Kirottua, että vaihteeksi hermostuttaa. Silmääkäri on puoliltapäivin ja siihen asti voi vain odottaa. Arvatkaas kuinka huonosti olen nukkunut? Just, tosi huonosti, vaikka lääkitsin itseäni kaikin voimin. Tämä nimittäin ei tod. tunnu normaalilta nyt yhtään – ei ole ollut ikinä aikaisemmin näin omalaatuista oloa öögassa, toisessakin vähäsen. Juu, tippoja on laitettu ja ehkä ne hetken helpottavat. Mutta ei tämä normaalia ole, ei!

 

Kuten sanoin, tuo lekurin(p)lanttu ei tehnyt muuta kuin katsoi silmän (vain toisen), putsasi ja kirjoitti Fucithalmicit. Siis hei, kyllä jopa arvauskeskuksessa on järkevämpää väkeä – ainakin siellä tehdään fluoreseiinivärjäys aina, jos on aihetta epäillä jotakin (naarmuja, vammoja...), mitataan silmänpainekin (no, eivät ihan kaikki) jne. Mietin jo tuossa hoitovirhe-epäilyä eli nostaisko pienen jutun tästäkin. Arvelen hyvinkin tietäväni, mikä tuolla mahd. luuraa. Mutta antaa erikoisen lääkärin tehdä omat temppunsa, olihan se muutenkin aika päästä silmälääkärille kyllä – jos nyt jotakin hyvää tästä etsii!

 

Minä rapotan tarkemmin, kun tiedän jotakin itsekin. Ei pitäisi lukea netistä kaikenlaista. Ei pitäisi olla näkövammaisia tai sokkoja tuttuja, ei tod. Tulee vain ahia ahin perään. Kaikenlaista semmoista. Lähinnä kun meikäläisen koko elämä on kirjat! Vain ja ainoastaan, eipä siis hirveästi naurata...

 

Siksi tämä onkin tynkäpostaus. Kun jotakin selviää joskus, postaan välittömästi asiasta. Pelottaa!

----------------------------------------

254944.jpg 

Puuuuuuuuurve, mamiska on iha hermon. Muisti se mut kummiskii. Antaa safkaa ja silleesti. Ja muut, Mutt ei se paljo oo jutellu, ei. Mutt mä laitan tähän linksun. Ku me kissit ollaa kert vahtikissei, vaikkei toikaa muka sitä usko, nih kerta...  Poika vissii on tuloss, vaiks mami joutuiski tekee jotai tai muut. Nii ett ei kai täss mikää hätä mull oo. Vähä vetää kans hiljaseks, mä olin eilenkii ihan kilti ja hiljane kisuliini *kollivirn*. Tehän ny varpisti uskotte. Ja toi en taaskaa oo mä toss kuvas, son jostai, toi ei muistanu laittaa sitä ylös ku se kert o hermon.

1262863647_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Mutt kaikill muil kliffaa viikendi alkuu!

----------------------------------------- 

Kilti Vincent, harvinainen tuttavuus...

 

Päivän slogan: Vain minä ja ainoastaan minä postaan koko totuuden ja vain totuuden, siihen mitään lisäämättä tai siitä mitään pois jättämättä!

 

Päivän biisi: Blind

 

Luettua: Vanhoja omia dekkareita hyllystä hissukseen...

265380.jpg 

APUA – TARTTEE MENNÄ, PEUKUTTAKAA EDES!