Uaaaaaah, jep! On, on nukuttu. Unia vähän, uusiounia jonkin verran, päikkäreitä pikkuisen sekä horrostelua sitten sitäkin enemmän. Ketuttaa tämä kehno nukkuminen. Sitä ei ole koskaan oikeastaan nukkunut riittävästi eli tarpeeksi pitkään yhtämenoa. Aina on vähän omituinen fiilis eli semmoinen urpo olo *ai että miten niin omituinen*.

 

No, eilen Belga kävi tietty syömässä. Tein laadukasta seljankaa ihan omin kätösin, herkkua. Sitten rahkaa, marjoja ja keksejä sekä kaffetta. Sen jälkeen hän itse tarjoutui jo pesemään partsin lasitukset ja ovet, hienoa. Ensi viikolla vuorossa muut ikkunat. Hyvä, tai ainakin parempi kuin ihan sikapaaskaisena kuten tähän asti. Tosin ei ollut hirveän fiksu ratkaisu, kun tajusin vasta nyt, että tuossa vieressä tehdään sitä maanparannushommaa vielä monta viikkoa. Työmaa on paljolti kesken eli pölinäähän siitä tulee. Pyyhiskelin partsin pöydät ja rätti tuli yäks-mustaksi. Että se siitä. Mutta tulipahan pahimmat lokinpaskat ainakin pois. Lisäksi Belga sai tehdä jotakin stipendinsä hyväksi, maksan vasta seuraavana tilipäivänä, kiero-kavala Äitee...

 

Muuten en sitten tehnytkään todella mitään. Pyöritin puoli koneellista pyykkiä. Laadin framille eli editeerasin kolme kirjoitusta. Nyt siellä on ainakin viikon jollei parinkin satsi jonossa. Minulla taas on tuossa pari-kolme keskeneräistä juttua, joten niissä on vielä tekemistä. Asia siis hoidossa, ei ole ainakaan huono omatunto siltä osalta. Muuten aina, tietysti. Siis se omatunto. Huono meinaan.

 

Josta päästäänkin ketterästi kirjoihin. HS:n keräämä syksyn uudet kirjat linksussa. Ikävä vaan, että kaikkiahan ei tässä ole. Seuratkaa siis tätä lokia ja kirjalokituksia varsinkin sekä Sitä Sivustoa, paljon on opuksia, jotka eivät Höskän sivustolle ole kelvanneet jostakin syystä. Mutta vähän osviittaahan tämä kuitenkin antaa siitä, mitä on tulossa. Ensimmäiset uutuudet ovat jo kolahtaneet luukusta ja yksi paketti olisi viikolla haettava postista. Odotan muutakin postia, joten nouto jäänee loppuviikkoon.

 

Ja että taas pääsisi tunnelmaan: minä inhoan sunnuntaipäiviä! Menen varmasti vielä päikkäreille. Siivoan ja teen muonaa – tarjolla sieniä, kesäkurmitsaa ja jotakin. En vielä tiedä mitä, mutta jotakin siihen tulee mukaan. Katsotaan ja harkitaan. Eväkset huomiseksi Varastolle jäävät tuosta muonasta. Argh, minulla on taas Varasto-ahi. En millään jaksaisi edes ajatella, että sinne pitää taas huomenna pungertaa itsensä ihan väkisin. Selkää sattuu jo valmiiksi. Miksi en saisi tehdä etätöitä? Häh? Minä vaan kysyn.

 

 

265380.jpg 

 

 

POLKA – AHITUSTA TÄYNNÄ OLEVA MUTANTTI (VAI MAMMUTTI?)...