Näyttää ainakin huolestuttavasti siltä. Jotakin valkoista on maassa, peittää sen jään, osittain on pluikasta. On kylmä. Karhuturkki aukeaa helposti. Työhuoneessa on kylmä. Täältä on ollut lämmitys pois tai siis vain ylläpitolämmitys koko viikonlopun. Minä en tykkää, en kylmästä enkä juuri nyt työnteostakaan. Koko yön oli vähän paha olla enkä saanut kunnolla nukuttua. Riittääkö kerran viikossa vedetyt kympin unet (!) korvaamaan kuusi huonoa yötä? Olisi kiva tietää...

Odottelen fyssalta postia. Siis herra majailee tuossa aivan lähellä, mutta reseptit ja paperit piti lähettää postissa. Että en voinut noutaa niitä. Etten taas paremmin sano, stna. Kaikki olisi sujunut niin näppärästi ja sanoinkin siitä, mutta jostakin syystä hän ehdottomasti halusi lähettää postia. Saakohan siitä jotakin lisäpongoja, jos käyttää postin palveluja? Että on niinkuin hirmu hyvä palvelu. Minulle parempi palvelu olisi ollut se, että olisin saanut ihan itse hakea ne tarvitsemani reseptit ja paperit. Nyt joudun laskemaan riittävätkö lääkkeet (no juu, kaksi päivää) ja jos paperit eivät tule tänään, kuusessa ollaan. Hitsi, mikähän kiva byrokraattinen koukero tässä oikein mahtaa olla?

Eilinen sunnuntai meni tapansa mukaan ketuille. Luin, söin hätäiseen jotain, luin, tein sen kosmeettisen siivouksen, hain pyykit, luin, luin, niin ja mainitsinko vielä, että luin. Juu, katselin tunnin verran kuvalaatikkoa. Tein lohkoperunoita mikrossa, kun en jaksanut syventyä mihinkään vaativampaan. Miksi sunnuntait ovat niitä viikon masentavimpia päiviä, ne vievät voiton jopa näistä maanantai-aamuista? Joku saisi neuvoa, mitä tehdä sunnuntaina, jotta olisi kivaa! Kunhan ette vaan ehdota mitään liikuntapitoista siis....

Tuossa postikorttikelissä TT kyyti minut taas äsken tänne Herjaamolle ja lupasi iltapäivällä myös noutaa. Minun on pakko korvata nämä kyydit jollain mielenkiintoisella idealla, hmmmm. Oli kuulemma hyvä keli, autoille varmaan, kyllä. Kun astuin autosta Herjaamon pihalle, oli tämän hötökkälumen alla sama vanha tuttu jää, mikä sinne perstaina jäi. Äärettömän vaarallista... siis tulla yleensäkään töihin.

Ja kissaraukka jäi yksin sängylle nukkumaan ja odottamaan minun paluutani, sniiff...

---------------------------------------------

254944.jpg

Purrrve, kaverit! Joo, mä varmaan nukun jo, mutt mä kerroin mamiskalle jo aamull aikasi, mitä se voi skrivaa. Tai siis ettei oo mitää ihmeellist skrivattavaa oikeestaa. Paitsi ett ulkona partsill oli tosi galsa aamulla. Mä en tajuu mitä varte - nyt siälä voi käydä vaan  hätäsee raapittaa kynsiä mattoo ja koritualii ja ihan vähä joikasta. Sitt tarttee äkkii tulla takasi, ku tassui alkaa jäätää. Onneks mami lähti, niin mä voin kaivautuu sen peiton alle sitte. Toistaseks mä makaan keskell sänkyy. Ei täss oo nii lämmintä ja pehmosta ku siälä kahden vällyn ja tyynyje välissä. Siälä on kissin paras paikka! Njäh - mami sitt eile laittanukkaa uusii heekkui, vaiks mä luulin. Ku lauvantaina oli kaikkee njamskista. Nouvei, eile ollu mitää. Jotai pottui ja salaattii se söi ja sitt kulki se yhen kirjasa kaa. Omituisii noi ihmiset! No, vähä aikaa se katteli kuvalaatikkoo, ett mä sain makoilla sen päällä ja se raapututti ja silitteli. Nii ja sitt ku mentii nukkumaa nii tiätty sillon mä sain iltarapsuttelui ja paijatusta. Mutt ruoka-asiat meni ihan nyt kyll kissimuanan pualelle. Saiskohan sen tänää tekee jotai kunnon ruakaa, mist mäki saisin ees jotai. Mitä siit ittest, mutt ajattelis nyt muaki välillä!

355264.jpg

Hei, pakko mun oli viäl tänään valkata tämmöne basefoto - mähä oon tässä ihan hereill, ja tsiigatkaa mun öögii! Eiks ookki mageet, ihan eri väriset ,D Mä oo mikään tavallinen kissa, tai en oikeestaa kissa olleskaa... tää on ihan jotain muuta, mutt siit ei saa kertoo kaikill, sano mamiki, ett ku me ei viälä muisteta, millon meit tullaa hakee ja mistä! Hups - puhuinks mä jo liikaa. No, nyt mä kuiteski goisin jo - hyvii päikkäreit kaikill kavruill kaa - se on huamisee taas!

--------------------------------------------

Vincent jorisee levottomia...ihan totta! *huoh* Vaikka kyllä minut saisi vaikka hakea jonnekin. Kunhan ei tarjota pientä pyöreää pehmeää huonetta eikä pitkähihaista paitaa, jossa on napit takana! Mitä tahansa mömelöitä saa tarjota, kaikki on varmaan kivoja! Jään odottamaan kaffe-hurjastelijoita. Minen siihen helvetinkoneeseen koske! Nih!

Päivän slogan: ....ja kahdeksantena päivänä Jumala alkoi pitää omaa blogia....

Päivän biisi: Nasty Piece Of Work

Jahas, ja luettua on tullut eli eilinen tiiliskivi (Syysrummut), jossa oli muuten n. 1100 sivua, jeee! Ja sen lisäksi Jenny Dahlberg - Sopivasti lihava, suosittelen kaikille, jotka painavat yli 60 kg! Senkin anorektikot, painukaa hiiteen!!! ;D Aamulla luin Martina Haag - Meidän kotona, suosittelen myös kaikille, jotka luulevat, että heillä menee kotona asiat sekaisin... tuota ... tästä ei ehkä ole apua, mutta saa ainakin nauraa asialle. Lisäksi ehdin aloittaa: Meritta Koivisto - Lontoolainen rakastaja, vaikutti lupaavalta....

                                       265380.jpg

                               MASENTAVAA MAANANTAITA!