Jei, lopultakin perjantai. Kyllä sitä on odotettukin taas, ihan tarpeeksi asti. Ja valitus vaan jatkuu; rättipoikkirepona, koipi kuni hyvin noussut limppu (huomasitteko, vaihdoin sentään ranskiksen limppuun?!), selkä juilii. Vatsa elää omaa elämäänsä. En tykkää olostani. Tahtoo lepoa ja rauhaa.

 

Sitä ei kuitenkaan ole annettu. Eilenkin tekitin töitä ihan lähtöön asti, muut pippaloivat erään nimityksen johdosta. Olin paikalla 5 min, en edes kumonnut kuoharia, riipaisin pari sukulaatia ja poistuin töihin – jätin jälkeeni hämmentyneen osastoväen ;> Ihan oikein, mitäs ensin tuovat kaikkea roinaa meikäläiselle ja sitten alkavat kipata, nih kerta.

 

No, halusin minä olla yhden illan ihan rauhassakin. Tietysti se meni kotihommiksi eli pyykkäämiseksi. Aivan oikein – Vinski oli ollut asialla. Selkeää svinduilua, jos laatikot ovat molemmat puhtaita ja vain siihen paikkaan, missä minä yleensä loikoilen, oli lirautettu juuri sopiva määrä sihikusta. Ja toinen laatikko oli vain 10 cm:n päässä... Rumia sanoja riitti ja kissi meni taas baseen mököttämään. Katsotaan, mitä härra sanoo, jos hän saakin sijoitusseuralaisen tässä jonakin viikkona! Aikeita siihen suuntaan olisi vähän ilmassa. Minusta ei huono idea. Ei myöskään leidistä, jonka kanssa juttelin. Eli lisärapotusta asiasta myöhemmin.

 

Muuten tämä on tänään taas tyhjää täynnä eli ei mitään uutta. Kirjasto-kauppakeikka tulossa. Sain lahjusjäätelön (!), jonka aion käydä tänään myös naattimassa. Se onkin varmaan se kesän ainut tsioskijädelö. Hirmuisesti pitäisi tavaraa tuoda kaupoilta, uhhh. Jos ei jaksa, Belga saa käydä huomenna hakemassa päivityksen. Ei siitäkään mitään tule, että olen illalla oikein kipeä enkä pysty edes nukkumaan, kuten joskus on käynyt. No, katsotaan sitäkin. Kirjoja on taas mielettömän hyvin tarjolla – mmmmm. Ja lukematta on tuossakin vielä pino ja toinenkin pino. Ahhhh ja ähhh!

 

 

1306420117_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

 

 

Polkan piltsukassi kesäksi - ihan merkkituote, sano! Paskamutsitkin suosittelee :D Tuunaa itte omasi, ainakin emmeitä löytyisi täältäkin :)
 

Ja tämä lähtisi nyt tarkistamaan Polkan sivuapteekin sisältöä – aivan varmasti nyt tuommoiseen riittävät jo ylijäämämömelötkin. Kaffetta siis kehiin ja Varastolle!

 

 

265380.jpg 

 

PERSTAITA VAAN KAIKILLE – PITÄKÄÄ KIVAA!