Uaah, karvatakamus on riehunut puoli yötä omiaan. Sen mitä riehumiselta sain nukuttua, koipia alkoi juilia ja vetää suonta. Liikaa liikuntaa? Jep ja ihan varmasti. Siis minulle. Kissi sai varmaankin hepulit, kun ystävä kävi kylässä: Vincent sai heekkuja ja uusia naksuja sekä cat dancerin ;D Arvatkaas oliko jollakin kivaa?

Toivottavasti ilma raitistuu jossakin vaiheessa? Eilen taas hiki valui, vaikka yritin vältellä töiden tekemistä. Eipä auttanut, P-P onkin poissa tänään ja huomenna eli eilinen mentiin vielä täpöllä! Olin lukenut hänen viestinsä turhan huolimattomasti ja tuudittautunut jonkinlaiseen puolivalmiuteen. Ei olisi kannattanut! No – ehkä tänään on mukavampi ilmapiiri, eilen oli vähän kireää puolivalmiiden asioiden kanssa. Kaikilla oli paljon keskeneräisiä juttuja ja se vaikutti tietysti minunkin hommiini. Ehdin kuitenkin käväistä Herkkusissa ruokiksella, jesh. Ostin kaikkea kivaa ja makeaa: kohukkeita eri malleja, juustoa (taas!), adjikaa, kinuskia, kirsikkakääristä, kuivattuja kirsikoita, keksejä, perunavoffeleita (hei, ne ovat kuin sipsejä, mutta parempia!) ja salaattia Varaston jääkkäriin. Tuloksekas reissu taas kerran eli löytyi uusia herkkusia =D

Ystävä tuli iltapäivällä, ehdin juuri laitella parin päivän eväkset töihin. Hän toi kissitavaroiden lisäksi "vähän suolaista", joten pienet iltakaffet tuntuivat paisuvan melko herkkupitoisiksi orgioiksi, phuh. Vieläkin on täysi olo *virn*. Olipa mukavaa istua ja puhella pitkästä aikaa! Kiva kun kävit, Vincentkin lähettää terveiset, kunnioittavat sellaiset ja pyytelee anteeksi karvoja... Vieraat ovat meille toki tervetulleita, Hörhöä ja Hörhötärtä lukuunottamatta siis!

Tosiaan, Vincent ei saanut yöllä oikein unta enkä sitten minäkään. Kaffet ja syömisetkö lie aiheuttaneet moisen vai kävimmekö molemmat vähän ylikierroksilla? Meillä kun käy harvoin vieraita, se on tosiaan nykyisin harvinaista herkkua ja merkittävä tapahtuma. Molemmat olimme oikein iloisia ja se ehkä sitten vaikutti uniinkin ja liikunta ja kaikki kivat jutut Vincentiin (joka nyt syö tyytyväisenä uutta märkäruokaansa, kohta aion kiusata kissiä dancerilla!). No, hätäkös tässä, lähes 4 h unta on melko tavanomaista. Hlöstöpäällikkö töissäkin mainitsi, kun valitin lyhyistä yöunista, että kaikki suurmiehet (naisia hän ei kyllä maininnut!) ovat olleet vähäunisia ja älykkäitä. Otin sen kehumisena *virn* enkä lohdutteluna!

Tänään pitäisi siis olla vähän rauhallisempaa töissä, kotonakin on ruokaa valmiina jo huomistakin varten. Voisi keskittyä vaihteeksi vaikka, niin tuota, vaikkapa lukemaan ja konettamaan! Huutisjuttujakin pitäisi jaksaa, ei vaan oikein huvita. Sekin vaatii oman mielentilansa mittailla vaatteita ja tavaroita sekä laatia hyvä kuvaus ja ottaa asialliset esittelykuvat. Yllättävän paljon siihen saa aikaakin uppoamaan, jos laatii kunnon ilmot. No, asioilla ei ole kiire – pari marimekon jakkua ja paitaa olisi menossa uusiomyyntiin – eivät ole minun värisiä! Jos jotakuta kiinnostaa marimekon isokokoiset (L – XL) paidat ja jakut, voipi ottaa yhteyttä perskohtaisesti, saapi paluupostissa kuvat, tiedot jne. Tämä tarjous ei tod.näk. toistu vaan seuraavaksi mennään Huutikseen... Toinen jakku on leveää tasaraitaa (harmaa-tummanharmaa) ja toinen perusmusta. Paidoista toinen raitapaita harmaata ja tummanvihreää, toinen pyörökuviollinen keltavihreään vivahtava. Hinta kohtuullinen ja postikulut maksaa ostaja (tai noutaa Malmilta/treffaa Welhottaren livenä Pazilassa).

