Ei helvattu, minä todella olen kirottu! Sekä kissa että taksot vittuilevat – enkä minä voi asialle mitään. En sitten yhtään mitään.

 

Eilen siis olin Varastolla pidempään ja olin varannut takson noutamaan klo 16.15. Klo 16.45 soitin, kun ei vaan autoa näy ei kuulu, koipia särki ja selkä oli tulessa, auringonpistos ja nestehukka vaanivat jo. Ja sitten MINÄ sain haukut, kun en ollut soittanut heti 10 min. kuluttua tilatusta ajasta... Siis hei ja haloo, aikaisemmin MINULLE nimenomaan on sanottu, ettei ”heti kannata soittaa”, kun minä aina kuulemma valitan kaikesta. Niin että nyt näin. Vähänkö olin Herra Moilasena! Sain normitakson, tosi myöhässä siis. Onneksi oli röökiä ja rauhoikkeita, onneksi oli kiva hörhötakso. Muuten olisin sanonut pahasti. Nyt en, oli niiin kiva hieman puumamaisesti katsella kuskia *hmmmmm*. Palmia menköön helvettiin, eikö asiaa voisi hoitaa kuten joskus ennen -> suora soitto taksikeskukseen (tai viikkotilaus) ja normitakso tulee hetioitis, kun tilattu on. Korttia höylätään joka matkalla ja sillä selvä. Matkustusoikeus näkyy suoraan reaaliaikaisena (tämähän ei siis nykyäänkään toimi!)... No, turha toivo. Tässähän pyritään siihen, että kulkeminen olisi mahdollisimman hankalaa, epävakaata ja epäluotettavaa. Juuri sen verran, että aina joutuisi soittamaan MPK:lle (rahaa kilisisi heidän kassaansa reippaasti joka puhelusta) tietustaen takson mahdollista tuloaikaa. On se mukavaa kipeänä odotella melkein tunti tuolla seisten, saakeli!

 

No, kotoon päästyäni eli heti oven avattuani Vinski mourahti ja painui baseen. Varma merkki eli jossakin on iso kusi! Aivan, siinä klaffisoffalla, tismalleen samalla paikalla kuin yleensäkin. Hrrrh. No, katti vietti basessa sitten aikaansa, minä pyykkäsin, laittelin saladoa, pilpoin pakkaseen vähän tofua ja tein kotihommia. Kun menin kurkkaamaan karvamöhköä ja viemään muonaa, huomasin basen lauteilla kivettyneen skeidakasan! Voi helvetti, sano. En tiedä, milloin se on sen sinne tehnyt, oli niin jömmassa... Raivo, helvetti, raivo – sanon minä. Tarvitsen kissapsykologin. Heti! Tai sitten otan itse rauhoikkeita niin, ettei ole enää väliä kuka kusee ja minne. Minä istun Vinskin päälle ja kusen suoraan silleensä, saa sitten nähdä kuka tekee ja mitä täällä! Ei tämä peli nyt enää kyllä vetele, ei sitten yhtään.

 

1307462738_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Syvä harmitus vallitsee! Onneksi sain eilen tehtyä Varastolla rutosti hommia, ihan himppasen kerättyä yhtä omaakin juttua kasaan. Se vähän avittaa asioita jatkossa. Muuta hyvää tässä ei olekaan. Olen rättiväsy, en tiedä mikä kotona taas iltapäivällä odottaa. En jaksa enää ymmärtää.

 

Ymmärtämätön menee nyt, toivoton lähtee töihin. Ropotus se ei ainakaan lopu, vaikka rahat ja leipä loppuisivatkin.

 

 

 265380.jpg

 

 

 

POLKA – TUO KELVOTON KISSAEMO!