Atk-ihmeet Vuodatuksessa jatkuvat! Jos teitin kommenteeraukset eivät näy, ei ole minun vikani. Minä en nimittäin ole sensuroinut koskaan yhtään oikeaa kommenttia, ainoastaan täydet spämmit! Nyt täytyy käydä ensin hotmailissa katsomassa, onko kommentteja (tai Hallinnossa), ottaa ne auki ja sitten, kun katson ne ja/tai laitan oman kommenttini perään, ne vasta näkyvät. Että tällaista mukavaa täällä. Pitäisköhän jo ilmineerata asiasta Toomakselle vai onko muillakin ns. uuden kokeilun alle siirretyillä lokeilla sama ongelma? Vähän alkaa veetuttaa, suoraan sanoen.... Polga alkaa etsiä kohta uutta kotoa, nih!

Atk-ihmeet jatkuvat, tsihih! On pakko kertoa, minä ja Belgarion saimme aikaan Vistolla blue screenin – lienee jo jonkinmoinen saavutus ;D Belgarionkin ihmetteli. Oikeasti, siis Black Beauty alkoi ensin herjata, että ei ole äänikorttia, ihan ilman mitään tekoja. Sitten ei tietenkään WinTV:kään toiminut, koska se ei saanut signaalia eikä äänikortti toiminut. Sitten herjattiin ajurien puutetta. Voihan mähnä. No ei kun selaamaan... ja täällä Vistossa ei kaikki nyt olekaan kuin ennen. Paashat eli on kuin 95:llä toimisi, tai kehnommin oikeastaan. No, tulihan tämä *ristii sormiaan* kuntoon, mutta jossain tosiaan mätti. Ilman siis, että minä olisin tehnyt mitään. Ainoaksi aiheuttajaksi keksin.... kissan *katsoo tiukasti Vincentiä*!

Veetutuspostaus jatkuu: Malmin kirjasto menee 10 pväksi remonttiin – eikä MINULLE ole ilmoitettu siitä henk.koht. lainkaan! Mikä häpäistys. Eilen vaan oli lappu seinällä, että tsorgen, meille tulee remppa ja ollaan kiinni. Täh – mitä minä teen? Tai tiedän kyllä mitä teen, mutta arvatkaas, vetääkö elon ja aikataulut taas paskaksi koko kahdeksi viikoksi. Ei siis vielä ensi viikoksi, mutta sitä seuraavaksi! Tiedän, mielestänne mitätön asia, käy muualla, mutta kun se ei ole niin äärihelppoa. Nyt on pakko mennä Varaston lähellä olevaan kirjastoon ja viritellä aikatauluja sen mukaan. Ja saada koipensa kipeiksi.

Eilisen retken ja kotipuuhastelujen jälkeen koivet ottivat oikein pahakseen eli iltapäivällä pystyin kävelemään enää seinistä kiinni pidellen. Sattui. Sattui oikein kovasti. Särki koko yönkin, en saanut nukuttua. Puoliltaöin piti hakea rauhoike, että sain nelisen tuntia kehnoa unta. Kukaan ei taatusti usko, että pienestä kävelystä voi näin kipeytyä, mutta kyllä, kyllä vaan voi. Eikä muuten hirveästi kohota mielialaa, sanon vaan suoraan. Tämä särky alkaa käydä sillä tavalla hermon päälle, että... niin, että! Josta tulikin mieleen kertoa, että eräs hörhötuttava makaa koomassa sairaalassa. Päätti hörhöillä sitten alas ostarilta 2. kerroksen kaiteen yli päälleen. Ei vielä tiedetä, jääkö edes henkiin. Pari leikkausta tehty, kolmas suunnitteilla, kaveri koomassa eli ei hyvältä näytä. Onneksi ei ole ystävä vaan tuttava vähän kauempaa kautta. Silti.

Josta ruokahalua kiihottavasti siirrymme kauppa- ja kirjastoretken antimiin. Kirjasto sentään tarjosi jokusen varauksen (liian vähän) ja pari uutuutta. Loput löytyi hyllystä. Aivan liian vähän lukemista viikoksi, kuitenkin. Risma tarjosi, huoh ja vaihteeksi, tipusuikuleita. Ostin pois, tein piirakkaa tiputäytteellä, lisäksi sieniä, purjoa, valkosipulia, chiliä. Hyvin upposi! Piirakkaohje toimii näemmä kaikilla mahdollisilla täytteillä, jotta kiitosta vaan, vieläkin. Ja teille Malmilla tai lähistöllä asuville tai ohikulkijoille: muistakaa ihmeessä käydä putkessa (siis käytävä, joka yhdistää vanhan puolen ja Novan, josta mennään myös junalle) sijaitseva vihanneskioski! Siellä on taas ollut äärihyviä tarjoomuksia. Eilen ostin terttutomaatteja, 1 juuron kilo, purjoa 1.50 kilo. Olisi ollut muutakin tarjolla, mutta kun kaikki ei säily kovin pitkään... Joskus siellä on luomuakin halvennuksella. Juu juu, on se II luokan tavaraa, mutta kun valitsee ostamansa jne. kyllä saa myös rahoilleen vastinetta. Ja myyjät ovat mukavia ,D

Eli eipä mitään hauskempaa kerrottavaa. Ainoastaan se, että Belgarion oli käymässä. Tuotti vähän iloa eiliseen päivään, edes. Ei, emme saaneet kukkiin vaihdettua multaa. Katsokaas kun – ensin pitäisi saada ikkunanpesijä hereille ja toimiin. Ei ole vieläkään ilmoittanut itsestään! Se pitäisi hoitaa alta pois. Sen jälkeen multien vaihto ja sitten verhot ja muut vermeet keväisemmiksi. Prle. Että täällä ei siis tapahdu mitään ennenkuin ikkunat ovat kunnossa ja parveke luututtu! Kosmeettinen siivous eilen saa riittää taas koko viikoksi. Tänään vain pakolliset sekä ruokaa ja suihkuttelua, makoilua ja lukemista.

