Argh! Ei tästä nukkumisesta tule kyllä tolkkua, ei sitten millään. Nyt nousin tuossa yhden jälkeen ja sitä ennenkin ns. uni oli hemmetin katkonaista. Epäreilua kerrassaan. Mene tässä sitten töihin jo valmiiksi repoväsynä! No, hyvä puoli on tietysti se, että tässä aamulla asentelin muutaman päivityksen, jotka olivat jo ehtineet muhia tuolla jonkin aikaa. Tulipas sekin tehtyä. Muuta en ole saanut aikaiseksi. En nähnyt edes painijaisia, kun nukuin niiiin huonosti!

Pitäisiköhän tänään poiketa lähikirjastossa, se voisi olla paikallansa. Eilen HelMet oli päivittänyt uutuudet. Höh, uutuudet muka. Osa oli taas ja jälleen kerran uusintapainoksia – onko joku todella noin asiantuntematon, ettei huomaa. Ainahan niissä ei välttämättä näy monesko painos kirjasta on, jollei tarkkaan etsi. Mutta jos siis Welhotarkin sen näkee suoraan, pitäisi ammattilaistenkin pystyä tuohon. Eli pipariksi meni uutuuksien odottaminen, hätinään sain sen 30 varausta täyteen ja siellä oli jo hyvät pohjat! Eli eipä ole paljon odotettavaa. Kovasti paljon näkyy olevan omakustanteita listalla, suurin osa runoja. Muutama romaanikin, joista pari varasin. Täytyy sitä kannattaa aina ihmisiä, joiden kirjat edes kuulostavat kiinnostavilta! Tänään on taas kyllä edessä täysi työpäivä, tiistait kun ovat vähän sellaisia. Mutta jos heti kirjaston auettua säntäisin sinne...

Kuinkas ollakaan, tuli taas eilen käväistyä Eestin Herkkusissa hakemassa suitsejuusto kunslauguga. Jostain syystä sekä Kummisetä että Belgarion ovat alkaneet vaatia siitä osaansa! Lisäksi ostin itselleni kirsikkarahkapatukoita ja kinuskia, pari kaalipiirakkaa ja aleksanteria, njamm. Kuka muuten kertoisi, miksi minuun on iskenyt hirveä makeanhimo??? Ei sitä ole ennen ollut! Lääkitys? Ruoka? Mikä? Tahtoisi tietää, en minä yleensä pidä muusta kuin suklaasta pari kertaa vuodessa. Olen kummastunut!

Josta onkin hyvä siirtyä muonapuoleen. Eli illalla vängersin taas kesäkurmitsa-porkkana-sipuli-tomaatti –kastiketta ja tagliatellea. Jössus, tässä muuten on ruoka, jota tulee suorastaan ahmittua. En tiedä, mikä ihme himo minulla tähänkin on, vai onko kyse vain mausteista (korianteri, tandoori, curry, valkosipuli, garam masala, sitruuna). Söin kaksi kissinkupillista ja lopuista tuli evästä täksi päiväksi. Tämä on minun herkkuani. Jostain syystä jopa Belgarion vieroksuu tätä. Näyttää erittäin pahalta, maistuu hyvältä ;D Ai niin, josta tulikin mieleen, että tofut on taas laitettava marinoitumaan illaksi! Uskaltaisikohan ryhtyä nyt niihin tofupiffeihin, mielessä se on kierrellyt jo pidempään, resettiä ei ole. 

Nyt yöllä ainakin ulkona vaikuttaa oikeasti syksyiseltä; tuulee, muutama sadepisara lävähtää ikkunaan, on erinomaisen pimeää. Jotkut muutkin jo/vielä valvovat – on ainakin kaltaistansa seuraa.

---------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrve, kattiskat! Joo hei, mäkää goisinu yälä eikä toi mamikaa. Ja sitt se nippas mua pyllystä ku mä meinasin sen tyyny taa goisii, ja mä melkee-puretin sitä, en siis oikeest. Sitt mä menin sen koipisii, mutt se oli nii levotoine, ett ei siin voinu olla. Nii mäki aloin sitt märisee, ku mä huamasin, ett toi oli iha hereill. Heh, sain heekkui ja sillee. Koht vois ottaa kunnon muanaaki. Nyt mä goisin tässä pikkusoffan selkämyksell, mä viitti ees tsiigaa mitä muut se skrivailee. Tän mä sanelin jo aikaisemmi. Joo, ruakapolitiikka on taas omituist. Eile se teki jotai mättöö, joka haisu kyll hyväll, mutt ei siin ollu lihaa. Kyll mä sitä nualasin, mutt hirveest jotai pahoi maustepurveleit... aika miälenkiintost se kyll muute oli. Voiskoha sitä seuraava kerra pyytää ilma niit kaikkii maustei. Tarttee funtsii! Mutt nyt se saa kyll avata mull kunno ruakapussuka päiväeväkseks, nih kerta. Partsilkii mä oon goisinu, jos ei oo satanu. Mutt jos sataa tai tuulee, mä meen basee. Siäl on lämpöst ja rauhallist, kukaa ei häirii ja se on mun mesta. Mami ei eile jaksunu ees leikkii mun kaa, piti iha yksi heitellä hiiruloit. Ei paljo kyll muakaa huvituttanu. Oltii molemmat vähä plöts. Mentii sitt aikasi lötköttää taas. Ja mukamas goisii. No ei siit sitt mitää tullu. Onneks mull on koko päivä aikaa goisii ja miättii, mitä kliffaa mä järkkäisin tolle. Eile jo oksusin lattiall, just valitettavast lattiall, vaiks yritin matoll. Meill on nimittäi iha liika puhdas matto. Kyll mä kävin siin sen verta kiäriskelees, ett varpist siin on kaavoi. Mutt harmi, ku ne ei kunnoll näy, ku se on semmone kirjava. Lisää tarttee toimii, saadaa taas kunno karva- ja fläkki-installaatio aikaa, taitetta kissikoteihi, niinku. Ei oo taaskaa fotoi, tää on taas siältä!

1795071.jpg

Kliffaa päivää kaikill ja huamisee!

-------------------------------------

Vincent, kiltti, älä oksenna matolle, älä ainakaan keskelle, ethän?!

Päivän slogan: Kuuluukohan katkeruus myös kuolemansynteihin - olen katkera, kateellinen sekä taidan täyttää myös muut ehdot!

Päivän biisi: Electrical Storm

Luettua: No, Rankin-sessio jatkuu vielä. Nyt vuorossa Kuurupiilo, jossa Rebusin veli joutuu hankalaan tilanteeeseen, huumeita esiintyy, eräs käyttäjä kuolee (tai murhataan) ja komisariolla riittää taas töitä. Perus-Rankinia, suosittelen siis. Paljas poliitikko, tunnettu paikallispoliitikko jää kiinni bordelliratsiassa. Jostain syystä lehdet tiesivät asiasta jo etukäteen. Outoja murhiakin tapahtuu, saman poliitikon vaimo löytyy myös murhattuna. Kenestä tehdään syyllistä vai onko kyseessä outoja yhteensattumia – ei ainakaan Rebusin mielestä, joka taas pähkäilee omiaan esimiehissä välittämättä. Suosittelen taas!

Muuksi päivähuviksi suosittelen edelleen aivojen virkistämiseksi Kirjallisuus-Älypäätä! Tavoite päästä listalle joka päivä ,D Aamuaikaisin se on helppoa, myöhemmin ei.

                                            265380.jpg

                                               TIHKULUONTEISTA TIISTAITA!