Tiedättehän, kiva ihana kissa tulee kauniisti nukkumaan massun tienoille viereen. Ei voi siirtyä kissan yli, ei, täytyy ylittää sänky toista kautta. Kun palaa, kissa on siirtynyt himppusen keskemmälle. Käydään varovasti makaamaan kissin viereen, ettei kissi herää. Jälleen tulee tarve lähteä ja sama tarina. Pian Ihminen huomaa makaavansa sängyn äärireunalla tipahtamaisillaan, kissa massun vieressä, toinen puoli sänkyä tyhjänä. Jolloin siirrytään taas sängyn toiselle laidalle kissan heräämisen ja paheksuvan katseen alaisena. Odotetaan jälleen, että kissa saa kunnolla järjestettyä paikkansa massun kohdalle ja pääsee syvään uneen. Tätä jatketaan niin kauan kuin ns. unta riittää... Onneksi on 140 cm:n sänky, se on tarpeen. Vincent kun haluaa olla kovasti kaveria, hän myös haluaa ehdottomasti nukkua massua vasten, tiukasti ja turvallisesti *virn*. Tässähän saa ihan hyötyliikuntaa =D

Residenssi on merkillisen näköinen. Kirjoja on kirjaimellisesti joka paikassa, mihin niitä vaan saa sopimaan. Tupakeittiön hyllyt ovat täysin valmiina jo paikoillaan ja täytetään tänään. Makuuhuoneen hyllyt kuivuvat vielä parvekkeella. Edelleenkin ne ovat minusta hienot, olkaa te mitä mieltä tahansa. Uniikit, käden taitoa edustavat, kauniin väriset... Saattaa olla, että eräs tuttu poikkeaa tänään, jolloin hän pääsee auttamaan tässä projektissa. Osa on näillä olkapäillä hankala sijoittaa, apu olisi tarpeen. Belgarion tulee joka tapauksessa joko huomenna tai perstaina avittamaan lopputöissä ja parvekkeen siivouksessa yms. Eli tämä rojekti on lähes valmis, jeee. En minä muuta ole suunnitellutkaan. Jospa sitten varsinaisella lomalla jotakin muuta "kivaa"... tuolloin Belgarion on tosin jo intissä omissa rojekteissaan *kikattelee*.

Kivakandi sitten soitti minulle päin (!!!) eilen. Jep. Asiat harvinaisen selvät. Eli kipumömelöitä aletaan syödä kaksittain; Panacodia ja Lyricaa, Lyrican annosta nostaen. Unen saamista varten vanha tuttu Imovane. Lisäksi lupasi laatia KELAlle B-lausunnon kuntoutustutkimuksesta. Tosin oli sitä mieltä, että olisi parempi, jos fyssa sen laatisi. Kun kerroin välisistämme olemattomista suhteista ja fyssan suhtautumisesta mm. kipupoliasiaan, hän lupasi kuitenkin lausunnon laatia. Ja kun kerroin meneväni töihin ensi viikolla joka tapauksessa, sain luvan ottaa taas tarvittaessa yhteyttä. Jumankekka, kivakesäkandi arvauskeskuksesta saa  yhden käynnin perusteella aikaiseksi enemmän kuin fysiatrian ylilääkäri sairaalan erityispkl:lla 2 v:n aikana. Kiittää ja niiaa tämä, suosittaa taas ylilääkärillekin ,D Toivottavasti homma alkaa toimia, toivottavasti.... Pohjallisissakin löytyy: erityismitoilla itselle perskohtaisesti tehdyt, kevyet Eccon nahkapohjalliset, joissa pronaatiotuki ja kantapääpehmike, lisäksi uutena kantapäiden geelipohjalliset. Ai niin, ihan normipohjallisetkin taitaa löytyä - maihareista, luulen. Siis neljät pohjalliset on, jollei koiville kelpaa, on jo ihme.

Unirapoa: 3 h suht hyvää unta vain parin eri mömelön avustuksella. Hmph. Tästä tulee vielä päikkäreiden tarve jossain vaiheessa. Kipurapoa: koipisärkyä vähemmän, tehoaakohan tuo yhdistelmä vai onko tämä normitilanne, kun ei ole joutunut kävelemään paljoakaan?

-------------------------------------------

254944.jpg

Aamuyätä vaa, kavrut! Vai piti ton mamin heti tonne jo kirjottaa tost goisimisest. Mutt ku se nyt vaa on nii, ett se häirii mua ku se nousee, ett toi systeemi toimii paremmi! Eile mä sain oikee kunnon biiti tosi hyvää jauhist, njamsk.... ja sitt viälä napikoita ja semmost tavallist. Ja Poika oli taas täälä, mä leikin sen stifloil ku se ei huamannu. Ne on ne Stiflat, miss on se ihana haisuli meges. Ja sitt kirjoi on nyt iha joka paikas... hurjaa. Ja hyllyi on joka paikass ja ne on nyt sitte sinisii. Mä en oo. En menny tyhmistelee partsill enkä sotkottanu. Mamiki sano, ett mä olin eilen tosi kilti. Nii olinki, ku meill oli kaikkee kivaa semmost. Poikaa kyll vähä nauratti, ku se näki mun pelaavan golffipallill... Poika sano, ett se onki semmone herraskaisempi peli *krhmmm*. Tänää mami alkaa laittaa kirjoi takasi, hyvä nii. Nyt ei pääse ihan joka paikkaa. Ja mäki oon vähä ude, ett miltä tääll sitt oikee mahtaa näyttää =O Tarttee pyytää mamii ottaa vaiks fotoi sitte, ainaki must. Nyt on taas MUN fotot ihan finito, nimittäi.

691827.jpg

Mutt löysin mä sitt tämmöse kaffenjuantifoton... ihan ku mä, vaiks mä en jua kaffetta ,D Mutt partsill mä taidan nyt lähtee, öttiäisii on jo liikkeell. Kliffaa päivää kaikill kissinkoill, jotka tätä lukee! Huamisee vaihteeks >0<

-----------------------------------------

Lisää kaffetta kehiin. Sain lahjaksi normikahvia, jäks! Liiterin tumma keskieurooppalainen sopii paremmin sekä minun että Belgarionin makuun. Tätä suomalaisversiota pitää mättää kehiin älyttömiä määriä, että maku olisi edes siedettävä!

Päivän slogan: Kun ruoka on hyvää, siitä ei seuraa mitään pahaa!

Päivän biisi: Scarborough Fair

Luettua: Tom Egeland - Suden yö,  panttivankidraama, mutta ei aivan perinteistä mallia. Tarjoaa myös näkökulmaa tsetseenien pyrkimyksiin, Venäjän oligarkiaan jne. Suosittelen lukuhinkuisille, ei mitään suurta elämystä, mutta mukavan poikkeavaa kerrontaa kuitenkin. Charlotte Link - Tuntematon vierailija, uusintaluennassa pikalainahyllystä. Erikoinen ratkaisu, johon johdatellaan melko mukavalla tavalla. Vain lukuhimoisille ja mysteerien ystäville, ei mitään suurta kirjallisuutta siis. Risto Juhani - Vastarannan kiiski, kotimaista dekkaria, josta kerrankin pidin! Mukavan erikoista, poikkeavaa kerrontaa ja aiheen kuljettelua. Mukana myös ihmissuhteita ja psykologiaa.... oikein suositeltavaa dekkarifaneille, ei yllä kuitenkaan hankintalistalle.

                             265380.jpg

                        KEHITTÄVÄÄ KESKIVIIKKOA!