Jahas, tulipa täällä hiljaista =O Kissa taisi mennä sulattelemaan aamuherkkuja ja –ruokaa....

---------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrrrmenta, kaikki kavrut ja mun suasikkitätsy! Juu, siis niiku mami jo kertoki, mä sain eile sitt hirveest kaikkii tuamisii. Mä sain semmosii hampulikaakkei, uusii hianoi määkäruakii oikeit heekkui niinku ja sitt semmose hassu jutska, ku noi sanoo cat danceriks. Mä oon nähny, ett tommosii on monell kissinkall. Mäki innostun siit, ihan hölmö lelu, mutt kyll se on kliffa! Kiitti täti hirveesti... mull onki sitt kaikkee uutta taas. Innostun sitt yälläki vähä juaksee tuala, oksusin pöydä alle, jolisin partsill ja otin kiinni jotai yäöttiäisii - ne ei ollu peehosii, mutt semmosii ku liikkuu kuiteskii yälä. Sitt piti haukata siit Jukast ja sitt tuli Ykä! No nyt toi mami otti foto, ku se ekaks kiusi mua sill jutskall. Tarttee vissii laittaa se tähä, ett muutki näkee mun uude lelu. Toss mä en kyll enää tanssaa, ku mä sain sen kiini! Nih kerta, mrrrrrrrrrr. Ja hiimu hyvää määkäruakaa mä sain, maiston just äske vähä, njam. Ja kaakkii sain kans, semmost uutta. Eiku oon saanu ennenki, joskus. Hyvei ne oli, piti nuuskuttaa viäl mattooki, jos ois vaiks murui pudonnu. Yälä mä kävin nuuhkii noit sualapähkylöit, tuli vaa iso aivastus – ei niit voi kissit sitt muute syädä, ett vinksun vaa teilkii! Juu, ett meill oli oikee loistoilta ja semmost. Ja nyt mä voin sitt jäädä taas yksinki siiheks asti, ku orja tulee himaa leikittää mua. Nyt sen ei tarvii ees juasta hakee mun lelui, senku heiluttaa vaa tota jutskaa, tsihih!

1839453.jpg

Kliffaa melkee viikon loppupualta, eiks? Huamisee.

--------------------------------------

Vincent, olet kyllä melkoinen karvakasa! *pus*

Päivän slogan: TV on ihmisiä mielenkiintoisempi! Jollei näin olisi, kaikilla olisi joukko ihmisiä seisoskelemassa olohuoneen nurkassa tuntikausia joka ilta...

Päivän biisi: Hiki

Luettua: Colin Dexter – Viimeinen puhelu, 11 ovelaa rikosnovellia. Morsen lisäksi kuvioissa seikkailevat muista yhteyksistäkin tutut henkilöt, mm. hra Holmes ,D Oikein luettavia tarinoita, pari niin juonikasta, että menee meikäläiseltä vähän yli. Tai sitten kirjoittaja on halunnut jättää ne sellaisiksi, pahoin pelkään... Sotkuisia, mutta lopulta hyvinkin simppeleitä tarinoita välillä. Kaikki ovat ainakin vähän poikkeavia tavanomaisesta. Suosittelen Dexteristä pitäville, muillekin toki, erinomaisen sopiva matkakirja vaikkapa.

                                                        265380.jpg

                                               TORPSOMAISTA TORJANTAITA!