eli ei mitään kerrottavaa. En edelleenkään ole saanut mitään aikaiseksi – siis mitään järkevää tahi kansantaloudellisesti tuottoisaa. Sentään nukuin väkisin viime yön, useiden eri nappien avituksella, lähes kunnolla eli melkein normaalit yöunet. Jotakin hyvää, sentään.

Eilinen meni retkeillessä kylillä. Postissa olivat kaikki mammat (siis minun lisäkseni) jonottamassa ennakkoäänestykseen, jonot ulottuivat ulko-ovelle asti! Jotkut ovat niin kiihkeitä. Minä en piruuttanikaan äänestänyt, eilen siis... Hain vain tulevan postini ja laitoin jotakin menemään. Normitapaan siis.

Muutenkaan missään mitään erityistä. Paitsi että tapasin Toverittaren sattumalta odotellessani taas kylmässä Risman edessä. Oli mukava tavata, edes joku järjellinen tuttu. Muut olivatkin taas enempi tai vähempi hörhöjä ja hörhöttäriä. Yksi hörhöttäristä on ulottanut tämän uuden aikuisten potkupuku -muodin myös kylille ja toreille asti -> hänellä oli päällään vain semmoinen ja ohut takki. Ei ollut jaksanut pukeutua sen enempää, kun Oklaan on lyhyt matka ja sieltä kotiin aina vielä lyhyempi. Selviää siis vähemmällä; riisuu kotona sitten vain saappaat ja takin ja ei kun viettämään viihtyisää kotoiltapäivää ;D Oikeen kateeksi kävi!

Minä en ole viettänyt mitään, enkä ilmeisesti vietäkään. Belga on tulossa syömään, tarjolle laitetaan thai-tai-muonaa eli jonkunlaista katkiswokkia olisi tarkoitus. Kyllä siitä hyvää tulee... Lisäksi Belga mahdollisesti lupasi viedä osan tölkeistä ja kevyistä pulloista palautukseen, saa pitää rahat. Pääsee niillä kerran ostamaan maitoa ja kaffetta, halpiskaupasta siis.

Minua alkaa jo ahistaa paluu Varastolle, koko se läjä tekemättömiä töitä, mikä siellä odottaa. Taidan keittää toiset kaffet ja riipaista rauhoittavaa.

265380.jpg


POLKA – EN PIDÄ TYÖSTÄ, MUTTA RAHAAKIN OLISI SAATAVA!