ei tätä enää muuksi voi sanoa. Nämä arkiaamujen lokkaukset teen työpaikalla ennen työajan alkua ja täällä on KUUMA, oikeasti. Veikkaisin tuollaista reilut 35 astetta, ainakin...Viime vkolla testattiin sisälämpötiloja, korkein oli 37.5. Hyvin menee, mutta menköön!

Lisää hikoontumista sai aikaan taas eilinen vierailuni Blogilistalla. Sattui nyt olemaan vähän tekemisen puutetta ja käväisin katselemassa, mitä kaikkea on meneillään. No, hirvityksen kauhistus, edelleen nuo neulelokit kääntävät ja puikottavat sieluani. Mutta vielä pahempaa; joukkoon on ilmaantunut myös melkoinen määrä laihdutus-, kuntoilu- yms. terveeseen elämään vakavasti suhtautuvia lokeja! Olen järkyttynyt, sydänjuuriani myöten. Enkö saa harrastaa epäterveellistä elämääni rauhassa enää Blogistaniassakaan? Suljetaanko minut ulos tästäkin mikro-yhteiskunnasta? Alkaa ahistaa - onko seuraava vaihe se, että vuodatus vaatii rekisteröinnin yhteydessä myös tiedot terveydentilasta, lääkärinlausunnon sopivuudesta lokkaukseen sekä kahden raittiin ja yhteiskuntakelpoisen luonnollisen henkilön suosituksen lokkauskyvyistä ja -kunnosta?  Pitääkö minun alkaa valehdella oikein reilusti lokissa(kin)?

Vastauksia odotellessa - Yours truly, Polgara!

Tässä helteessä on yksi (lue 1) ograstinen puoli: kun pääsee kotiin, voi heittää kaikki kamppeensa ovesta sisään ja riisuuntua suoraan matkalla suihkuun. Viileä suihku ja sitten lokottamaan vähäksi aikaa. Tsemppaa oudosti loppuillan toimia varten. MOT. Eilen illalla piristyin niinkin kiitettävästi, että sain aikaiseksi taas Rätti et Riepu -ilmoja Huutikseen (helteellä jopa kuvailu ja mittailu saa aikaan lievää angstia ja hikoilua, saati sitten hötömölön muistelus...). Lisäksi jaksoin seurustella Vincentin kanssa asiallisesti hiirenmetsästyksen merkeissä.

Tänään on taas vuorossa kuormakamelikeikka. Poikani Belgarion, kiven vartija, on jälleen armollisesti lupautunut auttamaan äiteetä saamaan turvallisesti kotiin metrin kirjoja sekä pari kassillista jotain ruokapuolen emmettä. Anteeksi - turhaan syytin häntä eilisestä spämmäyksestä. Belgarion olisi toki tehnyt sen taitavammin. Rikos lienee jo vanhentunut, mutta edellisessä koulussa tämä joukkio etsiytyi koulun järjestelmään ja olisi päässyt muuttamaan mm. arvostelujen numeroita ym. tietoja. Olivat päässeet myös kouluhallituksen puolelle. Eivät kuitenkaan olleet tehneet mitään, kunhan kokeilivat. Muutamalle tämä tiesi sitten koulun koneiden käyttöoikeuden peruuttamista, onneksi ei Belgarionille ,D

Mutta Vincent taas naputteli yön aikana kaksitassujärjestelmällä omia jorinoitaan, jotka puran nyt tähän korpulta:

---------------------------------

Purrrrrrrrrmenta taas! Jesh, arvatkaas onks mulla kuuma tän turkin kaa. Ja mamiska valittaa, vaikk se voi vaihtaa vaa jonku rätin päällee tai olla ilman mitää (vaikk on sekis aika karmeeta...). Eilen me onneks oltii pirtsakoita illalla samaan aikaan. Mä sain mamman heitteleen mun hiiruloita ja annoin niille kunnon kyytiä sitte. Mut en mä kyllä pitkään jaksanu. Mun oli pakko heittäytyy välillä taas viileelle lattialle pöydän alle. Enkä mä oo jaksanut muutamaan päivään vetää oikeen kunnon reiluja kissahepuleitakaan. Ei jaksa, ei pysty kykenemään. Ei edes näin fiksu kolli, niinku mä. Paras vaan jatkaa tota päivystystä partsilla - siellä on aikastas viileetä, kun mamma on aukassu neljä lasia joka puolelta sillee, ett jos vaan jostain päin vähä tuulee, niin mä saan sentään raitista ilmaa! Mut ne raot on pienii. Eilen se vielä tarkistiki ne kaikki, nääs sen Epun takii, ettei mulle sattuis mitää!

