Ei jumankekka - ensin on kuivaa ja hirveä helle monta kuukautta, sitten sataa lotisee lähes taukoamatta. Ei silti, en minäkään ole mikään kohtuutta missään harjoittava ihminen, mutta nyt alkaa mättää. Siis joku voisi miettiä, että kesälläkin saisi sataa sopivasti ja syksyllä olla myös kauniita kelejä, nih! En kyllä kastunut Herjaamolle tullessa, oli sadetauko. Onneksi, sillä pitäisi näillä hivuksilla ja vaatteilla käydä tänään vielä iltapäivällä Tsadissa yhdessä tapaamisessa. Ei olisi kiva ilmestyä paikalle uitettuna koirana, mutta hyvin pätevänä koirana silti ,D

Jostakin syystä, olisiko tämä sade, koipia särkee taas tavallista enemmän. Viime yö meni oikein kehnosti nukkuen. Piti yöllä käväistä ottamassa lisämömelö, että saisi nukuttua edes vähän. No, nyt on tarpeeseen se viikonlopun varanukkuminen. Jospa sillä jaksaisi tämän päivän. Ja heti kotiin tultua nukkumaan. Ruokaakin on eilisestä jäljellä. Ei tarvitse tehdä yhtään mitään illalla. Muutenkin koipitilanteessa tapahtuu eli pe olen menossa uudelleen röntgeniin ja ma labraan. Yllättäen, aika armaalle fysiatrille järjestyi vasta täsmälleen kuukauden päähän. Kuten jo aikaisemmin mainitsin, hemmo ottaa niin vähän asiakkaita vastaan päivisin ja on 1 pvän vkossa omalla vastaanotollaan. Odotellaan sitten. Onneksi pääsen tsekkaamaan itse vastaukset muuta kautta, jos niissä olisikin jotain erityistä. Ja jos jotain erityistä on, joko kiirehdin aikaa tai menen muualle eli työarvaushuoltoon tai arvauskeskukseen. En jaksa pystyä kykenemään enää. Menee hermot kipujen kanssa - pakko tunnustaa! Ilman mömmöjä ei tule toimeen ollenkaan, jos on lähdettävä kävellen muualle kuin roskisreissulle.

Vali-vali-vali -kiintiö taisi tullakin sitten siinä, tsorgen. Saa hypätä yli, jos ei jaksa lukea. Jotkut jo puuhastelevat ja kovasti puhuvat joulusta, samoin kaupat ovat jo aloittaneet ällöttävän joulubuumin. Minä aion pyrkiä taas keikalle jouluksi. Meillä ei juhlita joulua eikä muitakaan traditionaalisia juhlia. Olen ollut viimeiset vuodet töissä jouluaattoiltana ja joulupäivänä, jotta perheelliset ja muut halukkaat ovat voineet pitää vapaata. Hyvä vaihtokauppa; he saavat vapaata, minä ihan mukavan palkan korotuksineen ja verottajakin on onnesta kankeana. Pitääkin ottaa kohta yhteyttä, että olisin taas vapaaehtoinen joululomittaja!  Josta tulikin mieleeni, en ole prle vieläkään saanut korjattua veroehdotusta takaisin. Kaikille muille se on tullut, mutta ei minulle. Jotenkin minusta tuntuu, että minua syrjitään tässäkin asiassa. Joku jossain on kiusakseen päättänyt, että tuo on juuri sen tyyppinen ihminen, että sille se palautetaan aivan viimeiseksi. Ihan piruuttaan. Että voi tehdä pienemmälle kiusaa. Olisi kiva tietää, paljonko lopulta palautuksia saa. Jospa ihan ostaisi jotakin, tuhlaisi. Wau - eipä sellaista ole tullut tehtyä aikoihin.

