Huomenta-yötä vaan, taas kaikki! Uni on edelleen hyvin piiloksissa, unihiekkatoimitukset pahasti jäädyksissä eikä sitä kaveria ole siis vieläkään näkynyt. Kirottua – aion tänään ja huomenna vedellä taas vähän rajummat mömelöt, omisarviskin suositteli. Särkylääkkeiden vaihtelu tuo niihinkin vähän enemmän ytyä ja itselle ehkä paremman olon ja jopa unta. Särkyä on tämä viikko riittänyt, eilen jo pelästyin myös koipien ulkonäköä. Ovat aika pahat, näin pahana olivat viimeksi n. 1.5 v. sitten. Voisikohan stressi vaikuttaa, täh?

No sitten ihan tähän itse asiaan! Eli – kyllä, keskustelin erään tahon juristin kanssa tästä HMPK-asiasta. Lääninhallitushan on huolellisesti seurannut toimia ja valituksia on tullut runsaasti. Nyt kuitenkin siirtyminen Palmian alaisuuteen tapahtuu 1.7. ja kannattaa odottaa, sano. Kestää ja odottaa! Silloin on odotettavissa joitain uudistuksia.... Jaksaakohan sitä? No, lisäksi kuulin myös, että tämä minulle vastaillut taho on myös saanut runsaasti paskaa niskaansa (mitä en tod. ihmettele!). Sovitaankos niin, että jos minun matkani jotenkuten toimivat vielä jäljellä olevan ajan, minä en tule häiritsemään teitä? En kyllä pyydä mitään anteeksikaan. Sen verran matalamielinen oli viime viikko. Niin että tasapeliä tässä ehdottaisin. Muutenkin keskustelu oli varsin valaisevaa, tai osin ennalta arvattavaa. Mm. kantelut olivat koskeneet lähinnä kuskien suhtautumista asiakkaisiin (juu nou, vammainen, kääk!) sekä kyytien yhdistelyä ja niiden toteutumista (Helsinki sight seeing edukkaasti!). Myös näitä heitteillejättöjä ja odotteluja oli ollut. Että tämä näin tiedoksi. Lisäksi sain parinkin juristin numeron joille soittaa vielä tarvittaessa ja varsinkin sitten kesällä, heti jos ja kun aihetta on. Varsin oli valaiseva juttuhetki. Jopa minä rauhoituin! Ainakin hetkeksi siis, nyt on kuitenkin joku taho, jonne olla yhteydessä. Lupasi jopa, että on toivottavaa ja saa soittaa *köh, olenhan Varastolla*!!! Kerrankin jotakin hyötyä siitä, että sanoin soittavani sekä yksityishenkilönä että olevani Varaston työntekijä *virn*.

Eilen kotimatka oli kyllä taas taksohenkien pilaa! Toista viikkoaan ajeleva mamu kuljettajana. Ei tiennyt edes, missä Malmi on eikä osannut laittaa navia päälle. No, minä sain leikkiä navia Malmille asti eli vielä postin kautta. Juu, kotoon päästiin, oikeaa kautta ja ilman vammoja, vaikka kuski ei oikein uskonut ohjeitani joka kohdassa... tyypillinen mies, pthyh ,D No, sitten vielä maksu – hän ei osannut käyttää vanhaa kortinlukijaa. Minä neuvoin *huoh*, onneksi sekin tuli opeteltua kerran erään vanhemman kuskin ollessa asialla. Kaikki siis meni ihan ok, jos ajatellaan, että kaverilla tämä oli varmaan ekoja vammaiskeikkoja *tsihih*. Korttikin pelasi jne. Mutta kyllä huokaisin helpotuksesta, kun pääsin kotoon.

Niin, ziitosta taas vaan, kustantaja oli muistanut yhdellä aika paksulla kirjalla – tämä kiittää, arvostelee sen ja on hyvin tyytyväinen!

Varastolla on taas riittänyt töitä, juu, nimittäin osa väestä jää taas talvilomalle. Argh. Puolet porukasta on jatkuvasti lomalla, pitää loppulomiaan pois ym. Tarkoittaa myös sellaisia pieniä sumia, kun haluavat tyhjätä pöytänsä viikon tahi parin ajaksi. Ja Welhotar toimii. Ei nyt mitään kamalaa kiirusta, sellaista sopivaa. Eilen söimme työkaverin kanssa muuten aamiaiseksi suklaamoussekakkua ,D Emme olleet eräissä The Pippaloissa ja jääkaappiin oli jätetty sitten isot keot jääneitä kakkuja. Me satsasimme tuohon kakkuun. Oli muuten hyvää – tuli taas vuoden kiintiö kakkua kietaistua nassuun kaffen kanssa =D

Jahas, lauvantai. Kauppalista on tosi pitkä, en ole itse käynyt kaupoilla pariin viikkoon. Ilmankos tämän viikon eväkset ovatkin olleet vähän kehnoja. Jääkaappi on surkean tyhjä, vain mausteita... Pakko rahdata säkeittäin vihanneksia ym. sekä käydä atteekissa täydentämässä mömelövarastoja. Onneksi on Belgarion!

----------------------------------


Purrrrmenta, kaiffat! Juu hei, toi ei siis taaskaa osaa goisii. Pyärii vaa, ynpäri ja ynpäri. Ja hyppii ylös ja takasi. Mä joudun oottaa tähä asti, ett pääsen kunnoll unee. Epist. Onneks ne menee tänää kaupoill ja tua mullekkii kaikenlaist, varpist tua. Ja ainaski toi ostaa jömmaa kaikkee, mist mäki voin saada osan. Ja Poikaki tulee, mmmmm. Ja me saadaa varmaa jotai parempaa safkaa. Nyt onkii ollu aika ankeet. No joo, donarii kyll, sitä on ollu. Ei paljo muuta. Illall mä oon päässy nyt partsill tsiigaa monee kertaa. On jo sen verta valosaa ja lämpöst, ett mä näen tsiigailla siält kaikenlaist. Mä kiipee mun koritualin selkämyksell ja kattelen mitä tapahtuu. Eilenkii oli semmone iso jänskä tiätyäkone, ku piti hassui äänei ja oli valoi ja kaikkee. Sitä mä jaksoin kattella vaiks kuin pitkää. Oli se nii jännä. Voi ku tulis viäl lämpösenpi, ett ovi vois olla auki ja mä pääsisin tonne iha pitkiks ajoiks ja vaiks goisiin. Se on mun miälest iha parast semmone. Mutt tarttee viäl oottaa. Mami sano, ett joku viäl tulee ja pesee ne ikkunaklasitkii, ett näkee paremmi. Joo, hianoo, iha mua varte >o< Ei oo sitt taaskaa must kuvei. En oo halunnu olla kuvattavan ja mun unikuvei tei ootte nähny jo ainaski sata tai useemma. Ett toi ettii toho jonku muu.


Kliffaa viikendii ja paljo heekkui kaikill – nii ja Lokistania leideill oikei hyvää naistepäivää huamiseks <3

----------------------------------------

Vincent, herrasmieskolli, ilman muuta!

Päivän slogan: Ilahduta sinäkin ympäristöäsi ja pysy tiukasti kotona viikonlopun ajan!

Päivän biisi: Esa Pakarisen näköinen nainen

Luettua: Unio mystica on vielä hieman kesken. Voisin melkein lausua muutamia sanoja nyt jo, mutta ei sittenkään. Sanon vaan, että ei ole aivan sen arvoinen kuin mainostettu on. Uskokaa pois! 

 

 

VÄSY, MUTTA VAPAALLA!