Jahas, se on sitten 13 000 lukijan raja ylitetty =O Kuka kummassa tätä jaksaakin lukea, ihmetykseni on suuri ja suorastaan käsittämätön. Samaa väninää ja valitusta päivästä toiseen, muistilistoja ja känätystä, Varaston ja taksojen mollaamista jne. Mutta kiitokset, että olette jaksaneet ja aika usein peukuttaneet päivää eri asioissa. On se välillä ihan mukava tietää, että joku jossakin on edes hetken ajatellut meikäläistäkin täällä =D 

Menihän se, eilinenkin. Aika karmea aamu; heikotti, väsytti, sattui... ja siitä vaan Varastolle. Ei syytä olla sairaana, hmph. Tuntuu, että iso osa työkavereistakin on kipeitä, siis oikeasti tarkoitan ,D Ei sovi nauraa. Erästä vaivaavat hartiajumitukset niin pahasti, että huimaa ja särkee tajuttomasti - avuksi arvis tarjoaa vain parin päivän sairista ja Panadolia, välillä relaksantteja pienen annoksen. Kehno apuhan niistä lähtee. Toisella taas on suurin piirtein samat vaivat kuin meikäläisellä. Tosin hänellä ei ole koivissa vikaa, mutta fibro ja muuta sitten senkin edestä. Lisäksi eräs kärsii muista vaivoista... ollaan me sairasta porukkaa! Eikä kukaan käsittääkseni saa asianmukaista hoitoa, siis omisarvikselta. Pitäisiköhän ottaa yhteys Arvaustalon ylilääkäriin ja pyytää arviksen vaihtoa? Arvauskeskuksessa se onnistui välittömästi, syynä tuolloin täysin epäasiallinen käytös - siis arviksen. Tuolloin hänestä oli muuten tullut jo useita valituksia ja vaihtopyyntöjä. Mikähän on meidän omisarviksemme tilanne? Olisi mielenkiintoista tietää, koska kukaan Varastolla ei mielellään asioi hänen kanssaan vaan yrittää saada aikaa aina jollekin toiselle. Se nyt vaan on niin, että meidän edellytetään käyttävän hänen palvelujaan, koska hänet on nimetty Varaston vastaavaksi tt-arvikseksi, pirulauta. 

Josta tulikin mieleen, että taidan ottaa asiasta selvää ja samalla laittaa oman tietopyyntöni. Ties mitä lienee runoillut meikäläisestäkin. Argh, harmittaa. Ja jotta lekuriasiat olisivat pinnalla enemmänkin, Vinski sai postia elukka-arvikselta.  Pitäisi siis käyttää poikaakin piikillä ja tsekkauksessa. Voi hitsi, mistäkähän minä saan ensiksikin apua ja milloin sopivan ajan? Lienee paras soittaa ensin sinne ja kysäistä, onko lauvantakina samat hinnat. Jos on, Belgarion päässee mukaan. Jos taas pitäisi mennä arkena, en ymmärrä, miten selviän kissakopan kanssa taksoon ja elukkalekurille, en millään! Kyllä minä muistin, että aika pitäisi varata, mutta kun on ollut tässä kaikkea muutakin pashaa! Mahtaako matkojakaan riittää. Kirottua tämä kaikki. 

Hmph, ohjelmistopäivitys Varastolla tehdäänkin vasta nyt (tai pitäisi siis olla tehty illalla / yöllä). Saas nähdä, mitä tästä seuraa. Epäilen, että osa vanhemmasta väestä saa kilarit eikä suostu mihinkään sekä haukkuu meikäläisen. Onneksi voin vedota, että meitä Ylemmässä Varastossa tämä on ollut jo jonkun aikaa käytössä ja ihan näillä asetuksilla - mehän haluamme toki samaa, haluammehan? Ja hymyilen erittäin leveästi, suorastaan virnistelen hölmösti. Pitäisi tokeentua. Toivon. Epäilen kuitenkin pahempaa, mutta sen näkee sitten. Asiahan ei periaatteessa kuulu meikäläiselle, mutta silti. Minähän ne lopputyöt joudun kuitenkin tekemään ja korjailemaan muiden tuotoksia. Olisi siis syytä opetella, varsinkin muiden. Eniten pelkään, että sieltä tulee sellaista tilkkutäkkiä, jota ei enää pysty edes korjailemaan normikeinoin vaan pitää ottaa alusta koko paasha eli palauttaa lepotilaan =I Noh, äkkiähän se näkyy, varmasti ainakin tämän viikon aikana. 

Muutoin lukemiset on melkein luettu, kirjastosta tuodut siis. Sen sijaan mukava paketti tuli eräältä kustantajalta, josta makupaloja myöhemmin tännekin kirjataan. Aika vinkeitä(kin) juttuja siis. Sarjikset on luettu, mutta en ole mitenkään ehtinyt arvostelemaan niitä. Yritän pitää jonkinlaista tulo- ja lukujärjestystä päällänsä. Ähh - kaikkeen sitä ihminen sortuu ,D No, huviksi ja hyödyksihän minä tätä teen. 

