Juu, tänään lähdetään Kummisedän kanssa lopultakin etelään eli Hakikseen, käydään Yrjöllä, Hallissa ja Divarissa - vielä ehkä Uffaffaassa ja maustekaupassa, saa nähdä missä muualla. Ja tuliaisikin tuodaan, ainakin Vincentille ja itsellemme. Kaikki on jo pakattuna ja matkavaatteet valittu! Ettekä varmaan arvaa, mikä on ollut ainoa ongelma? No, HMPK, joka ei suostunut ymmärtämään tilaustani. Jätin tilauksen niin, että hakuaika kotoa on auki, tuloaika Hakikseen n. klo 10. Noutoaika n. klo 12. Eli annoin heille tarpeellista pelivaraa, kunhan meille jää pari tuntia aikaa. No, sieltä tarjottiin sitten noutoa klo 10.15 ja hakua klo 11.45. Kirjoitin perkeleenmoisen huutoraivaripotkuvastineen, että eivätkö he osaa lukea, Malmi-Hakaniemi -välillä kuluu vähintään 20 - 30 min. Jumalauta, nih! Neljän (lue -> 4:n) eri viestin ja kannanoton jälkeen sain haluamani lähdöt. Ziis, puhelimessa jos olisi asioinut, olisi varmaan ollut vielä vaikeampaa. Ja nyt on taas dokumäntitkin, milloin noudetaan... Argh, kuka hitto on valinnut ne törpöt työntekijät sinne? Eikö niillä ole Tsadin karttaa? Kerran Iisalmen mukaan matka Haukilahdesta Hakaniemeen olisi kestänyt 8 minuuttia! Eihh, en jaksa edes ajatella muita mokia, pyrin unohtamaan ne aktiivisesti. Olenhan minä aktiivisesti raponnut.

Susu huomautti jo eilen aurinkorasvasta, täytyy muistaa! Heräsin tuossa klo 2 aikoihin hikikeleihin, ilma ei liiku mihinkään, kosteusprosentin täytyy olla melko korkea, lämpötilakaan ei ole alhainen. Eli, rasvat mukaan tai ostetaan Yrjöltä *virn*! Muuten siellä on kaunis, rauhallinen elokuun yö. Joku porukka valuu kapakasta tännepäin, mölinä kuuluu kauempaa. Ei haittaa, voisin olla itsekin mukana. Ensi vkolla olisi joku tuuni-nimisen mestan järjestämä happening ravintelissa; ohjelmaa ja ruokaa. Pahaa pelkään, että tarkoituksena on myöhemmin syksyllä tiedottaa meille jotakin ikävää. No, mitä se määräaikaiselle, typerälle työntekijälle kuuluu... Peruin koko jutun, koska vapaa-ajanmatkat eivät riitä muuten tälle kuulle. Elokuu on pitkä kuukausi ja tässä tulee ylimääräisiä matkoja, mm. se Upinniemi, nämä lomamatkat, lähiopetuspäivä. Lisäksi olisi tarjolla, myös ensi vkolla, ilmainen leffan ennakkonäytös sekä kaverin keikka, kerrankin tässä lähellä. Niin että, matkoille on käyttöä, kun pitää päästä vielä kirjastoon ja ruokakauppoihinkin.

Eiliset lomatoimet: imurointi, kylppärin pesu, pahimpien paikkojen moppaus... siinä päivän mittaan hiljakseen. Ei paha. Meni suht. sutjakasti, kun pystyy pitämään taukoja riittävästi.

Piru, en keksi edes aasinsiltaa! Mutta pakko kertoa, kun Vincentkään ei reagoi: myin pitkästä aikaa juttuni aivan oudolle ulkopuoliselle taholle ;D Kiva, sain vielä lievästi kiittelyjä ja lisäpyynnönkin, tosin maltillisen sellaisen. Palkkiot eivät ole korkeat, kyseessä on tavallaan ammattia etäältä sivuava lehti, joka uusii profiiliaan. Siitä huolimatta, Welhotar on  iloinen. Toista juttua väsäilen, sovin tästä jo ensimmäisen yhteydessä. Vähän toisentyylinen vain, ehkä samaan numeroon, ehkä varalle. Mutta kuitenkin, kivaa! Niin että, tekisi mieli jäädä keikkailemaan ja tekemään siinä sivussa juttuja, molempia friikkuna. Sopisi meikäläisen perussairauteen aika hyvin, yhdessä niillä saattaisi hiinä-ja-hiiinä elääkin! Ei, järki käteen. Laitan nyt aluksi kaikki keikka- yms. ylimääräiset (!) tulot Uusi läppäri ja heti -projektiin. Katsotaan sitten vuoden vaihteessa, mitä Tsadi tarjoaa vai tarjoaako mitään.