----------------------------------------

Purrrrrrrrrrrrr - mamiska vois tuhlata vaiks muhun ja ostaa mulle kaikkee kivaa, niinku vaiks kilon niitä maitonappeja. Poju ja Tiikeri tossa eilen ihmetteli, ett miten mä voin syödä niitä. En mä ennen kai ollu koskaa niit saanukkaa, mutt sitte Gummititi kävi kylässä ja toi niitä mulle tuliaisiks. Ensiks mä maistoin vaa yhden sillon tällön. Nyt mä oon koko ajan pummiis niit mamilta. Niis on semmonen nanna kuorrutus päällä ja sitä vähän nuolastaa ja sitte pureskellaa ne loput. Niitt toisii kaakkei mä en oo viälä saanukkaa. Mutt mamiska kerto, ett sen edellinen kissa ei tykänny niistä yhtää. Se vaa leikki niillä, eikä syäny ollenkaa! Mä varpisti oisin syäny, mä ainaki luulen. Mä haluun aina maistaa kaikkee, mitä mami tekee safkaaki. Eilen mä olisin halunnu maistaa rakuunaporkkanoita, mutt mami anto nokaree, ni se oliki ihan vihannesta. Höh - enhä mä voinu tiätää. Tuoksut oli hyvät nääs! Mutt hei, nyt, hei, kuulkaas kavrut. Meill oli mamin kaa eilen oikee iso tappelus, semmone kunnolline. Siis mulle tuli taas semmone vähä hömelö olo. Meill on toss lehdille semmone kori ja mä kiipesin siihe korii ja alon riipii niit lehtii. No mami tuli kattoo ja mä olin melkee just lirauttaas siihe piänet merkkaukset. Arvatkaas suuttuks mami. Ensin se nosti mutt pois siältä korista, sitt se läppäs mua pyllylle ja sitt se taas puhutteli mua niin rumill sanoill, ettei uskois, ett tollasesta kivast mamiskast sellasii irtoo edes. No mä suutui kaa oikee kunnolla. Mä pörhistin häntää, irvistin kunnolla ja aloin sähistä ja melkee hyökin mamin päälle. Mutt ku se ei pelänny yhtää. Se vaan sano, ett katotaas kuka tän torpan pomo oikee on! Vähäks se oli hurjana. Ei se mulle mitää tehny, mutt piti vähän puhutteluu. Ja kyllä mäki sitt rauhotun. Mutt oli aikastas lähellä, ett mä en hyökkiny mamiskan kimppuu ja alkanu purra-raapii-raadella sitä. Huh! Mutt kyll me sitte jo kohta tehtii ihan kunnollinen sovinto. Ja syötii donarii ja mä sain sitte maitonappei viälä myähemmin. Ett ei me kumpikaa olla pitkävihasii. Kunhan mä nyt muistaisi, ett tääll sisäll ei sais merkkailla mitää! Mull on vissii vähä kehno toi muisti. Tai niinku mami sano, ett sull on mun luanto - ja sitt se hihitti, tota mä en nääs tajunnu kyllä.

                    232166.jpg

Tota, ku mami puhu joulusta, nii mä löysin tän! Hih - huomaatteks te, ketä se vähä muistuttaa ,D *kissavirn* En mä kyll tommosee suastuis... Mutt nyt meikä lähtee partsikierrokselle terottaa kynsiä ja sitt basee goisii. Timmiä tiistaita koko  Lokistanian kissijengille! Se on purrrrrrrr taas huomiseen!

-------------------------------------

Kyllä, riideltiin eilen Vincentin kanssa. Olipa vaarallisen näköinen hyökkivä otus tuo nuppu suuttuessaan! Häntä pörhöllään, hampaat irvessä, hirveä sähinä ja kollin hyökkäysjolina. Sitä piti ihan kummissaan katsoa, eka kertaa Vincent noin raivostui. Mutta minä nyt kuitenkin aion edelleen pysyä residenssini haltijana, joten  puhuttelu oli paikallaan.

Nyt minä lähden kohta etsimään sitä karmeaa kaffetta ja katselemaan tekemättömiä töitä!

Kesken oleva kirja: Hannele Huovi - Pesula

Päivän slogan: Ajan tuhlaaminen on tärkeä osa elämää!

Päivän biisi: Black Dog

Ja jälleen - kasvissyöjien iloksi jotakin mukavaa tällaisena tapahtumattomana tiistaina. Hei - älkääs nyt, tässähän on vain kasviksia ,D

                                231294.jpg

Ja jos joku nyt ihmettelee, miksi liputetaan, tänään on YK:n päivä.

RAUHALLISTA YHTEISELOA SIIS MYÖS LOKISTANIAAN!