Welhottaren residenssissä on siis tänään vapapäivä ja sitä samaa toivoisin muillekin. Jos kuitenkin joudutte tai pääsette kustannuspaikalle, loisikaa mahd. paljon, ihan pelkästä myötätunnosta. Salkalle ja Vaimolle - teidän kohdallanne tämä päivä  on anomuksesta siis peruttu, koska eilen ette osallistuneet peruttuun sunnuntaihin!

Juu, rapoa lääkkeistä siis... Mielipuolilääke pitää näemmä ottaa ainakin pari tuntia ennen edes aiottua nukkumisaikaa, se näet ei vie tajuttomuuteen, kuten varsinaiset unilääkkeet. Samoin kipulääkkeitä täytyy popsia 6/vrk. Tänä aamuna ei hirveästi satu, mutta se johtunee siitä, että en eilen tehnyt yhtään mitään. Nukuin vaan. En jaksanut mitään. Päätin suosiolla todellakin jättää tekemättä muut paitsi syömisen ja suihkussa käymisen. Ja nekin hyvin pikaisesti. Sitten illemmalla vähän tavis-elämää eli TV:tä. Nukuin tosiaan varmaan 14 h ja yön päälle. Yritin vielä nukkua lisää, mutta en enää pystynyt.  Eli nyt on nukuttu ainakin riittävästi. Josko tänään saisi jotakin aikaiseksi. Siis jotain tarpeellista tai järkevää. No, kissa on kyllä hoidettu ja seurusteltu, mutta ei muuta...

Lisäksi huomasin luvanneeni tällä viikolla yhtä ja toista. Käydä siellä ja tuolla, tavata Vanhan Ystävän (onneksi hän tulee meille) ja kaikkea. Toivottavasti en siis ole ihan hörelönä. No, nyt ei ainakaan siltä tunnu, vaikka vasta heräsin ja vedin leivän, kaffet ja mömelösatsin. Mömelöjä ei kannata ottaa kissan nähden; jos joku niistä putoaa, tuo karvainen  otus varmasti kietaisee sen kitaansa. Olisi se tietysti vekkulia seurata, mitä aineet saavat aikaan. Ja valita sitten paras yhdistelmä. Ei sentään, kissa pysyköön maitonapeissaan ja minä omissani!

Huvikseni olen ottanut tavakseni katsastaa aina yhden satunnaisen lokin, kun käväisen Blogilistalla. On tullut osuttua aika mielenkiintoisiin lokeihinkin, mutta myös todella kamaliin - sitä tämä Lokistan on. Suosittelen joskus katsastamaan näitä satunnaisia, sieltä voi löytää jopa helmiä, mutta tosiaan sitten sitä muutakin. Murrrrrrrrrrisin joutuessani johonkin hemmetin raamattulokiin, jossa siteerattiin vain ns. päivän sanaa tulta ja tulikiveä uhkuen. Hassua oli taas se, että pari  kertaa olen joutunut omien suosikkieni sivuille ;D

----------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrrrrrrrrmenta kavrut! Ei se mami tosiaan näytä lähtevän töihin. Mä tiädän sen siitä ett se nakuttaa tässä ja nyt mun sanelun mukaan. Mä oon välillä tosi kova juttelee, niinku eilenki. Sitt ku mami ei muuta keksiny, ku se katto tota kuvalaatikkoo, nii se taputti sen vieress olevaa paikkaa, siinä handujen viäressä, miss on just kissalle sopiva kolo. Enkä mä millää ensi meinannu uskoo ett siihe, mutt sitt mä hyppäsin siihe ja se paijatti mua korvien välistä ja nuuskutti ja mä aloin hurrrrrrrrrrrrrista sille. Hups. Mua vähän pelottiki. En mä yleensä sillee. Enkä mä kauan siinä ollut. Mutt mami oli taas  aika onnelline. Ett mä uskalsin mennä siihe, kun mä en yleensä mee. Mä oon aika utelias ja toi tuntu mukavalta. Tarttee harjotella lisää. Kyll mä niinku puffaan ja sillee, mutt mä en pitkän aikaa oo hirveen lähellä ja sylissä mä suastun olee vaa hetken. Mä oon miättiny, ett onks se mun entisest himast vai siitt, ett mä jouduin ihan heitteille. Ett mä en oikee uskalla enkä luota kaikkii. Ku tänne tulee ihmisii, mä oon kyll utelias ja meen puffaa ja haistelee ja tarkistaa ne. Mutt jos ne yrittää paijattaa, nou vei - ei käy. Ei ainakaa sillee kunnolla. Ihan vähä ne saa koskee nenää tai vähä silittää selkää.  Mutt ei sitt enempää! Nih!

276204.jpg'

Mun omat kuvat loppu taas, mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih ja Poika! Nih, ett nyt on tällane päivälliskuva sitte ;D Se on måndaagia vaa sitte eli viikon alkuu kaikille! Mä painun goisiin, ku sain mamin hereille ja kaikki heekut!

-----------------------------------

Tiedättekö, että tuo kipulääke jättää pas.......an maun suuhun, ple! Jäks! Minä menen nyt lukemaan tuon kirjan loppuun ja tupakalle ja ehkä vielä pienelle lötkötykselle. Pitäisi suunnitella myös jotain ohjelmaa päivän ajaksi...

Iltamyöhään luettu ja aamulla jatkettu kirja. Virpi Hämeen-Anttila - Perijät, kyllähän tämän nyt lukee ja on siinä vähän uuttakin, mutta.... ei minun peruskamaani!

Päivän slogan: Tuuli johtuu puiden heilumisesta. Mitä enemmän puut heiluvat, sitä enemmän tuulee!

Päivän biisi: Elämä ikkunan takana

                                     265380.jpg   

MALLIKASTA MAANANTAITA KAIKILLE - OLKAA LAISKOJA!!!