Uaaah - huomenta! No nyt on tullut sitten nukuttua. Lähes 1.5 vrk, välillä vain syöden, lukien ja tavaten Belgarionin, Kummisedän ja Hörhön. Eli kunnon päikkäreitä vähän väliä. Sitten illalla mahdollisimman aikaisin sänkyyn. Heräsin kyllä yöllä, mutta menin vielä väkisin nukkumaan ja katselemaan typeriä kotivideoita, joita minulle näytettiin. Joten heräsin vasta klo 6...minulle harvinaisen myöhään. Ajatellen siis vielä sitä, että olen nukuskellut pe-iltapäivästä lähtien!

Tosin eilen tuli sellainen alustavasti flunssainen olo; vähän kurkku kipeä, vähän silmät vuotavat, vähän melkein nuhaa, vähän melkein päänsärkyä. Sitäkin troppasin siinä valkosipulilla. Pelkään tosissaan, että vielä sairastun tuohon flunssaankin. Ai niin - nyt unohtui vitamiinijuoma. Se pitää vielä juopasta heti päivityksen jälkeen. Ehkä unetus johtui myös tuosta olosta ja siitä, että meillä on aika kylmä. Patterit eivät vielä lämmitä kunnolla. En ymmärrä, miksi talojen lämmitys alkaa aina jonakin tiettynä päivänä eikä sen mukaan, millainen ilma on. Tuo aika raaka, kostea keli hiipii kyllä väkisinkin sisälle, kun minusta on oltava myös raitista ilmaa, joten partsin ovi on lähes aina ihan pikkuisen raollaan. Joten mikäs siinä sitten mukavampaa kuin hiipiä kahden peiton alle kirjan kanssa ja jos nukuttaa, antaa mennä vaan. Tosin eilen iltapäivällä herätessäni en ollut yhtään varma, mikä päivä ja vuorokaudenaika on. Piti laittaa idioottilaatikko päälle, koska klo oli jotain 18 tienoilla. Ja minulla kun ei ole digitaalista kelloa, nopein tapa tarkistaa asia on katsoa töllöstä, minä on meneillään, onko aamu vai ilta. Siis oli ilta ;D Ja kohta tulikin Kummisetä rapoamaan parin päivän tapahtumista. Onneksi hänkään ei viipynyt kuin tunnin, joten pääsin sitten koneelle ja uudestaan kohta nukkumaan.

Belgarion, Poikani, kiven vartija, kävi yksin eilen kirjasto-kauppa -roudauksen ohjeiden mukaan. Koipeni oli niin kipeä, etten halunnut ärsytellä sitä yhtään lisää. Eipä tuo orja valittanut ja hoiti hommat varmaan puolta nopeammin, kuin jos itse olisin ollut mukana. Vain kissannaksut unohtuivat, niitä on kuitenkin pariksi päiväksi ja Kummisetä lupasi hakea sitten kummipojalle kyllä naksuja, joten asia ei jää haittaamaan. Kun vielä tein kalkkunafileepiffejä uunissa, sienikastiketta ja riisiä, olimmekin molemmat taas lähes tajuttomia. Belgarion on luopunut Cokiksesta!!! Hui!!! Kun tiedustin miksi, hän kertoi laskeneensa, että menee vararikkoon vuodessa, jos juo niin paljon Cokista. Hän on siirtynyt kahviin. Tämä kiitellen huomattiin ja sen kunniaksi juotiin jälkiruokakaffet keksien kanssa. Kunhan Poika vielä oppii juomaan kylmää kahvia, hänet voi kastaa täysiveriseksi nörtiksi. Belgarion näet maksaa itse bussilippunsa ja Cokiksena. Nyt jää Cokis pois ja senkin summan voi käyttää johonkin kivaan atk-härpäkkeeseen. Ei Belgarion pihi ole, taloudellinen vaan. Mikä on tuossa iässä aika hyvä asia, jos pitää tulla toimeen opintorahalla...

