Tänään vuorossa vaihteeksi goisimista, kotihommia hyvin hissukseen sekä huomisen suunnittelua. Siitä eräästä asiasta ei ole kuulunut mitään, vaikka tässä on vähän odoteltukin.

 

Erittäin udekkaille tiedoksi selästä, että esim. mallikelpoinen (paha) spinaalistenoosi löytyy, aika paljon muutakin – siitä toiste. Tottukaa nyt ensin vaikka tähän. Että en minä turhaan valita. Tämän lisäksi siis diagnosoitu fibro, nivelrikko, akillesjänteiden surkastuma ja ajoittaiset tulehdukset, oik. olkapäässä ilmeisesti myös ahtaumaa... (vielä on se uä käymättä ja piikki hakematta, eilen oli lähellä, kun puoli päivää meni käden ollessa puutunut ja samalla äärisärkyisä).

 

Ja siksipä  POTILASmokat täällä. Lukekaas pois, osa nimittäin koskee erittäinkin myös lääkäreitä itseään. Ei kuunnella, miten kipua kuvaillaan. Ei jakseta kuunnella, kun potilas / asiakas valittaa kaikkia vaivojaan jne. Että kyllä tässä taas alkoi raivotuttaa, nih kerta! Kommat kannattaa toki lukea.

 

Minä taidan maksella kohta laskuja pois kuleksimasta......*hmph*. Siinä menee lomarahat, meni ja tuli... Helkkari, kävin jo maksamassa laskut ja Vuotatus vaan takkuaa - epäkiva! *mrrr*

 

 

265380.jpg

 

 

POLKA, JOLLA HETKEN OLI RAHAA TILILLÄ!