Tuli huijattua Uni-Jukkaa ja Nukku-Mattia ihan olan takaa. Nukuin melkein 10 h. Välillä tosin olin hereillä yli tunnin eli kaffittelin ja otin kipulääkkeet. Heräilin myös yöllä pari kertaa pidempään ja useamman kerran lyhyemmin, kipuun ja kissan aamumärinään. Mutta silti, hyvin on huijattu eli nukuttu vähän univelkoja lyhyemmiksi.

 

Belga on taas tulossa lounaalle, josko tänään jo saisi jotakin tehtyäkin. No, met katsomma. Olin eilen kuitenkin Varastolla jopa sen verran pirteä, että sain varattua ajan selän kuvantamiseen, se on 31.5. puoliltapäivin – loppupäivän pidän vapaata. Ja samalla ilmoittauduin sosiaaliseen tapahtumaan 1.6. eli jälleen pippaloihin. Tätä menoa minusta voi tulla vielä varsinainen seurapiirihai! Vai ovatko hait miehiä? Minä kun en tiedä, en ole koskaan ollut mitenkään ihmeellisen sosiaalinen... enempi epäsosiaalinen *wirn*.

 

Juuei, tämä on vain tällainen normipäivitys, että täällä ollaan. Ei minulla ole mitään kerrottavaa tänäänkään. Erityistä siis. Menen keittelemään ne toiset aamukaffet ja editeeraamaan muutamaa kirjoitusta. Kuten tavallista! Eivät nämä päivät juuri toisistaan eroa.

 

265380.jpg 

 

POLKA, JOKA KERRANKIN ON NUKKUNUT YLI AIKOJENSA!