-------------------------------------------------

254944.jpg

Krrrrrrrrr-ZZzzzzzz-purrrrrrrrrrr, Mami on hölmö! Mä en siis tajuu, nyt se taas pönkii ylös ja herättää mut. Mä skrivaan vaan tän ja meen takas goisii. No, se kyll nukku eilen ainaski kolmet päikkärit, mä nimittäin nukuin sen nassun viakus, ett mä tiädän. Ett voi kai se sitt valvoo, mutt ett herättää mutki siin samall. Vai olisko se joku kosto? Mull kävi eile vähä vahinko, mä nimittäi sain munuaisii. Ja kun ne nyt on nii heekkuu, mä vetäsin se slurps-kaikki-heti. Ja oksuin sitt kohta pois. Onneks partsill, ett ei tullu ihan hirvee siivo. Eikä mami ollut vihane, vähä vaa urputti, ett pitääks ne muhentaa tai jotai, ett eiks pilppumine riitä. Ja sano mua ahnimus ronttimukseks *möks*. No, lupas se kuitenki tsiigaa, ett jos se tois jotai mulle hallist. Se kyll puhu jostai ihan oudost, en muista, ett oisin syäny. Broiskun maksast, nimittäi! Se meinas, ett se ite syä sitä =O Emmä tiänny, ett ihmisetki syä semmost. Vaiks mami syä kyll muutenki outoi juttui. Ainaski välill. Ja tunkee niit haisupurveleit ja vihreit, ett mä aivastelen. Katotaa nyt, mitä on taas tuloss! Onneks ne ei oo pitkää. Mä pääsen ainaski iltapäiväpäikkäreill taas mamiskan kaa! Uskokaa pois, lomall oleva orja on kissille iso ilo. Ei tarvii paljo sanoo ku mourrrrrrrrr nii tuadaa ruakaa. Ja sitt ku kattoo ja pyärii nii se leikkii mylpyröill mun kaa, hakeeki viälä niitä ja kaikkee. Ett kyll saa olla tyytyväine. Vaiks eile se siivos - se ei olle kliffaa. Imuri ja moppi ei nyt oo mun suasikkei!

842940.jpg

Kavrut tääll ku on esitelly petejää ja kaikkii, eikä mull oo mitää semmosii. Kaikki paikat on mun. Nii ni mä löysin sitt tämmöse, ainaski Mustall tää ois aikastas magee, ja oikeestaa kaikille teill upeill tummill leideille ;D Mutt mä jatkan nyt goisimist. Huamenna taas!

-------------------------------------------------

Minä jatkan matkan esivalmisteluja... jännittävää!

Päivän slogan: Elämä on täynnä yllätyksiä, syö jälkiruokasi ensin!

Päivän biisi: Somebody To Love

Luettua: Martin Amis - Keltainen koira, erilaista, hypähtelevää kerrontaa. Päähenkilönä ns. kunnon mies, jonka elämä muuttuu pahoinpitelyn yhteydessä. Mukana myös degeneroitunut kuningasperhe, Kohulehden pornotoimitus, seksuaalista perversiota ja länsimaiden perikatoa sekä tekstarikirjeenvaihtoa ,> Welhotar tavallaan piti tästä, ei ehkä helppolukuista, mutta ajatuksia herättävää kyllä. Suosittelen siis... Charlotte Chandler - Se on vain elokuvaa, Aflred Hitchcockin elämänkerta, minä pidin tästä. Olen aina pitänyt myös Hitchcockin elokuvista, joten kerrankin hyvin taustoitettu elämänkerta. Affun elämä lapsuudesta aivan loppupeleihin asti. Erinomaisen lukukelpoista, kepeää, mutta silti hyvää ja tarkkaa tekstiä. Mukana myös aikalaisten haastatteluja eri elokuvien osalta sekä täydellinen filmografia alan harrastajille. Welhotar suosittelee tätäkin. Niin, ja välipaloina olen nautiskellut Rosettan Pomo on pahin, pieninä annoksina säästellen, kuin karkkia ;D

                               265380.jpg   

                           KETTERÄÄ KESKIVIIKKOA!