Aivan, ette ehkä usko, mutta minä joskus myös suunnittelen tekemisiäni. Oikeastaan minun on pakko. Koska tällä viikolla näyttää tod. hiljaiselta, aionkin kaivautua kirjaston syövereihin (siis oman!) ja käydä läpi nuo arvostelemattomat kirjat. Sana "syöveri" ei ehkä ole oikea - ne ovat laadukkaassa, mutta vinossa pinossa ns. soffapöydällä. Siinä on aina pari pinoa kirjoja. Ja ei, ne eivät ole ns. sohvapöytäkirjoja. En vaan uskalla sijoittaa niitä hyllyihin heti. Muuten ne saattavat unohtua sinne.

Eli - tiedossa tälle viikolle: kirjoittamista, lukemista, haahuilua ja velttoilua tilanteen niin salliessa. Nukkumista silloin kun huvittaa, kelliä katsomatta. Tätä olen nyt toteuttanutkin ja hyvin tuntuu pelaavan. Viime yönä sain yhteensä unta melkein 6 h.  Sängyssä viihdyin melkein 10 h. Heräsin kahteen helvetilliseen kipukohtaukseen sekä pari kertaa muutoin vain. Kävin välillä kaffella ja riipimässä mömelöt. Ja taas vähän unta, ei tehnyt heikkoakaan. Ei nytkään olo ihmeen pirtsakka ole, mutta ehkä vähän parempi. Selkä on edelleen ikävällä tuulella, koivetkin lievästi. No, se on vasta maanantai!

Tällä viikolla on aktivoiduttava parina päivänä ihan liikenteeseen sekä ruoka- että kissataloudenkin puolesta. Ehkä huomenna ja perstaina? Jos kävisi aamupäivällä, ei olisi ruuhkaa eikä semmoisia, jotka itseään ihmisiksi kutsuvat. No, katsotaan vielä posti tälle ja huomisellekin päivälle. Jos tulee vaikka lisää noudettavaa tai muuta asiaa sinne.

Muuten ei mitään ihmeellistä. Eilen kursorinen ja nopea siivous. Pakkoruisku. Paljon lukemista ja 3 juttua eteenpäin. Vaikka nukuinkin kohtuupaljon ja haahuilin velttoilemisen lisäksi, sentään tuon verran sain aikaiseksi. Ei paha, sunnuntain anniksi. Jos tänään saisi saman verran tehtyä, olisi jo melkein voiton puolella. No, eipäs nyt sentään liioitella. Ainakin 2/3 luvatusta olisi täytetty. Sitä en toki pitäisi pahana, sitten voisi kumotakin jo muutaman janojuoman.

Taidan mennä kumoaan lisäkupin kaffetta. Ehkä yksi lisätehomömelökään ei olisi pahitteeksi, kun vedin äsken kupillisen sekohetelmäjukurttia. Jep.

265380.jpg

POLKA, JOKA LEIKKII OLEVANSA LOMALLA!