eli kissa kitisee ja minä vapisen kylmästä. Ihan kiva lähteä duuniin, kylmää ja inhaa. Särky on luokkaa mittava ja ketutus sitäkin räyhäkkäämpää. Heti aamusta pitää soittaa tuonne talon huoltoon ja yrittää saada ne häiskät tsekkaamaan tuo kylmettimen raato. Muuten mitään, mutta ei tämä nyt ihan laitaa ole tämmöinenkään. Maito ei enää ole hileistä, se on paakkuista. Ei sentään ihan kokonaisena klönttinä. Vielä. Hmph.

Pelottaa työtilanne Varastolla. Edelleen, sanoo eräs kommaaja sitten mitä tahansa, minusta on väärin yrittääkään teettää viiden päivän hommia vajaassa kolmessa päivässä! Toisaalta, käsi on siinä kunnossa, että kohta sen kanssa on mentävä lekurille. Ei kestä mitään kiertoliikettä... pirulauta taas tätäkin. Aina jokin paikka brakaa sopivasti. Sillä tavalla sopivasti, että omisarvikselle ei taatusti saa aikaa, maanantaina ei voi mennä lekurille – ne kun luulevat krapulan vaivaavan, jollei ole pää kainalossa jne. *voi huokaus*. Pakko sinnitellä siis ainakin huomisaamuun, oli tilanne mikä tahansa.

Kissa kitisee siksi, ettei pidä tuosta pehmoruuasta. Sorry vaan Vinski, muuta ei nyt ole. Kaikki muu on umpijäässä pakkasessa, fisu on jo ennestään jäässä ja jäätyy tuolla vain lisää. Kissan on syytä ymmärtää tuokin, kun jää- ja pakkaskaappi ovat apposen auki kissan itse käydä katsomassa. Toivottavasti ei sentään mene kuselle! (Vai auttaisikohan se uuden kaapin saantiin – tuskin?!)

No, keskiviikkona aloitan lyhyemmät päivät ja häivyn tuolloin jo klo 13.00. Siis nyt virallisesti osa-aikaeläkeläisenä teen ma-ti-ke 7 + 7 + 6 tunnin päivät + ruokis tietty omalla ajalla. Juu, vittuilkaa vaan. Minä tästä kalliisti ihan itse maksan ja olen maksanut, joten ihan on kuulkaas oma asiani! Ja jos eläkeyhtiö on hyväksynyt tämän, miksi jollakin on ollut kova tarvis siihenkin puuttua? Kysyn vaan, ihan piruuttani? Olen melkoisen pahalla tuulella nimittäin.

1327857246_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä sitä ollaan taas lähdössä Varastolle. Ensin kuitenkin kaffet, se on helppoa... maidon saattaa joutua hakkaamaan jollakin välineellä irti, hmph. Mömmöt onneksi ovat kaapissa nopeasti ja näppärästi saatavissa. Toivon vaan, että takso tulee ajoissa – muuten on tarjolla jäätävää Polkaa myös huomenna!

265380.jpg


POLKA – HÄN, JOKA EI OLE TÄNÄÄNKÄÄN TYYTYVÄINEN JA ILOKAS!