älkää nyt naurattako. Jos minä rupean hauskaksi, mukavaksi, positiiviseksi ja asialliseksi, minulla on LOPULTAKIN Se Oikea Lääkitys!

 

265380.jpg 

 

POLKA, VÄSYNYT, MUTTA EI TOD. ONNELLINEN!