Se tuli sitten todistettua eilen, että olenkin oikeasti huijari. Nyyh, salani tulivat julki; olenkin täysin terve ja viaton ihmisyksilö. Odotin nimittäin Risman edessä kahden jumaleissönin ison kassin (se posti) kanssa paluutaksoa kotoon. Tuli normitakso, Herra Iso Taksoherra alkoi heti kovalla äänellä tivata:"Miksi sinä tilaa taksi, tuohon osoite. Noin vähän matka. 500 m. Miksi ei kävele?" Menin ensin tietysti äimäksi käeksi, väsynyt ja kipeä minä. Sitten aloin jo itku silmässä selittää, että hei, lääkäri on sanonut ja haluaako hän heti kortin vai mitä nyt oikein... Siis, mies ei ollut tajunnut, että kyyti oli HMPK-kyyti, joka tuli normaalin taksivälityksen kautta. Väkisin sain itseni väännettyä takapenkille, sitten kaveri katsoi uudestaan viestintäänsä ja alkoi pyydellä anteeksi. Että kun on ollut jo yli tunnin ilman keikkaa ja sitten saa näin lyhyen keikan :O Hei ja halloo, monet, siis oikeasti tosi monet ajavat ihan kantamustensa takia tuosta ostarilta lyhyitäkin matkoja kotiin. Siis ns. terveetkin. Moni tuttavakin, että näin. Lisäksi eräs taksokuski kerran kertoi, että hän ottaa aina vaikka lyhyen keikankin (silloin minä vähän pyytelin anteeksi, että on niin lyhyt matka) – yleensä kuulema sen jälkeen alkaa keikkaputki. Eli jos on ajossa, saattaa saada hyvinkin jonkun toisen keikan läheltä jne.

Kun päästiin perille, oli Herra Iso Taksiherra hyvin auttavainen ja kohtelias. Olisi kantanut jopa kassit kotiovelle, pyysin jättämään rappujen ylätasanteelle eli hissin viereen. Itkuhan siitä pääsi jo aikaisemmin ja sitten kotioven sulkeuduttua oikein kunnolla. Ei kai siinä syytä ollut, hemmetin itsesäälinen ämmä vaan tulossa kotiin väsyneenä ja vittuuntuneena. Mutta näin – se on teillekin nyt todistettu – minä olen kaikkien mielestä täysi kusettaja! Pitää varmaan alkaa kulkea rollaattorin JA kepin kanssa. Ei vaan jaksaisi, kun silloin on ostosten teko yksin vielä hankalampaa.... Eli purin kassit, avasin paketit *jihhaah* ja korkkasin / avasin hanan. Niin yksinkertaista se on. Vastoinkäymiset tekevät ihmisestä saati sitten tällaisesta kusettajasta alkoholin väärinkäyttäjän!

Mutta minähän käytän alkoholia oikein. Käsittääkseni se on tarkoitettu juotavaksi? ;) Eikä kai niitä prosentteja siihen ihan syyttä ole kuitenkaan tungettu – vai olisiko? Siis vain sen pelkän raikkaan maun vuoksi? Minäpä vähän suvaitsen epäillä. Ihan vähän vaan. Varsinkin vielä alkoholiverotusta ajatellen. Muun muassa.

Nyt minä olen siis ihan pienessä hutikassa ;)

POLKA - IHAN VÄHÄN VAAN.....