Voi ei, minulla on huono omatunto, koska olen sairiksella. Ei pitäisi, ei todellakaan. Ai että, kyllä tuntui hyvältä lähteä eilen kotio kesken päivän, tulla kotiin ja lojua vähän (tai oikeastaan aika pitkän) aikaa pimeässä. Kohtapuoliin olikin jo hirveä tekemisen tarve, oikeasti. Ja melkein hyvä olo *virn*.  Melkein kivutonkin – mömelöiden riipomisen jälkeen siis. Eli mitä tästä voisi päätellä. Ensiksikin töistä tulee paha olo. Kotona on parempi, jopa melkein hyvä olo. Siispä työnteko aiheuttaa sairautta, stressiä ja kehnoa vointia. Pitää siis lopettaa työnteko (ainakin Herjaamolla). Tuntuu kuin päälleni olisi jo eilen kerätty tulisi hiiliä, kun  kehtasin aamulla käydä töissä selvittämässä sairasloma-asiat ja hakemassa pinkan papereita. Hyvä, ettei kassia tarkastettu – enhän vain vie töitä mukanani. En sentään, otin opiskelupaperit mukaan, samoin rinttailin muutaman mahd. haettavan työpaikan ja vähän muuta tarpeellista. Joku tuntematon sijaistaa... hyvä. Väliäkö sillä kuka, kunhan jotakin tehdään. En viitsi ajatella asiaa. Ruhtinaalliset 1.5 vkoa aikaa olla rauhassa. Öhh, juu, tentit ja haastattelut. Mutta ne ovatkin sitten jo kokonaan toinen asia.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tosin aloitin jo eilen tenttiin valmistautumisen. Luitte ihan oikein. Otin kirjan viereeni sänkyyn, en sentään vielä tyynyn alle. Jopa selailin em. kirjaa. Mahtava aloitus. Tarkistin yhden asian, se oli juuri kuten ajattelinkin. Laitoin kirjan takaisin sängylle viereeni ja nukahdin suht. tyytyväisenä ,D Seuraavassa vaiheessa voin jopa kuvitella lukevani sitä ja sitten sijoittavani sen tyynyn alle. Kaikkihan tietävät, että se on tapovarma keino imeyttää tiedot pieneen päähän yön aikana!

 

Se on sitten Itsepäisyyspäivä, kynttilälyhty on palanut eilisillasta lähtien, samoin kaamosvalot. Tänään ystävä lupasi käyttää minua hautuumaalla – viedään kyntteleitä, ainakin W:n haudalle, ehkä muuallekin, katsotaan nyt. Jos siis kaikki menee, kuten suunniteltua on. Yleensä ei, mutta me liikuntaesteiset emme ole kovin kranttuja, vaikka suunnitelmat menisivätkin pieleen. Ei ole paljon varaa valitella. Hirveä laskenta jo tässä vaiheessa kuukautta, mihin taksomatkat riittävät. Kukaan ei ota huomioon, että olisi ylimääräisiä menoja. Esim. työhaastattelut ja tentit. Ja jos harrastaisin näitä j-juttuja, pitäisi tässä kuussa ehdottomasti olla ylimääräisiä j-matkoja! Prletto. No, täytynee maksaa kauppamatkat itse ja laittaa ne erikseen tositteiksi sos.tstoon uutta anomusta tehtäessä. Että aina ei voi ennakoita kuukauden tarpeita. No, ei todellakaan! Tai voisi, jos olisi vain kotona. Silloin voisi jopa käydä joskus kylässä! Tai ns. huvittelemassa (prle, minä huvittelen tässä parhaillaan koneella ja kohta huvittelen lukemalla vähän lisää kirjoja).

 

Työkaveri T. haki edellispäivänä sitten kissin – lupasin joskus parin kk:n sisällä käydä katsomassa eli heti kun taksotilanne sallii. Aivan ihana ragdoll, 4 kk. Sulokas ;D T. lupasi jossain vaiheessa postata minulle kuvia, laitan sitten tännekin. On mukava, että jonkun näkee niin nauttivan kissaa noutaessaan, tehdessään hankintoja ja etsiessään oikeita ruokia. Hänellä onkin ollut pahinta laatua oleva kissikuume jo monta kuukautta. Onnea vaan perheenlisäykselle =D

 

Tänään siis ohjelmassa toivottavasti käynti hautuumaalla, Tuntemattoman katsominen tod.näk. Kummisedän kanssa, mahdollisesti myös naureskelua Linnan pippaloille sekä perisuomalainen arkiruoka. Olisikohan nakkikastike mitään? Suolapaloiksi on kyllä tarjolla savulohipasteijoita yms. Mutta jotenkin ajatus nakkikastikkeesta viehättää hieman kieroutuneisuuteen taipuvaista mieltäni. Kun muut vetelevät ns. pikkujouluemmeitä ja snadeja kinkkuja tms. herkkuja... Taitaapa jäljellä olla vielä mausteeksi roiskeitakin... Ja jos erittäin epäsovinnaisesti laittaisi sen tarjolle pestoriisin kanssa. Tiedän, kuulostaa pahalta. Welhottaren tekemänä maistuu hyvältä. Tai sitten jotakin kalkonijuttua ja riisiä. Nakit voisi säästää myös suolapaloiksi. Katsotaan nyt, tuleeko tänne kukaan vai syönkö kaurapuuroni yksin?! Ai anteeksi, siis Vincentin kanssa, tietysti!