Sitte se kerto, ett sille oli eilen soitettu Hesystä, mutt se ei tienny minkä takii. Kun ne ei siellä tienny, kuka oli soittanu. Ei kai ne nyt mua haluu takasin, eihän? Mua ei kyllä viedä mihkää - niih! Mamma kyllä sano, ett se oli varmaan siittä, kun se on antanut joskus nimensä sijoituskissalistalle. Siis mikä ihmeen pörssilista, mähän semmosessa oon ykkösenä! Mutt sitte se kerto, ett se tarkottaa sitä, ett ottais niinku kotiin kissan hoidettavaks, ku ei mahdu tai ei pysty pitää siellä Kissatalossa. Mutt kun mulla on se rikosrekisteri, niin mun kaa ei voi sitte laittaa toista kissaa. Ja se on hyvä. Mä haluun pitää mun omat jutskat ja oman mamman ja jääkkärin ja saunan ja partsin ja hiirulit ja lokit ja ihan kaikki mun-mun-mun. Toisaalta, jos sielt tulis joku söötti leidikissi, ehkä mä tulisinki toooooooosi hyvin toimeen *älde kissavirn*. No, mamiska kuiteski sano, ett jos siitä oli kyse, niin ei ainaskaan just nyt voi ottaa sijoitukseen,  ku mä oon viel aika uus kingi täs torpass!

122443.jpg

Vaikuttais, ett tää on tosi pitkäkielinen leidi ,D Hei, tääki foto on jostain vrii-justkasta. Ku toi mamma ja Poika ei saa siit kameras ulos mun kuvii. Mä on katkera - ihan bitterinä jo. Ostais uuden kameran! Mua varten ihan - sitä tarvitaan, pakosti ja jatkuvasti. Ainaki mun mielestä.

Kiva, ett Poika tulee käymään!!! Mä tiijän jo, ett se antaa mulle ylimääräiset heekut jo päivällä, ku mamma ei nää :D Ja sitte mamma tuo jotai tuliasii mulle:DD

Nyt mä meen vaan odottaan iltapäivää ja pitään noi lokit kurissa! Kaikki kissafrendit hei - koitetaan kestää tää helle. Sitte ku tulee sellasii kivoja viileitä elokuun öitä, silloin on tosi hyvät metsästyskelit!

-------------------------------------

Hyvä, että Vincent muistutti. Ilmoitin tosiaan itseni ennen Vincentin hakemista Hesyn sijoituskissalistalle eli kotihoitoa tarjoavaksi vapaaehtoiseksi. Eli jos sinulla ei ole eläimiä tai pystyt vielä ottamaan lisää karvapalleroita, lintuja tms. hoitoosi, katsasta ihmeessä tämä linkki!

Joo, joo, lopetan ihan just! Kaffetta tekee mieli ja tupakkaa - varoitus taas näille terveyspolkkaajille,>

Päivän slogan: Kirstussa ei ole taskuja eikä kukaan ole vielä selvinnyt elämästä hengissä!

Kesken oleva kirja: Erlend Loe: Volvon kuorma-autot

Päivän lekurimoka: Epikriisistä ote: Potilas motorisesti levoton, konttaa pöydän alla. (Väsynyt lääkäri psykiatrian päivystyksessä...)

Päivän biisi:  Me synnyimme lähtemään - Pate Mustajärvi tänään 50 v.!!!

KEKSIVIIKKOA TAAS KAIKILLE - JOKAINEN HAKEE KEKSINSÄ ITSE!