Tällaisista työviikoista minä pitäisin vaikka ihan jatkuvasti. Juuri eilen ehdin aloittaa ja jo nyt tulee eteen perjantai. Tuntuupa mukavalta ,D Tosin eilen ei tuntunut. Kuten arvasin, hommat laahasivat pitkällä perässä ja täällä on muitakin sairaana ja lomilla. Eli väänsin taas duunia ihan älyttömästi. Vaikka lääkäri nimenomaan kielsi, tai ei nyt kieltänyt, kehoitti pysymään kohtuudessa. Siis työnteossa. Mutta kun on omanlaisensa hullu eli välillä innostuu tyyliin "teenpä tuonkin vielä tuosta pois roikkumasta". Eli eilenkin kävi niin, että kuljetuksen tekstari ehti jo tulla, kun minä vasta suljin konetta. Kaiken muun hyvän lisäksi jatkuvasti käyttämämme ohjelma on taas päivitetty eli voihan vee. Ohjelma kaatuili viimeisen tunnin aikana n. 10 min. välein. Pitäkää päivityksenne, ple, että ihmiset voivat tehdä työnsä. Onneksi kuljetus taas hiukka joutui etsimään paikkaa, joten olimme yhtäaikaa Herjaamon pihalla.

Muutoin kuljetukset nyt näyttäisivät pelaavan *äkkiä sormet ristiin*. Eilenkin ehdin käydä 7 min. apteekissa, kun huomasin allegriamömelöiden loppuneen. Kuskilla oli aikaa, joten tehtiin pikapyrähdys Malmin wanhaan apteekkiin. Novan puolella ei tuossa 10 min. sisällä ehtisikään käydä. Siis tiedoksi, että matkan aikana voi käydä asioilla, korkeintaan pysähdys saa kuitenkin olla tuon 10 min. No, apteekkiin siinä siis ehtii, eipä juuri muualle. No juu, ehtii siinä pankkiautomaatillekin, sekin on kokeiltu. Eli tiukoille on raja vedetty. Kovin känkkänä ei ehdi siinä ajassa yhtään mitään. Ylireipas welhotar sentään jotakin.

Olipa mukava tulla eilen töistä kotoon. Kukat näyttivät ihan erilaisilta ja verhot, vaikka itse kehunkin, hemmetin hyviltä. Vielä tässä kun vaihdan maton ja pari muuta juttua, onkin residenssi lähes kevätkunnossa. *Nostaa taas töpselinenäänsä* Kummisetä tuli istumaan iltaa eli laitoin hänelle sen hakemuksen ns. työhön tutustumiseen. Toivottavasti juttu menee läpi. Se olisi hänelle kovinkin tärkeää juuri nyt. Käytin kaikki verbaaliakrobaattiset kykyni hyväkseni ja jopa Kummisetä itse ihmetteli, onko hän todella niin hyvä ja kiinnostunut asiasta, kun meilistä kävi ilmi. Sanoin tiukasti, että hän saa luvan olla. Ainakin, jos sieltä päin hänelle soitetaan. Ai että, kyllä on kiva käyttää byrokratian omaa kieltä... ja täytellä lomakkeita. Voisikohan minusta isona tulla ammattimainen lomakkeiden täyttäjä - täyttelisin pienestä maksusta kaikki mahdolliset anomukset ja vääntäisin niihin muhkeat ja perustellut liitteet mukaan. Ei paha ajatus ollenkanas - Welhottaren Lomake & Löpinät? Ehdotuksia otetaan vastaan ,D

Mömmörapoa sen verran, että lopetin koko Triptylin. Ei siitä ollut apua nukkumiseen eikä kipukynnyksen nostoon eikä muutenkaan mihinkään. Aloin syödä taas sen 4 mg:n Sirdaludin illalla juuri ennen nukkumaan menoa. Ja sehän tehosi kuin halolla päähän eli vartin päästä olin sikeässä unessa ja unta riitti lähes 6 h - mahtava suoritus minulle! Jee!

-----------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrrrmenta kaikki upeet leidit ja komeet kollit! Jee, mami tuli aika aikasi takasi töistä ja mä pääsinki sitt heti partsille. Nyt siälä voi jo vähän aikaa lötköttääkki, ei kyll kauheen pitkään, mutt kuiteski. Ett ku herää mamiskan tuloo, nii voi mennä ottaa vähä raitist ilmaa ja tiirailee fogeleita, ku ne kaartelee siinä. Jäks, mun suu alkaa aina käydä, ku mä tsiigailen niitä, mami ja Poika nauraa sille. Mitään nauramista oo, mä saa niitä kiinni, ku on lasit välissä. Höh. Mutt hei, sitt kiitti taas Tepa-tätsylle. Se oli antanu mamille tuada mulle pussimärkäruakii, ziitosta. Kun sen oma kissa vaan nualee kastikkeet siitä laadusta eikä syä ruakii. Mä kyllä syän kaikki, ihan varpisti. Nii ett kiitti vaa viälä. En mä eilen viälä maistanu, mutt tänää. Eile oli viälä puukkimuanaa ja se pitää ekaks vetää loppuun. Mutt hei, mä Tepa-tätsy lähetin mamin mukana sulle sille Minnille tommost Opticattii, jospa se sopis arvon leidille paremmin? Kerro sitte, mite kävi, jookosta. Ja voit sä kertoo sille, ett mä oon kyll ihan kunnon kolli enkä mikää flöittaaja!

482234.jpg

Hah - täss meill on ollu viaraita ja mä varmuuden vuaks nuuskuttelen kaikki paikat. Ne istu just ton soffapöydän viäress, ett se pitää nuuskuttaa tooooosi tarkasti. Mutt hei, nyt mä meen goisii ja oottaa taas mamii. Päivä menee tosi noppaa, ku mä goisin melkee koko aika. Tassutellaa taas huamenna! Ja jos ette oo maisemiss, nii kliffaa viikendii kaikille... ,D

--------------------------------------------

Vincent on ollut oikein rakastettavalla tuulella. On se sitten mukava, että on joku, jonka kanssa nukkua sängyssä ja joku, joka kiipeää halittavaksi ja jututettavaksi juuri ennen nukahtamista *tyytyväinen huokaus*.

Päivän slogan: Kaiken saa, minkä pystyy neuvottelemaan itselleen!

Päivän biiseissä siirrymme provokatiivisiin tunnelmiin:

TYÖTTÖMÄN LAULU<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ihminen tarvitsee työtä,

niin siis tarvitsin minäkin.

Minä tarjosin työtäni heille,

omaa työtäni tietenkin.

Hekin tarvitsivat sitä kyllä,

mutta vain pienen hetkisen.

Jokin johon ei ymmärrys yllä

pian aiheutti supistuksen.

Silloin lähteä sai meistä kaksi,

meinaan minä ja Nieminen.

Tahti muuttuiko rivakammaksi,

sitä seuraamaan jäänyt en.

 

Kuka tarvitsee työttömyyttä?

Minä en, eikä Nieminen.

Sitä tarvitsee järjestelmä

tämä kapitalistinen.

Olen puustani irronnut lehti,

kuljen joukossa joutoväen,

joskus uneksin siitä puusta,

sen juurella kirveen näen.

Luettua: Alyson Richman - Pohjoinen tango. Suosittelen, erityisesti kaikille, jotka vielä muistavat Allenden Chilen, diktatuurin ja pakolaiset. Loistokasta kerrontaa....

                             265380.jpg

                     PERHANANMOISTA PERJANTAITA!