----------------------------------

254944.jpg
Purrrrrrrmenta, kissinkat! No nyt, hei nyt mä tajuun mite ne kaakit saa siält pallist pois. Mutt vähäks on tyhmää. Siis helpommi ne saa, ku mami heittelee ne. Ett jos tota palloo niinku tökkii varovast tassuill, siält joo tippuu kaakki tai kaks tai sitt ei. Kuka tommost jaksaa pitkää, en mä ainaskaa. Toss äskenki pistin sitt pallin viäree pitkäksee ja aloin tuijottaa mamii. Ett vois niinku ravistaa tai tökkäs sitä, mä mitää jaksa. Eikä se oo mun miälest kissin tehtävä hankkii muanaa, se on mamiskan hommii. Nii kerta! Eile sai broiskuu, mutt oli pahaa, jäks! En tykänny. Sain sitt kissinmuanaa lisäks. Se tipu maistu iha joltai mausteilt, semmoselt ku mami syä. Ei kissin syätävää niinku olleskaa. Ett anti mennä vaa, mami ja Poika. Nii, juu, Poika oli tääll, mmmmm. On se kivaa, on on on. Mä oli goisiis ku ne tuli, mutt sitt se levittäyty soffall ja mä kävin ekaks tsiigaas sitä pitkää, ett mitä hittii – papereit mun paikal. Se kyll tajus heti ja otti paprut pois ja teki mulle mulle mulle tilaa. Nii mä sain sitt olla sen viakus taas koko päivän, levit ja löhöö siinä. Ja sitt mä kiipesin sen päälle niinku ja se paijatti mua. Hei, se paijatti!!!! Tykkään! Ja sitt mä goisin mamin viakus, mutt ku sill oli koipiset taas kipeet, nii ni se vaa pyäri ja pyäri ja oli välill ylhääll. Ett mun piti sitt siirtyy toss sänkyss ihan toisee mestaa. Höh. En voinu olla siin viakus, ku toise jalat melkee potkittaa mua. Päiväll mä goisin sen viakus kyll, ku se makas ja lukitti. Mutt sitt sill pyäri se murinapesukone ja se säntäili ylös taas ja sillee. Ett ei saa kissikää rauhas olla. Mutt täss on kuiteski foto eilisest, mu mä goisin siin Pojan viäress, Poika on muuall. Ei se halunnu kuvaa. Tiätteks, sen kaavat pääst on viäty!!! Melkee paljas pää, hui... en yhtää ihmettele, en mäkää kehtais fotoon sillee >o<

1438666.jpg

Näääääääääin sitä goisitaa, ku on kliffoi kavrui ja hyvä olla, mmm. Huamisee, kaiffat!

---------------------------------------

Aivan, toiset nukkuvat, toiset taas eivät. En jatka enää marista aiheesta, kuulemma muillakin on ongelmia enkä ole ainoa, niin, niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.

Päivän slogan: Sionnah ar do dhuan!

Päivän biisi: Kanoottilaulu

Luettua: Inger Frimansson – Parempi elämä, viimeisin suomennettu tältä kirjailijalta. Jälleen erinomaista psykologista(paattista) trilleriä. Niin kotoista ja niin julmaa. Mitä kaikkea voi tapahtua ja tapahtuu, mihin ihmiset saadaan uskomaan hyvällä tai pienellä pahalla. Miten lapsen mieli käsittelee asioita ja mihin lopulta päädytään. Suosittelen kaikille – merkillisen hyvä, ei pelkästään rikoskirjana siis, vaan ihmisen ajatusten sisälle kurkistavana opuksena. Loppu on vähintään erikoinen! Mirva Saukkola – Hautajaishäät, ei, ei kuka tämän keksi julkaista ja miksi? Ihan äkkiä vaan avaan kirjan, samalla sivulla luetellaan toistakymmentä hienostotuotemerkkiä – miksi? Saako kirjoittaja tästä rahaa, vai. Miksi tämä yleensä piti kirjoittaa? Tätä ei osaa edes ottaa ironiana, niin paljoon paashkaa on joukkoon sotkettu. Hävettää jopa lukea. En suosittele, koskekaa vain tumput kädessä. Mieluummin jättäkää se nurinniskoin hyllyyn. Olipa muuten niin kamala rimanalitus, etten ole vähään aikaan tavannut.


                                                265380.jpg

         TEILLE KIVOILLE, TEHOKKAILLE JNE. IHMISILLE SITÄ SUNNUNTAITA!