Haa  tänään on siis toinen akupuntiohoito eli aku-aamu,vaikka onkin torjantai. Väittäisin (tai sitten se on psykosomaattista), että 1. hoitokerta jo vaikutti jkv. Toivottavasti PF nyt hoitelee sitten myös nilkkoja, kuten viimeksi lupasi. Eli enemmän neuloja selkään ja tuohon oikeaan koipeen puudutusta ja kiristystä varten sekä molempiin nilkkoihin tuon sukkapuikkofiiliksen takia. Yllättäen, se kammottavin turvoke on koivista hävinnyt. Huomattavasti jopa. Tein nimittäin lääkevarastorempan eli heitin pois (= annoin niille, jotka näitä käyttävät) ne lääkkeet, joista ei ole ollut apua (mm. Arcoxia, Indometin, Mobic). Näistä selkeästi ainakin Arcoxia ja Mobic aiheuttivat melkomoista turvotusta jopa nassuun asti. Lisäksi lopetin monivitamiiniporetablettien aamudrinkit. Koska niiden koostumus on turhankin monipuolinen, ajattelin, että niidenkin yhdistelmä voi jotenkin vaikuttaa asiaan. En sitten tiedä, vielä on aivan vähän pientä turvotusta, ei kuitenkaan varsinaista pittingiä enää, vits is nais!

Eli ensimmäisellä aamuajalla heti PF:n luokse ja köllölleen. Oikein odotan jo sitä. Ei nimittäin viimeksi tuntunut ollenkaan pahalta, hoidon jälkeen suorastaan höpöltä.

Sitten onkin hetikohta 10 kieppeillä vuorosta Syksyn Kalvosulkeiset eli tiimipalaveri. Huoh. Onneksi sekin on tuossa lähellä, ei tarvitse raijailla itseään mihinkään kauemmas. Käsittelyssä lienevät vanhat tutut: laatu, palvelujen tuottaminen, edelleen laatu, nopeus, palkkioperusteet (siis mikäli olemme saavuttaneet selkeästi määritellyt tavoitteet ja jopa ylittäneet ne - kukaan ei vaan vieläkään tiedä, miten ne oikeasti on Korkeammalla Taholla määritelty)  sekä - tilastot! Toivottavasti tämä tilaisuus on mahdollisimman nopeasti ohi, koska pelkään taas aukovani turpaani liikaa...

Huominen on, todellakin armas Orava,  TYHY-päivä: yhteishengen kohotusta, ulkoilua, leikkiä ja laulua. Grrrrrrrrrrr. En puhu siitä sen enempää enää, sanoin kaiken tarpeellisen jo eilisessä lokissa. Eli en ole paikalla, piste.

Olen jälleen tehnyt päivän hyvän työn *taputuksia, kiitos*! Koska sijoitin kesälomarahoista niinkin kalliisiin hankintoihin kuin 50-lukua matkivaan hyppyleipäkoneeseen ja kivaan kaffenkeittimeen, päätin lahjoittaa entiset, vielä aivan toimivat vempeleet pois. En vienyt kirpparille, vaan laitoin meidän Intraan ilmon, että annan pois joko yleishyödylliseen tarkoitukseen tai esim. opiskelijalle. Eilen kävi sitten yksi tätsy hakemassa tavarat meiltä. Menivät rahattomalle, ensimmäistä kotiaan perustavalle nuorelle parille, joka odottaa vielä vaavia. Eli ihan oikeaan paikkaan, ainakin minun mielestäni! Muistan itse keitelleeni joskus kahvia kattilassa, kun ei ollut rahaa ostaa edes kirpparilta kaffenkeitintä...

------------------------------

Heipurrrrrrrrrrrrrrrrr - ei mamma sitte eile ollutkaa mitenkää pahalla päällä. Sillä oli vissii joku vauhti-ilta eilen. Jotain se sähläili ja sohlaili. Mutt muisti se kuiteski mun uuden heekkkuruuvan - se on sitä lehmähötskää, jota Poika toi. Se on namskista, ei oo semmosessa isossa purkissa, vaan just mun arvosessa pienessä littanassa purkissa. Siitä mä saan syödä kaks kertaa. Mulle ei ihan hirveesti maistu noi pehmoruuat, mutt kyllä sitä välillä pitää saada. Niin ja kalkkunaheekkuva! Se on kyllä ihan parasta. Onneks mamiskaki syö sitä, niin ett meill on sitä ihan aina. Tai melkeestäs. Tai sitte jos mamiska tekee donariruokaa, niin meill on sopimus, ett se on fifti-siksti se purkki, ett molemmat saa yhtä paljon. Ja kaikest fisusafkasta on muutenki sama sopimus. Eiks oo aika reiluu? Mä oon nyt majottunu ihan vakituisee ton pikkusoffan tyynykasan syvyyksiin. Purrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr - siell on niin nasta olo, kun on lämpöstä ja pehmeetä ja sinne voi kaivautuu ihan kokonaa vaiks piiloo. Hih - eileskää ei Kummisetä huomannu mua, ku mä olin siell tyynyjen alla ja sisällä ja takana - se näki vaan tyynykasan eikä mua! Tosi hyvä uus kissajömma.

177652.jpg

Tää on ton eilisen kuvan jatketta, mä nimittäin siittä konttoripuolelta loikkasin tänne kirjahyllyyn ja tästä mä oon just taas jatkamassa sängyn kautta tsögeen. Niin ett tääki kuva on just ennen hyppyy - kai huomaatte, ett mä tsiigaan just mihin mä meinaan mun tassut saada. Mamiska luuli, ett kuva meni ihan pielee, kun mä just sillon hyppäsin. No, kyll se tässä näkyy, mutt tää on nyt aika hyvä foto siittä, ett mä oon kans kova harrastaa tota kirjallisuutta. Siis loikoomisen, mamin ja syömisen lisäks se on ihan yks mun lempparii! Mitäs mieltä kollikerho on? Mä aina välillä käyn pluggaa mamiskan kaa punkassa ennen ku se alkaa goisii. Ja mä luen ihan oikeita kirjoja. Vaiks hirveesti mua kiinnostaa tuoll yks kirja, joss oli kaikkii hiiruloita, myyrii ja semmosii...mun mielestä se oli ihkuselvästi ruokakirja, mutt mami väitti sitä eläinkirjaks!? Miten niin? Miten muka selkee ruokakirja, joss esitellää syötäväks sopivii elukoita voi olla eläinkirja? Mun mielestä se pitäis luokitella keittokirjoihin! Niin ett, nyt mä kyllä meen ihan ekaks tonne tyynypesään ja sitte myöhemmin partsille! Se on purrrrrrrrrveiset torjantait kaikille kissinkoille!

---------------------------------------

Vincent tuntuu olevan kovin vuolassanainen tänään. Eilen olikin illalla tosi hiljaista muutoin. Odottelin kaveria käymään, mutta eipä hän sitten ehtinytkään, on sitten tulossa tänään. Eli - vieraita odotettavissa, en siivoa, en varmasti, en ainakaan Vincentin karvasoffaa, niin vieraskorea en jaksa olla. Sitäpaitsi, tämä leidi ei pidä erityisemmin kissoista ,>

Päivän slogan: Olen vapaa ennakkoluuloista - vihaan kaikkia tasapuolisesti!

Päivän biisi: Popmuseo

Ja nyt etsimään kaffetta, röökille ja - ei kun akuttamaan!

TOMERAA TORJANTAITA LOKISTANIAAN!