enkä minä vieläkään tiedä, mitä minä tein viime kesänä :O Tänään olisi vuorossa se traditionaalinen posti-kirjasto-kauppa -keikka, kuten aina... Keli näyttää muuttuneen vaan entistä pluikkaammaksi, saas nähdä, miten tuosta selviää. Pelottavaa. Kun pitäisi ihan ulkoilmassakin pätkiä kuitenkin kävellä. Eilen vein roskat ja jo sillä reissulla jouduin tekemään erinäisiä, joidenkin mahdollisesti jopa huvittavaksi tulkitsemia liikkeitä. Jäistä perunapeltoa on vaikea jäykkiksenä kävellä.

Yllärinä teille, en minä vieläkään ole saanut mitään aikaiseksi. Ei ole mitään, millä kehuskelisi Varastolla. Siis että minä kävin, menin, olin tai tein. Ei niin yhtikänäs mitään. Sanon kuten asia onkin, että makoilin, lueskelin ja nettailin. Tiedän, saan sääliviä katseita tai ihmetteleviä kommentteja. Paskaakos se muille kuuluu, miten meikäläinen ns. lomansa viettää! Ei siellä ole kuitenkaan lomitettu, joten kushelvettiä ensi viikko on kuitenkin. Miksi sitä edes kuvittelisi jotenkin mukavaksi...

Hah, minulla teille edelleenkään mitään kerrottavaa ole. Mitään ei ole tapahtunut, onneksi. Minä taidan painua nyt vielä sänkyyn lämmittelemään, ennenkuin julkistan tämän pläjäyksen. On kylmäkin!

Ähh, parit kymmenen minuutin tirsat: molemmissa unissa Exä aiheutti runsaasti mielenpahoitusta ja heräsin itkien. Voi krääh, se on semmoinen paskiainen edelleen. Taisi tulla siittä, että näin sen hyypiön maanantaina kylillä roilatessani. Hmph. Lisää kaffetta ja mömelöitä – äkkiä!

265380.jpg

POLKA – HÄN JOKA ON LIUKKAALLA KUNI PANPI JÄÄLLÄ!