Paniikki on herännyt, kammopaniikkiahdistus. Jäks! Näen silmissäni, että en ymmärrä mitään ja poistun vähimmäisajan jälkeen sopertaen sekavia ja jättäen jälkeeni aukkoja täynnä olevan läjän paperia. Taisin olla vars. tentissä viimeksi... öhh... viime vuonna, tai sitä edellisenä. En edes muista, mikä jo todistaa jotakin pään hataruudesta. Sain sentään nukuttua, sikiunta 4.5 h. Ikävä kyllä, tentti alkaa klo 15. Eli väsytys saattaa iskeä juuri silloin. Samoin nälkä ja kipusärky. Täytyy säätää ruokailua ja kipulääkitystä siis, muuta ei enää voi tehdä asian eteen.

Juu, unohtakaa tuo juttu. Minä sitten vaikka ensi viikolla kerron, miten meni tai ei mennyt. Töitä riittää, liikaakin. Hommat laahaavat perässä, kun otin tehdäkseni yhden ylimääräisen jutun, jota kaveri ei ehtinyt. Luulin, että vain päivän ajaksi, mutta ei sitä näy kukaan muukaan hoitavan, joten olen kuljetellut sitäkin tässä omien hommien ohessa eteenpäin. Eilen työkaverin kanssa puhuttiin, että esittäisimme pilottihankkeena etätyökokeilua Herjaamolle. Johan sen on tunnustanut kapitalistinenkin tiedemies, että etätyö on tehokkaampaa. Meitä olisi heti kaksi täysin pätevää ja hyvää koe-eläintä. Ainoa, mihin Tsadi voisi vedota, on tietosuoja. Mutta, eipä se täälläkään aina näytä niin kovin kummoinen olevan *virn* eli ei siitä kuitenkaan sen enempää. Minä en näe siinä mitään ongelmaa, kaikki olisi ratkaistavissa. Tsadi varmasti näkee, sehän on selvä. Mutta voisihan sitä edes ehdottaa... Tämä onkin sitten seuraava rojekti - ennen toista tenttiä.

Edelleenkään ei mitään uutta miltään rintamalta. Eilen lähti meilillä pari hakemusta ja etanapostilla yksi. Ei sitä mitään saa, jos ei mitään yritäkään. Täällä ei kukaan tule taatusti tarjoamaan yhtään mitään! Valitettavasti työnantajat eivät myöskään tule kotiin hakemaan minua työhön. Kumma juttu - pitäisihän niiden tietää ja ymmärtää, että siellä Welhotar vain istuu ja odottaa. Eilenkin istuin Kummisedän kanssa, pähkäilimme tätä tenttiä ja lisäksi arvostelimme työpaikkojamme. Ei Sedällekään tod.näk. jatkoja ole tulossa, hän oli selvitellyt asian taustoja ja ilmeisesti tulossa on organisaatiomuutos, isohko sellainen, jonka mukaan näyttäisi, että häntä ei tarvita. Welhottaren jatkoista ei myöskään ole mitään tietoa. Eihän toki, vastahan se on lokakuun loppupuoli. Ruhtinaalliset pari kuukautta aikaa. Ziis!

Ei edelleenkään kummempaa rapottavaa. Odotan Belgarionia lomalle vkonlopuksi. Kun palajan illalla reporankana kotiin, täytyy alkaa miettiä jo valmiiksi lauantain ja sunnuntain puuhasteluja. Prle, on se sitten vmäistä suunnitella elämäänsä ja oloansa lähes minuuttien tarkkuudella!

----------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrve, kavrut! Wau, nyt mamiskaki goisi ja mäki goisin oikee melkee pitkää. Siis yli kolmen ainaski. Ja sitt hei, eile lopultaki toi orja tuli järkiisä ja teki kunno safkaa. Siis fisuu niinku, jääfisuu. Oli vähä päheellä päällä, se kerranki sulatti ihan koko paketin. Ja mä sain kunnon annoksen ihan sulatettuu fisuu sellasenaa, njammmmmmmmmmmmmmm. Oli muute heekkuu! Tiätteks, sen jälkeen ei voinu muuta, ku painuu kerälle sänkyy ottaa ruokaunkot. Oli se nii hyvää. Kyll mä sitt heräsin, niinku aina, just nappiaikaan, eli siihe aikaa ku mamin pitää antaa mulle iltanapikat. Laitto se viälä yäevästäki, puukkiruakaa. Kävin mä senkin sitt jossai vaiheess syämäss. Ja aamull sain kaikki normiheekut. Ett taas palvelu pelaa. Orja vaa aamull taas huuteli rumii sanoi, ei, ei mulle. Sitä vaa vissii sattu, vähäks se taas hoippu ja horju, ku se vääntäyty ylös ja alko duunaa aamujutskii. Ei vissii oo kliffaa. Mutt sitt se veti niit omii napikoitaa ja sitä kaffetta ja niit kärtsättyi omituisen näkösii leipii, jois on roskii (toim.huom. kokojyväruisleipää, jossa siemeniä ja leseitä seassa). Nyt se sano, ett se tulee illall vast myähää himaa. Epistä! Pitäskö ilmottaa kissasuajeluasiamiähell? Ai nii, ei sitä voikkaa. Siitt vois tulla vaiks huastaanotto tai jotai enkä mä haluu täält mihinkää. Mutt vois joku tulla vähä mun seuraks. Tai oikeestaa ku mull kerta on evästä, mä voin goisii tooooosi pitkää ja sitt pitää mamiskaa illall hereill kans *kiero kollivirn*.

985803.jpg

Kehno kuvatus, orja taaskaa osannu (se kyll väitti, ett mä muka liikuin...). Mutt anti olla, mitä välii. Mull on masu täynnä ja mä alan nyt goisii, sitt mä suunnittelen jotain päivän varall. Se on moi taas huamisee!

--------------------------------------

Minä suunnittelen saavani kaffetta kohtapian!

Päivän slogan: Minulla on pää, mutta niin on nuppineulallakin!

Päivän biisi: Vanha kellarissa valittaa

Luettua: No niin, eilinen opus melkein luettu loppuun muun, vähemmän tärkeän puuhastelun ohessa. Normaalia käyttöjännäriä, ei mitään suuria oivalluksia. Melko ajankohtainen aihe ja sujuvasti kehiteltyä. Lajityypistä pitäville varmasti ihan kelpoista luettavaa, Welhotar vain luki eikä sen enempää arvota. Ei kuitenkaan lue toista kertaa eikä hanki itsellensä tätä.

                                265380.jpg

                         TOSIKKOMAISTA TORJANTAITA!

PS: Odotan ja toivon, että tätä lukevat pitävät peukkuja, varpaita, korvia, häntyleitä ja kaikkea mahdollista pystyssä tänään klo 15.00 - 19.00. Welhottaren olisi nyt selvittävä tästä kerralla! Ziiiiiiiiiiiiitos!