 

----------------------------------------

254944.jpg

 

Purrrrrrrrrrrrrrve, kaikki Lokistanian kissinkat ja kliffaa Itsepäisyyspäivää jokaselle! Toivottavast teki saatte jotain heekkui, mulle ainaski on luvattu. Joo, siis luvattu – mami vaa välill vähä unohtaa. Mutt eilenki taas sain kinkkuu ja sitt semmost kunno tummaa lihaa, jotai lehmää, sano mamiska. Hyväääää, njamm. Ja sitt napikoita. Ja pääsin mamin viakkuu jo aikaste ja sitt uudestaa myähemmi. En kyll tykkää, ku se kuuntelee tota sen uutta raatioo sänkyss. Se käy vähä mun koovii, sen pitää laittaa se ihan hiljasell, muute mä joudun menee pois. Mä oon herkkä äänill. Välill mä pelästyn, ku mami lukee mun koovan viäress ja sitt kääntää sivuu, kuuluu semmone pelottava ääni. Tai siis mä mitää pelkää, mähä oon ihan hurrrrrja taistelukissi, mutt silti! Nii niinku ett eile oli taas oikee kissin päivät! Enkä mä oo tehnykkää mitää ihan hirvee typerää vähään aikaa (täytyypä tarkistella tilanteita, toim.huom.). Mä oon ollu kunnon kissi ja kilti kun mikä. Ihan varpisti! Ja mami jää mun kaa himaa melkee kaheks viikoks, mmmm. Se on sairas, vaiks ei se oo. Omituist. On se kyll oikeestikki kipee, mutt niihä se on aina ollu, siis sen ajan ku sen on ollu mun mami! Hehheeh, sen kaveri on ottanu kans kissin, jonku hassun merkkise, mutt kunnon kollin kuiteski. Sill ei oo viälä nimeekää vissii.... Mä vähä kyll ootan, ett mä näkisin sen foton edes. Tai vaiks näkisinki sen. Mutt siin vois käydä huanost, ku mä en oikee tuu toimee muitte kans. Ett unohdetaa se juttu. Mutt vähäks mä oon ude kuiteski! Ja hianoo, ett joku on iloskana ku kissi saa uude kodi – se on aina hianoo. Vaiks se ei ookkaa löytökissa, mutt jostai huitsin kaukaa se käytii hakemas. Eikä se ollu kelvannu muille =O Ihan hölmö juttu, siis mami sano, ett sen värin takii ei ollu kelvannu? En nyt kyll tajuu tai mami on tajunnu ihan vääri. Ei kai nyt kissii värin takii valita! Mutt se on kuulemma kotiutunu jo ihan hyvin ja päässy tiätyst sänkyy goisii niinku pitääki ja sill on ostettu ruakii ja tyhjätty hyllyi, ett se pääsee tsiigailee fönarist. Ihan oikee asenne toll sen frendill *leveä kollivirn*. Hyvä, mä oon onnelline sen kollin pualest, jos se on päässy kunnon himaa. Täytyy viäl tarkistaa toi värijutska, tollane jää kyll meikää vähä vaivaa...

 

1107607.jpg

 

Vaihteeks taas paras loikoiluasento - huamatkaa, mull on silmät auki! Hhrrrrrrrrrrrrrrr........zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz........... Huamisee!

 

-----------------------------------------

 

Kohta menen peittojen alle lukemaan ja lämmittelemään, ehkä ottamaan snadit aamutirsat!

 

Päivän slogan: Sinulla on väärät harrastukset, jos kaikki rahat eivät mene!

 

Päivän biisi: Kulkurin iltakalja

 

Luettua: Craig Ferguson - Putoamistemppu, melkoisen sekopäinen, sekava ja räävitön opus ,D Welhotar suosittaa, kohtuudella kuitenkin. Tässä saa itsekin päänsä sekaisin ihan ilmaiseksi, erittäin nautittavaa ja epätodellisen absurdia sekoilua! Ritva Sarkola - Kuolonkukka, no joo, en menisi kehumaan. Ainoastaan akuuttiin dekkaripulaan sairastuneille sopivaa luettavaa. Juoni kömpelöhkö, syyllinen arvattavissa jo puolivälissä. Epäuskottavaa kaikin puolin, ei oikein mitään, mitä kiittelisi, valitettavasti. En voi suositella, en kuitenkaan täysin littaakaan. Eli täysin yhdentekevä mitättömyys. Mutta uusi opus on jo aloitettu, siitä sitten huomenna...

 

                                   265380.jpg

 

                   ITSENÄISTÄ PÄIVÄÄ KOKO LOKISTANIALLE!

 

EDIT klo 12.15: Malmin hautuumaalla käyty ystävän kanssa - hirmuinen trafiikki - jotkut kiihdytyskisat, ehh? Kynttelit viety W:n ja E:n haudoille, samalla katsastettu pari muistomerkkiä. Todettiin myös Pimp My Grave -efekti 0=o Lisää huomenna!