Siis, asiahan oli varsin yksinkertainen - piti olla lomaa yksi viikko, ystävätär kylässä jne. Ja takaisin Herjaamoon. Mutta Joku päätti toisin - eli kun sairastetaan, tehdään se sitten ihan kunnolla!

Kun kaveri oli hyvästelty, jatkettiin juhlia naapurin kanssa ja sitten kevyet loivarit, jotta pääsee kunnossa töihin. Mutta Noro oli päättynyt toisin - eli kevyet norot joka raosta, ilmeisesti yhdistyneenä vielä tähän lunssaan, jota tosin arvelin vain pahemmaksi allegriaksi. Ja kissin k....t! Kun vielä toinen koipi alkoi näyttää ranskikselta ja toinenkin hyvin arveluttavalta, oli pakko lähteä, taas, lääkäriin. Joka totesi, että infektion jälkeen fibro voikin kivasti aktivoitua ja muuta mukavata. Tosin hän myös totesi tavallista pahemmat silmäoireet (ne kaksi punaista juovaa, joita muut ehkä kutsuvat silmiksi) - ja haa, siihen sain uutta mahtavan hyvää  troppia! Täytyy nyt vielä odotella, mutta nyt jo näen lukea ja kirjoittaa - liekö tuo sitten hyvä eli huono!?

Eli enempi sairaspolkka tästä nyt kuitenkin tuli. Tosin onnistuin tekemään viikonloppuna kavereille mahtavan hyvää sika-paprika-vihannes-pesto(!!!!)pataa, joka syötiin pois kertaistumalta. Muuten ruokailut ovat jääneet vähän hänekseen syystä jos toisestakin. Luulin jopa laihtuneeni, mutta tuskin. Ämpäröin nestettä kyllä sisääni myös melkoisesti ;D

Mutta vielä yksi hassunhauska vaiva, tämähän on siis reaaliaikainen päivitys. Olen tänä  yönä nukkunut tunnin (1 h), en saanut enää unta. En uskalla enää tropataan lisää, etten löydä itseäni jostakin vähemmän kivasta paikasta. Eli - särkee, juilii, veetuttaa, ei nukuta. Ei jaksanut enää lukeakaan, joten päätin vängertää tämän kaikkien rapojen ja ruikutusten äidin saman tien tänne kehiin!

ERITYISKIITOKSET KAIKILLE TSEMPPAAJILLE!

Oikeastaan vasta tänään pääsin vähän lukemaan lokeja, en jaksanut oikein edes kommentoida - vähän kehno olotulematila (tai joku semmoinen) on vieläkin!

Mutta - paremmalla onnella jatkossa, Welhotar on sairiksella 28.3. asti, joten aamuylläreitä voipi olla lisääkin tiedossa (vai onko tämä yötä, aamua, mitä tämä on, ei ainakaan unta?!).

-----------------------------------------------

254944.jpg

Moi pitkästä aikaa kaikille! Toi mami oo päästäny mua yksin tassuttelee ja se on vaan ollu klesana! Kerta multa jo loppu ruakaki, ni se hälytti Kummisedän sitt hakee - hei aateltaa nyt! Mutt tänää meni jo paremmi, mä sain munuaist ja kaikkee heekkuu, vaiks oli ihka tavallinen päivä. Ei meill tänne oikeestaa mitää uutta, paitti ett mull on vähä maaliskuufiilikset, mä käyn joikaas korkeelta ja kovaa ja sitt mä vedän hirveitä spurtteja jatkuvasti. Eikä mami oo viälä hermostunu, siis ei ihan viälä, no ei ainaskaa ihan hirveesti siis *nolo virn*. Vähä piäntä tappelushässäkkää on ollu ja semmost, mutt niihä meill on useen muutenkin. Ett ei meill erikoist! Mä oon ollut tooooooooooosi hyväs  kondiksest, mami toss on sekoillu eri jutskien kaa.

464725.jpg

Tänne hei meitsiki sopis, ku mäki diggaa noit kirjahyllyi! Ja koht mä saanki uusii kuvei, ku poika on vapaalla ja ehtii tänne. Se on vissii nyt sitt skrivannu jotai - mä tajuu miks siitt pitää olla joteski hirvee meno sitt. Ei meill ainaskaa.... Mutt hei - kliffaa torstaita kaikille Lokistanian komeille leideille - älkää unohtako mua ja mun hyvin kollifrendeille kaa. Mä meinaan nyt jatkaa goisimist. Mami voi tekee mitä tahtoo. Nih!

-----------------------------------------

Hjuu, mami tekee mitä tahtoo eli nakuttelee tässä tämän rapon ja sitten lukee lisää tai keittelee kaffet. Ans kattoo nyt.

En nyt listaile tähän lukemisia, biisejä tms. - jää jotain odotettavaa huomisellekin ;D Itse asiassa, silmät ovat hmmmmmmmtin kipeät.....

                                                        265380.jpg

                             TOIMEKASTA TORJANTAITA!