En minä taaskaan tajua, mihin ihmeeseen saan illat kulumaan. Eilenkin tein vain salaatin itselleni sekä keittelin vihanneskeittoa pariksi päiväksi evääksi. Kirjoittelin, editeerasin ja laitoin framille pari juttua – ja kas, jo olikin ehtoo ja pimeys koitti :O Siis hei, kuka vie minun aikani? Eikä sitten Uni-Jukka tahi Nukku-Mattikaan käy kuitenkaan kylässä, ei ainakaan riittävän pitkään viipyen. Hmph.

 

Lisäpirteys ei olisi pahasta, mutta kyllä tuo codin lisäys iltaan himppasen avittaa. Kahta en nyt viitsisi alkaa riipomaan, cod. osuus kyllä on ok, mutta se para-puoli svinduttaa maksaakin enempi eikä ole yhtään kiva. Eli tällä mennään toistaiseksi ja katsotaan asiaa tarkemmin myöhemmin.

 

Varastolla töitä riittää tasaiseen tahtiin, odotettavissa lievää kiirusta. Merkkasin taas minilomasen ensi kuun alkupuolelle, josko silloin pitäisi kolme päivää ja viikonlopun päälle. Jääkin vielä kolme päivää, jotka voisi pitää vaikka toukokuun loppupuolella tai joskus, vaikka irtopäivinä. Miten tässä nyt onkaan taas tarvista. Muutoin ei erityistä, väkeä taas vaihtuu oudon paljon. On lähtijöitä ja tulijoita, vapaalle ja vapaalta, eläkkeelle tai äittärille jne. Osaa en edes tunne, en ole nähnytkään. Sentään jo yli 3 v. talossa ,D No, ei haita, ehkä se kuitenkin tulee vaikuttamaan meikäläisenkin töihin jonkun verran. Se jo tiedetään.

 

Sen verran repopoikkinaisena taas torstaina jo ollaan, että asiaa en jaksa edes keksiä. Siispä katsellaan, millä tänne ollaan kuukkeloitu viime aikoina:

 

Jouttenus Irma -> juu, sen kirjan perusteella – lukekaa pois, elämyshän tuo oli

Punaorvon vala -> vakiosuosikki, sanat löytyvät helpoiten täältä

Polgara -> aina mietin, mitä etsijä ajattelee, kun löytää tämän tylsän väninäblogin etsiessään oikean Polgaran kuvaa tai jotakin faktaa (fiktiosta faktaa?)

Plösö -> juu, ihan oikein, olenhan minä, tässä kuitenkin oli etsitty kuvaa ja Vinskiähän minä olin plösöksi vissiin nimitellyt *hyi minua*

Triptyl väsyttää vielä päivälläkin -> totta hemmetissä, siksi sitä en syökään, väsyttää, mutta ei nukuta eikä vie kipuja, minulla ei tehonnut mihinkään mitenkään

Satiinilakana –> ne punaiset satiinilakanat; on ne kesällä ihanat!

Kastanjavuorten kylä -> jeps, se kirja, samantyylisiä löytyy paljon...

Parvekekukat -> olisi syytä alkaa harkita pikaisesti, mitä tehdä

Hieman lihava nainen tanssii -> itse asiassa tosi lihava eikä edes tanssi, ei tod.

Heikki Kaaranen eID -> juu, se kolmas kirja, perusjuoni ok, mutta kokonaisuus ei oikein kanna

 

Siinäpä nuo, viimeisimmät. Aika monta samaa hakua oli tehty eli nämä jäivät sitten näkyviin (osa siis toisteltuina). Ei mitään ihmeellistä eikä kiinnostavaa. Kummallista, mutta outoa. Olenhan minä sentään toki ihmeellinen ja kiinnostava, iloinen, mielenkiintoisa, yllättävä ja uudistunut, mahtava tarinoitsija, lokinpitäjien aatelia suorastaan *tunnistakaa nyt prle soikoon itseironia*!

 

Tänään käväisen hakemassa vaihteeksi postista pari kirjaa. Tämä kevät on muuten äärettömän, suorastaan mahtavan hyvä kirjakevät, aivan poikkeuksellinen. Kaikkea en ole laittanut tänne vielä edes esille, jaksakaa vaan odottaa. Todella hyviä kotimaisia esikoisia taas, kokoelmia, kivoja uutuuksia myös käännöksissä – tämä tykkää kovasti tästä vuodenajasta ihan kirjojen takia. Muuten en sitten oikein tykkääkään.

 

Kelit ovat aika perkeleelliset; aamulla on silkkaa jäätä, perunapeltoa ja kaikkea mahdollista tarjolla. Varastolla jo kolme tyyppiä on sairiksella kaaduttuaan pihalla tai työmatkalla, yhdellä jopa käsi leikattu... Minuakin pelottaa nuo lyhyet matkat, jotka ovat tosi kökköisiä kävellä koivet kankeina ja nilkat lenksottaen. Argh! Äkkiä sulaksi kaikki, ziitosta vaan! Mieluummin vaikka katupölyä tms. sitten, sille ei niin helposti sentään pluikastu.

 

Minäpä lähden kohta tästä taas kokeilemaan pihan pluikkautta ja takson tuloa – sitä ennen raikas aamupala eli kaffetta ja kärsättyä leipää kera mömelökourallisen!

 

265380.jpg 

 

 

JOS JOKU NÄKEE TOIVON, USKON TAI NIIDEN KAVEREITA PYYTÄKÄÄ KÄYMÄÄN TÄÄLLÄ!