Tämä ei tykkää yhtään! Tämä on palellut koko eilisen päivän, vaikka oli runsaasti vermeitä yllä ja alla sekä joka välissä. Se nyt vaan on niin, että fibro palelee tavallista enemmän jo pienelläkin pakkasella. Saati sitten paikallaan seisten ja taksoa odotellen. Taksot tietysti pakkanen yllätti ja myöhässähän ne, prleet, olivat. Olipa kohmeisa olo kotoon tultua ja kuumaa vettä meni litra heti kättelyssä, siis kurkusta alas! Argh, tämä tällainen olisi suotavaa poistaa tahi peruuttaa mahdollisimman nopeasti, että minä en muutu oikein pahantahtoiseksi.

 

Minulla nimittäin on oikeasti ongelmia pakkasella. Ensiksikin jo vuosia olen saanut päänsärkyä pakkasella, ulkona siis. Oli vaikka minkälaiset vällyt päässä, en ymmärrä. Näin vain on ja siihen ei mikään auta. Toinen juttu on se, että koivet kramppaavat aivan järjettömästi, jos joutuu seisomaan ulkona yli 5 min paikallansa. Minulla oli eilenkin kahdet lämpöiset sukat ja tilaa kengissä eli ei mitään vikaa, silti hirmuisen kipeät krampit. Lisäksi venähdytin varmaan selkäni, kun oudosti pungersin itseäni autoon – nääs paksussa tekokarhuvällyssä se on aika hankaavaa!

 

Olin jo muuttua pahantahtoiseksi, The Virkaa mainosti kaikkien haettavaksi eräs leidi, häntä nyt nimeltä tai muutoinkaan mainitsematta. Siitä vaan, minä odotan ja mietin. Hiukan sitten ihmettelinkin (en toki ääneen), miksi tämä eräs leidi minua usutti hakemaan sitä. Mutta ei minulla ole kiirettä. Ei sitten yhtään. Eikä oikeastaan mitään aivan järjetöntä mielenkiintoakaan, jos aivan totta puhutaan. Mukavahan se olisi, mutta ei se minua mihinkään Onnelaan vie tai suohon syökse – saan sen tahi en.

 

Muutoin käväisin eilen pidennetyllä ruokatunnilla, kun lussaa on työajanhallintajärjestelmässä runsaasti. Eli reipas vierailu Hakikseen ja Vii Voaniin – ja voi kauhistus: EI TOFUA, siis ei Tahoe Tofua ollenkaan (tulee vasta keskiviikkona!). Muita tofuja oli, otin sitten kokeeksi tavistofua, vähän kalliimpaa... hmmm...enkä nähnyt lukea tuoteselostetta. Toisaalta, nyt oli bambusuikuloita chilissä ja niitä hamstrasin heti kolme purkkia, mustapippurikastikekin oli loppu ja tandoor masalakin vetelee viimeisiään, vähän sitä ja tätä vielä lisäksi. Että kyllä minä kaikkea sain, mitä tarvitsen Talvipäivän seisatusta ajatellen ,D Hallista en sitten ostanutakaan fisua, höh. Tässähän on aikaa vaikka kuinka! Ostan joko taviskaupasta tai pistän Belgarionin lomalla ollessaan asialle, nih kerta. Hyvä reissu, ei siinä mitään. Serkuista käväisin hakemassa yhden unohtamani jutun... Herkku oli paikalla, mutta itsellä oli kiire ja hän puhelimessa, joten ei juoruilua eikä enempää ostoksia tällä kertaa. Käyn myöhemmin viikolla ihan asiaa tehden siellä uudestaan.

 

Hörhökin kävi illalla ilmoittautumassa melkoisessa etukenossa. Valitteli särkyä ja sitä, ettei ollut saanut särkylääkettä. Lainasin omistani pari, että saa nukuttua ja passitin kaverin kämpilleen. Edelleen hänen on vaikea olla siellä, haluaisi mieluummin olla kavereiden luona tms. Ei jaksa kuunnella vanhojen deekujen sekoilua ja kiljun juontia, tappeluita kuvalaatikon katsomisesta ja muusta. *huoh* Ymmärränhän minä sen. Sanoin, että voi hän joskus tulla yhdeksi yöksi klaffisoffallekin, mutta kunnon on oltava parempi. En minä jaksa inttää yötä myöten, kun nukkuminen menee muutenkin hänekseen. Lähti sitten rauhassa kyllä, kun aikani selitin asiaa kaikilta kanteilta ,D Vaikeaa...

 

Hrrrr, edelleen on kylmä. Pakko se on kuitenkin käväistä pika-pikaa ulkona!

---------------------------------- 

254944.jpg 

Purrrrrrrrrve, kaiffat! Hei, nyt mä oon sitt jo ihan varma, mikä on mun lempparikissinruaka! Mä valkkasin sen, enkä enää syä sitt mitää muuta. Turha tyrkyttää ees. Se on simppelii kanaa keleessä, siis hydelös niinku, mutt kelee kuulostaa hianommalt. Ku mä kerta oon hianompi kissikii, nih. Ett nyt sitä sitt ostetaa vaa, ainaski siihe asti ku mä kyllästyn. Sitä oisin voinu vetää vaiks pari pussii päiväs. Möhkö ei anna ku aamull pual pussii ja illall toisen pualikkaa – eiks teinki miälest se oo iha liia vähä kasvavall piänell kissill??? Mun miälest ainakii. Sitt se sano, ett syä raksui ja ota vodaa. Ja anto kissikaakkei. Hmph. Onks toi oikees vai ei, mä en nyt oikee tiijä. Mutt kupin mä kyll nualin ihan puhtaaks, nii heekkuu se oli. Sitt *tsihih* päiväks se unohti paprut klaffisoffast ja mä goisinkii siin koko päivä.Vähäks se ihmetteli! Möhkö ei muistakkaa enää mitää. Ei ees ottaa fotoi. Tämmösii vaa saa tänne ja seki on täält.   

 

1260811222_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kliffaa tiistantait kaikill!

------------------------------------ 

Vincent, armoton karvaheekkutakamus – mielessä vain ruoka!

 

Päivän slogan: Pakkanen on jonkinlainen ilmaston sairaus, paha sellainen!

 

Päivän biisi: Cold As Ice

 

Luettua: Jani Tapola – Punainen petos, no joo, kidnappausta, venäläisiä rikollisia, älykköpoliiseja ja aivan hemmetin kehnosti koostettu jännäri muuten, tsori. Olisi kaivannut runsaasti oikolukua ja toimituspolitiikkaa, minua närppivät nuo kirotusvihreät ihan järjettömästi, samoin ihmisten sekoittaminen toisiinsa ja yhdys sana ongelmat. En siis suosittele! Hymy Kankaanpää – Eikö rakkaus riittänyt, Avohoitoa ja osastohoitoa. Tuota noin, tarina perheestä, jonka yksi poika on hulttio, juoppo, narkkari, epäsosiaalinen jne. Myöhemmin todetaan myös psyykkisiä sairauksia, vaatien hoitoa ja muuta. Äiti kirjoittaa kirjaa ja päiväkirjaa, käy itse psykiatrilla ja alkaa myös vanhemmiten juoda. Tämä on kuitenkin niin tilitystä kuin olla ja voi, en suosittele kuin alan ammattilaisille sairauskertomuksen aiheeksi tai vertaistukea kaipaaville. Liikaa minä-minä-vika-vikaa! Tsori vaan sinnekin... toisella kerrontatekniikalla kirja olisi ollut paljon parempi, valitettavasti.

265380.jpg 

LISÄÄ VÄLLYJÄ – VIELÄ PALELEE!