No niin, koska tässä edelleen jaanataan samoista vanhoista asioista, käykää mieluummin pelehtimässä Ujittamon tietokilpailussa eli UUSI JukeQuiz, kiva ja helpohko!!! Jee, jopa meikäkin tiesi (!) jotakin ,D Kiitti Varapygmille.

 

Ja sitten normiaamupuuhat eli äärivaffat kaffet, kärtsätyt ruisleivät ja mömelöt, päälle pari klasia erilaisia vitamiinijuomia ja ulos tupakalle! Nyt!

---------------------------------------

254944.jpg 

Purrrrrrmenta, kavrut! Hei mä sain kirjeen, siis MUN nimellä tuli iha oma kirje. Se oli vaa vähä kehnompi judeka, ett soliki elukkalääkärilt, mrouh. Ja sitt siin sanotaa, ett mä tarviin hei piikin, mä en ala. Ei, se ei oo Semmone Piikki, ku son siis rotkotuspiikki, ett mä en tulis kipeeks. Enkä mä muute tuu, mä en varpist kyll diggaa mennä sinne. Möhkö soittaa sinne ja kyselee, millon pitäs mennä. Mun miälest nii myähää ku mahdollist! Miks mä en muute saa mitää muut postii mun nimell? Miks toi vaa saa? Epist kaikki tommone, mun miälest niinku. Mutt aika hianoo kyll, ku tulee kirje ja siin lukee iha pääll en Vinski Welhotar >o< Möhkö unhotti eile dörtsi aamul kiines, ei kliffaa. Se sano, ett tulee galsa. Höh, hianot kelit ja mä jouduin olee ines koko päivän. Vähä sitt näytiks oksusi heti etesen matoll, ett se näkee ku tulee himppee. Sitt ko se tuli, pääs vast ulos. Hei siis, pitäis ny tsiigaa heti aamust millaine keli tulee ja jättää dörtsi mulle auki. Vaiks niinko vähä ees. Kyll mä voin ite avata sitä enempi sitt, iha varmast! Tänää ees auki sitt, jooko?

1274973531_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Kliffaa ja lämpöst daagii vaa muillekkii!

---------------------------------------- 

Vincent, kyllä sinäkin tarvitset sitä lääkäriä...

 

Päivän slogan: Maailmassa ei ole järjestystä eikä totuutta, oikeudenmukaisuudesta nyt puhumattakaan!

 

Päivän biisi: Anna valuu vaan

 

Luettua: Kirsi Merimaa – Baltia Express, Alfa on nettikoukussa, Kolja pizzalähetti – sattumalta he näkevät pankkiryöstön ja itse ryöstäjän, pako alkaa. Aika paha, todenoloinenkin, mutta taas kaikki on itämafian tekosia... Venäjän viaksi kaikki vaan, just. Alkaa olla vähän kliseistä puuhaa. Muuten tämä kyllä toimisi ihan ok, tuo yleistys vaan häiritsee nykyisin lähes kaikissa dekkareissa. Että silleensä. Rowan Coleman – Sattumalta äidiksi, hmph, hömppää eikä kovin hyvääkään. Uranainen joutuu huolehtimaan kahdesta hänen huostaansa jätetystä lapsesta äidin eli hyvän ystävänsä kuoleman jälkeen. Isikin löytyy, perheensä jättäneenä ja pyrkii takaisin lasten suosioon. Käks, melko rasittavaa pähkäilyä – loppu hyvin, kaikki hienosti, dharmaa, rhakkautta ja silleensä. Ei meikäläiselle. Lesley Lokko – Sahramitaivas, neljän naisen tarinaa eri aikoina. Dharmaa, sheksiä, shamppakaljaa, rhakkautta.... käks, ei käy tämäkään. Marja Orkoma – Unikkopolku 21, miten kaikki onnistuukaan ihmisiltä näin, että mallista lahjaputiikin apulaiseksi ja heti postinkantajaksi. Taas dharmaa, rhakkautta sekä ranskalaihnen miesystävä sekä edes koiria. Kotomaista perushömppää. Ei, ei käy. Näitä tuli luettua tuossa kovin kipeänä, silloin menee alas mikä tahansa. Ei tullut sentään ylös. Valitan, en voi suositella kuin aivan pahimman hömpän kavereille... Dekkari alussa oli paras veto eikä sekään hirveästi ilahduttanut asetelmallisuudellaan ja ylenkatseellaan Baltiaa kohtaan! Miten ihmeessä minä a) sain yleensäkin nämä kirjat b) sain nämä kirjat luettua : o

265380.jpg 

INTIAANINIMENI ON ILMEISESTI ”LÄHTEE VARASTOLLE”....