On kuin en olisi poissa ollutkaan. Siis muuten. Töitä en ole uskaltautunut vielä katsastamaan. Pelottaa sen verran. Mutta samaa vanhaa p...kaa taatusti ompi taas tiedossa. Lisäksi uteluja, mitä ja miksi olen sairastanut jne. Se tässä ehkä eniten tympii, pitsiniskojen utelu. Eihän siihen tietysti ole tarvis vastata, mutta kuitenkin. Grrr.... Ja heti tämän päivityksen jälkeen pitääkin alkaa täyttää poissaololomakkeita, sairaslomalomakkeita ja kaikkia muita kivoja byrokraattisia lomakkeita. Siihen menee ainakin puoli tuntia tehokasta työaikaa. Lisäksi lomakkeet ovat käytännössä netissä, mutta ne joudutaan kuitenkin ottamaan paperikopioina ulos. Se siitä paperittomasta toimistosta ,>

Sen verran welhotar nostaa taas töpselinenäänsä, että minä ja Belgarion osoitimme eilen suurenmoisen tehokkuutemme. Mikä sinänsä on erikoista, koska kumpikin on luonteeltaan lievästi "asiat tehdään vain pakon edessä" -tyyppiä. HAA - kasviviidakkooni on vaihdettu mullat ja lisäksi pari hörselöä on uusittu. Kaikki ovat saaneet perinpohjaisen suihkutuksen ja vähintäänkin pintamullan uusinnan. Juu, ja kiitosta vaan taas, Kukka Joka Ei Kuole Koskaan voi erittäin hyvin - se vaan punkeaa uutta alkua tulemaan jatkuvalla syötöllä ja viihtyy erinomaisesti makuuhuoneen nurkassa. Että  edelliselle omistajalle tiedoksi ,D Niin ja lisäksi vaihdettiin (lue -> Belgarion vaihtoi) verhot, näyttää taas vähän erilaiselta. Aika pienistä asioista kämpän ulkonäkö on kiinni. Toisaalta, edelliset verhot olivat olleet paikallansa ainakin vuoden, joten kyllä ne kaipaavatkin jo pesua ja lepoa. Tämä hirvittävä myllerrys palkittiin sitten thaikanalla, kaffella ja kekseillä. Lisäksi Belgarion lupasi ottaa harkintaan myös kirjahyllyjen maalauksen - jeeeeee!

Muutoinkin leikin tehowelhotarta: Kummisetä tarvitsee 2 vkoksi harjoittelu/orientaatiopaikan. Soitin pari puhelua ja nyt vaikuttaisi siltä, että hän pääsee erääseen firmaan, jonka kanssa aikaisemmin tein paljonkin yhteistyötä. Krhm - on se hyvä, että on tullut ylläpidettyä edes puhelinsuhteita erinäisiin yhteistyökumppaneihin. Hyvä minä! Lisäksi väänsin Belgarionille yleishakemuksen Herjaamoa lähellä oleville tahoille. Jos näistä ei nyt mikään onnistu, se on vain welhottaren lievää sairastamisheikkouden loppupätemää ,>

----------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrve kavrut! Hah - orja lähti taas duunii. Arvatkaas, ottiks sitä vähä päähä, ku mä jäin kaikess rauhas goisii sen paikalle sänkyy. Jotain se taas puhu kissoista ja laiskuudesta ja semmosest. Mutt vähäks välii. Ei mun tarvii tienaa mitää, sitä varten on orja! Se hakee ja tekee, tua ja viä. Mä vaan oon ja goisin, syän ja purrrrrisen. Nih. Eilenki oli taas kliffaa ku Poika oli täällä, mutt sitt mä kyll menin ihan sekasi! Noi raahas kaikki mein vihreet kasvikset kylppärii ja alko penkoo niitte multii ja suihkuttelee niitä. Vähäks mä katoin, ikinä nähny tommosta. Omituisii noi orjat! Ja sitt Poika viälä ehdotti, ku kaikki muutki oli suihkutettu, ett kissa on viälä jäljellä. Arvatkaas tuliks mulle hei kiire partsill... No sitt mami teki roipentelii, mutt siin oli taas niit sen haisumaustepurveleit, ett mä en saanu sitä. Mä sain vaan ihan tavallist kissinmuanaa ja mainonapikoita. No joo, se oli sitä ihan kohtuuhyvää purkkimuanaa, ett ei haittaa. Mä kyll yritin taas pummii niit munuaisii, mutt ku ei! Aina vaa sanotaa, ett niit ei voi syädä joka päivä. En tajuu. Kyll mä ainaski voisi. Mami kyll sano, ett niist voi sitt tulla kipeeks... höh, mä usko. Mami syä ne taattu itte salaa tai jotai. Sen verran toi sama juttu närppii: mitää heekkuu ei sais muka syädä joka päivä!

480462.jpg

Mä jäin muute just tämmösee samanlaisee asentoo toss aamull. En nuku, siis ihan viälä. Mutt kohta varpisti. Nii ett se on taas huamisee!

---------------------------------------

Vincent näytti kyllä todella hölmistyneeltä, kun roudattiin kukat kylppäriin ,D Hyvin, hyvin hämmästynyt kissailme...

Päivän slogan: En ymmärrä, miksi linnut eivät elä maan alla, vaikka siellä olisi enemmän matoja!

Päivän biisi: Yllättäen sanat löytyivät Menopaussin lokista eli Lulu!

Luettua: Tom Egeland - Ympyrän pää, nonnih tässä sitten Tavinski-koodia turskalaisittain... voi lukea jos haluaa... mutta tämä nyt on niin tätä ,> Ja sitten Jeanette Winterson - Ei appelsiini ole ainoa hedelmä, tätä voisi jopa suositella... ehkä hieman kieroutuneelle lukijalle.

                               265380.jpg

                         TOUHUKASTA TORSTAITA!