Tuli sitten leikittyä sosiaalista eläintä ja oltua Kutsantamon pippaloissa. Ensin siis tietysti Varastolla työkaverin kakkukaffet, hyvin mukavat nekin – ei pitkiä puheita tms. Kutsantamo taas tarjosi etukäteismaistiaisia syksyn kirjoista eli esittelyjä ja haastatteluja sekä riittävästi varsin hyvää syötävää ja juotavaa *örps*. Toki, toki. Tosin sekä rouva R. että minä taisimme olla molemmat vähän väsyjä.

 

Itse ainakin ahmaisin tarjonnan, kuuntelin esittelyt, juttelimme keskenämme, katselin ympärilleni ja arvostelin ihmisiä (ai, miten mukavaa!). Mukaan tuliaisina sai vielä syksyn uutuusluettelon sekä yhden uuden opuksen... Ihan kivaa oli, taisin vaan olla aika tylsää seuraa. Toiste paremmalla onnella! Aikaisin kotoon ja petiin, pakko. Ei wanha jaksa, ei sitten millään.

 

Kotona oli odottamassa ylläripostia :D Kiitos Sinne Jonnekin, kirjapaketteja oli monta (!) ja paljon mielenkiintoista mukana. Yritän saada niitä esille jossakin vaiheessa eli kiittelen ja niiailen *kumartelee ja nuoleskelee saappaita*!

 

Varastolla edelleen töitä riittää, kiire jatkuvaa. Käy hermoille, rassaa väsynyttä mieltä vielä väsyneemmäksi. Tänään pitäisi vielä jaksaa kirjasto-kauppa-tsioski –roudaus ja sitten kotoon. Ja kotona pestävänä kustyynyjä! Kissan prle on salakussut taas soffatyynyille. Onneksi heittäydyin niiden päälle yökkäreissä enkä työvaatteissa – haisu on tällä kelillä melkoisen kuvottava. Jäks.

 

Eli tällaista tänään. Näin lyhytrapona eli menen kaffelle. Olen sen ja mömelöiden tarpeessa jo melkoisen kovasti. Pitäkää te kivaa ja mukavaa perjantaita!

 

Ai niin, tässä se viikon ”ajankohtainen” linksu... Niinkuin nyt tuota ei jo tiedettäisi. Hmph! Niin ja kaikki noitatoverit, tänään on perjantai ja 13. päivä, joten tiedätte miten käyttäytyä, eikö?!

 

 

 265380.jpg

 

 

POLKA, JOTA AHDISTAA JO ILTAPÄIVÄN PAKKOTYÖT!