Ja pää maassa. Kututus jatkuu edelleen. Nukkuminen jää n. 4  h yössä. Ei hyvin mene, jos on mennäkseen. Miten tällä tavalla selviää ensi vkon työpäivistä, pirulauta? HUOM! Tämä oli tietysti retorinen kysymys - eihän minun toki ole tarkoituskaan selvitä näköjään mistään ilman kipua ja tuskaa, minulle ei ole tarkoitus tapahtua mitään kivaa tai merkittävää, ei todellakaan. Hienoa, kun lomaltapaluu-angsti ja viikonloppu-angsti kohtaavat samoina päivinä. Tästä ei päivät pahene!

Mitä siis tullee tapahtumaan? No, tarkoituksena olisi tyhjätä koko kone ja vaihtaa käyttis. Nyt tässä pyörii Win2000 Professional, joka on turhan raskas tähän vaatimattomaan käyttöön, ja Keitsin pojan tapaan melko vääntöä vaativa. Eli tyhjäämme lauantaina koneen ja ajamme tilalle Win98:n ja Office97-paketin ja katsotaan sitten, paraneeko tilanne. Nyt koneen käynnistymisen aikana ehtii tehdä vaikka mitä - todella... Tilanne ei sinänsä haittaa, mutta 98:n pitäisi helpottaa tilannetta. Ja vanha mikä vanha, niin olen minäkin, myös kone on vähän nuorta vanhempi. Eli antaapa Belgarionin ja Kummisedän puuhastaa. Kusessa ollaan vasta sitten, jos netti ei toimi. Tosin eilen varmistin toimittajalta, että pitäisi toimia täysin normaalisti.... Paljonhan sitä luvataan, pirskales! No, sitten on taas jokin taho, jota syyttää ja siinä minä tunnetusti olen erinomaisen hyvä. Nimittäin, jos en pääse nettiin kotona, pääsen tietysti työstä. Mutta, jos jäänkin/joudunkin sairaslomalle, tilanne kiristyy äärimilleen.

Ja muuta odotettavaa ei sitten olekaan. Onneksi on noita lukemattomia kirjoja vielä jäljellä, ehkäpä sieltä löytyy joku helmi. Todennäköisesti ei, mutta voihan sitä odottaa.

Eli - elämä on tällä kertaa  tylsääkin tylsempää enkä saa aikaiseksi edelleenkään mitään järkevää. Tosin pistän tämän osittain Kummisedän syyksi, joka eilekin ilolla lähti mukaani leipomoon noutamaan eilisiä (puoleen hintaan) ja kaupoille. Tästä seurasti tietysti useamman tunnin jorinasessio meillä. Eipä siinä mitään, mukavaahan se, että on seuraa. Mutta kun lievästi jurrisen samat jutut toistuvat, ei niitä aina jaksa, joten käväisin välillä lokittelemassa ja Huutiksessa jaksaakseni jälleen kuunnella.

----------------------------------

Purrrrrrrrrrrrrrrrrrmenta kaikille! Toi mamiska on taas ihan seonnut! Mä olin tossa soffan nurkassa ihan parhailla unkoilla, niin taas yks riipii valot päälle, radion rähisemään ja alkaa takoa noita namiskoja. Ei sillä kyllä ole kissamaisia piirteitä nyt juuri jäljellä. Ei se pahus enää nuku mun kaa päikkäreitäkään, mitä se teki vielä joku aika sitten. Kyllä sillä joku ressi on. Tietäis vaan mikä? No, pääasia, että mä oon taas saanut mun aamukalkkunat. Mamma ei ite vielä duunannu kaffetta ja leipiä, mutt mä huomautin melko räyhäkkäästi, ett ois kyllä syytä antaa kissareppanalle heti-heti-heti kalkkunaa, etten näänny tähän aamupalan puutteeseen. Toimihan se, siinä se silmät ummessa väänsi mulle kalkkunaa ,D Ois saanu antaa enemmänki, viime yönä ei nääs tullu yhtää peehosta. Vaiks voi niit kyll tulla viäläki, nyt ku valot on päällä, nääs. Mamiska oli nähnyt sen Leevin aikastas upeen kollikerhoasun ja sano, ett mulleki vois hoitaa sellase! Voi ei - mä luulin jo vähän aikaa, ett  se on tosissaa. No sitte se onneks nauro. Mutt sitte, se alko ehdottelee, ett jos se vaiks virkkais mulle jotku söpöt töppöset talveks, niinku partsii varte, ettei mun varpaita palelis... Hei kamoon, toi mamiska ja virkkaus ei kyll sitt sovi yhteen, ei yhtään. Ett mitähä siitäki tulis. Ja toiseks - mullehan ei mitään söpöjä töppösii tassuihi tungeta!

162665.jpg

Haa - täss mä yks aamu just kuulin, ett jääkkärin ovi kävi ja tulin tiätty heti paikalle, ett jos vaiks irtois jotain! Näkeehän sen korvien asennostakin. No, kliffaa viikonlopun alkua Lokistanian kissoille - ihan kaikille. Mä lähen nyt kuiteski tsiigaa niit peehosii...

-----------------------------------------------------

Nyt keittämään päivän ensimmäiset kaffet, lukemaan ja ehkä pienet bonusunet vielä ennen varsinaista aamua (siten kuin normaalit sen yleensä käsittävät)!

Päivän slogan: Odota, huomenna on huonommin!

Kesken oleva kirja: Tanith Lee - Synnyinhauta

Ja viikonlopun iloksi, mikä taruolento olisit? Testi on tässä, minähän tykkään tietyistä syistä olla Pegasos ;DD (Juu, terkkuja vaan työkavereille, tehän kyllä tiedätte....)

 

You Are a Pegasus
pegasus.jpg
You are a perfectionist, with an eye for beauty.
You know how to live a good life - and you rarely deviate from your good taste.
While you aren't outgoing, you have excellent social skills.
People both admire you - and feel very comfortable around you.
 
 PERINTEISTÄ PERSTAITA LOKISTANIAN VALTAKUNNAN KAIKKIIN OSIIN!