------------------------------

Purrrrrrrrrrrr taas kaikki kavrut. Joo, me ollaa molemmat mamin kaa goisittu aika päheesti! Tosin mä yritin nyt aamulla napista sitä hereille, mutt ei onnistunu. Se ei reagoinu mitenkää, mutisi vaa, ett ei se nouse, eikä silloin nouse kissikään. No, mikäs siinä autto. Muuta ku odottaa, ett orja nousee. Oli mulla jo hirvee heekkutarvis. Mikään nälkä ollu, mutt ku ei saanu heekkuja. Sitt mä sain kalkkunaa äsken. Mutt en viälä maitonappeja. Poika - ai että se onki kiva Poika - toi eile mulle lisää maitonappeja. Nyt mulla on tuolla uus pussi ja vanhaski on vähä jälellä! Yesh! Mamiska sano, ett mä saan sitte kohta nappeja, ku se on ensin tän jutskan nakuttanu tähä muistii! Mamiska on ostaas vissii jotain ihme mattoo mulle kaa... mä en sitte tiedä, saanks mä sen vai en. Kun se on siältä Huutiksesta, mutt jotai se näytti, katotaa sitte. Mä rapotan heti sitte teille, mitä tapahtu! Mäki haluisin jotain omaa, ku Reetill ja muillaki on. No oikeestaa ohan mullaki - mull on koko partsi mun omassa käytössä, ei mamiska siälä hirveesti oo. Ja mä saan kyllä täällä sisälläki olla melkee missä vaa. Paitsi hellalla. Jooo, hei, mä en oo kertonukkaa, ku mä melkee poltin tassuni. Ku mamiska oli tehny semmosta kalajuttua kattilassa ja siirtäny sen kattilan sitte toiselle levylle, ku ruoka oli valmista. Nii se niinku jäähty siinä. No, mami ei ehtiny sanoo mitää, ku mä loikkasin työtasolle ja haistelee sitä ruokaa, kun ne  tuoksut oli niin mahtavat. Ni sitte mami hääti mut pois ja mä meninki pois hellan kautta. Se oli KUUMA se yks levy viälä - ei onneks polttanu mun tassuja mutt lähellä oli! Ett mä vähä pelästyin ja nii mamiskaki! Nyt mä oon vähä varonu, ett mä en mee seisoo niille levyille kuiteskaa...

                           229283.jpg

No, nyt mä löysin siält vrii-jutskasta tämmösen kuvan -  aika kliffa! Ja mamiska kuvas mua kaks päivää, tai ainaski yritti kuvata. Ne kuvat mä saan sitte viikolla, ku Poika laittaa ne mulle. Sitte taas saatte ihailla mua ihan täpöllä - ei tarvii kattella vieraita kissinkoja - nih! Haa - mami kävi tossa savuilemassa välissä ja anto mulle maitonappeja, mutt vaa kaks. Mä tarvii lisää, mamiiiiiiiiiiiiiiiiih!!! Se on kliffaa söndaagia vaan kaikille mun lukijoille - huomisiin! Mun täytyy alkaa käkättää tolle mamille lisäheekuista just ny!

----------------------------------------

Jep, yritin tosissaan kuvata pari päivää Vincentiä, mutta eipä hän oikein suostunut linssiluteeksi. Paras kuva taitaa taas olla nukkumiskuva ,D Parhaisiin juttuihin ei ehdi edes kameran kanssa perässä, kun aina tapahtuu!

Minä tässä alan valmistautua päivän puuhiin eli pakolliset pyykkääminen Kummisedällä sekä keskilattian ja soffan alustojen esittely imurille. Saa luvan riittää tälle päivälle. Ja jos laittaisi thai-tai-kanaa, riittäisi huomiseksikin. Sitten voisi vielä vähän nukkua varastoon ja lukea.

Kesken oleva kirja on nimittäin sama, minkä viimeksi mainitsin. Ei  ole ollut aikaa lukea, kun on ollut niin paljon nukuttavaa ja kirjassa on n. 800 sivua ,D Edelleen olen närkästynyt siitä, että HelMetiin ei voi laittaa kuin 20 varausta kerrallaan! Olisi niin paljon varattavaa ja luettavaa! *huoh* Nimittäin taas on se 20 täynnä ja  hurjasti lisää on jo merkattuna...

Päivän slogan: En ole vainoharhainen, vika on todellisuudessa!

Päivän biisi: Honky Tonk Woman

Ja sunnuntain huviksi hölmöjä, hassuja tai muuten vaan mukavia kissavideoita!

            SIPOSIISTIÄ SYYSSUNNUNTAITA LOKISTANIAAN!

                                                    229290.jpg