Asia on siis harvinaisen epäselvä, mutta ratkaistu ,D Jään ns. toimivapaalle toimesta, jota minulla ei edes ole. Puoleksi vuodeksi. Sinä aikana ehdin selvittää, mikä toisessa paikassa mättää ja mahd. palata takaisin Herjaamon hellään huomaan. Tai laittaa siellä asiat kuntoon ja palata tyytyväisenä raatamaan selkä vääränä, josta saa vain väärän selän. Että näin se kävi sitten, kuitenkin... kuulenko niitä taputuksia, täh?!

Sen verran tulevasta työstä: samaa paashaa varmasti, mutta muutamilla juuroilla kuorrutetussa paketissa. Eli siirryn kaupungilta valtion puolelle, jälleen kerran. Paikkaan elikkä virastoon, joka edustaa... ööö... sellaista tahoa, joka malmilaisillekin on kovin tuttu, mutta ei aivan sinne kuitenkaan. Lisävinksuja myöhemmin. En osaa oikein odottaa mitään, se minkä näin, vaikutti pikkuisen lupaavalta kuitenkin. Erinomaisen kehnona puolena on odotusarvo, että työtä tehdään klo 8.00 - 16.00. Siihen on ainakin saatava välittömästi muutos! Heti! Ja tiedättehän te, että vierivä Welhotar ei sammaloidu!

Josta tuli heti mieleen rapota viimoisimmasta vaatehankinnasta. Welhotarhan on mallia jättestor, joten etsin jonkinmoista välikausirotsia, tuulen ja sateen pitävää. Löysinkin sen Huutiksesta, siistin vieläpä, kokonaishintaan 5 juuroa. Mitat ja kaikki passasivat erinomaisen hyvin. Juu, virallinen koko on 38!!! Jössus, meikäläisellä ei edes 10-v. ollut sen kokoisia vaatteita *leveä virn*. Nyt taas jos joku lääkinnällistä tahoa edustava anorektikko yrittää keskustella painosta, kerron heti käyttäväni VAIN kokoa 38 olevia vaatteita, joten repiköön siinä peliverkkarinsa ihan kättelyssä. MOT, mikäli siis ollenkaan tajuaa ,D

Nyt voikin rauhassa keskittyä vapaapäiviin. Täytyy pitää pois plussat, lomat sentään maksetaan ulos (ja verottaja taputtelee taas käsiään). Eli melkein 2 pvää tulisi tunneista, taidan pitää 1.5 päivää niistä pois. Olen nyt jo tehnyt vähän lyhyempää päivää. Työ-nimistä puuhaa riittäisi kyllä, mutta olen tehnyt silti näin, ettei vaan Tsadi jäisi voitolle. Ei silti, olen paiskinut töitä ihan täpöllä kuitenkin, en ole velttoillut tms. Outoa - joku, jollei useampi, työkaveri selkeästi lukee lokia - terviisiä vaan! Tietokilpailuistunnot ovat vähentyneet oudosti, ihmiset tekevät töitä, Pitsiniska on pahalla päällä. Kaikki on siis suht. normaalisti. Ehheheeh!

Korpraali Belgarionin pitäisi päästä tänään lomille. Minun on ollut jo vähän ikävä tuota lasta. Täytyy kutsua hänet syömään heti huomenna ja kysellä mitä hän aikoo lomallansa tehdä. Minulla on jokunen kirjakin varattuna lomahuviksi ihan häntä varten. Pitää tarkistaa asia illalla, samoin se, lähteekö hän roudausretkelle vai uskallanko luottaa Kummisedän kuntoon...

-----------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrrrrrmenta, kavrut! Hei vähäks me ollaa goisittu ton orjan kaa. Ihan mäki nimittäi, meinannu saada sitä miteskää ylös. Se vaa örisi ja sitt sen kaamee herätin alko sen mekkalan. Sillo se vast oikeest punkes ylös ja viäläki vaa örisi jotai. Kattokaas hei, me syätii eile sitä oikeet fisuu, mun parast heekkuu. Mami otti kaks isoo jääfisun pualikast ja teki niist safkaa, siis itellee. Ku ne oli vähä  sulanu, se duunas mulle niist biittei. Siis tottakai, kattokaas, puhtaall lautasell ja nätisti tarjolle ja siävät biitit! Hei orja, nii sitä pitää... kunnon orja on iso ilo, varsinki jos se viälä on tottelevaine ja oma-alotteine! Nii me syätii sitt hyvin sitä fisuu ja mamiska nakutteli konetta melkee koko illan. Tajuu taas mitä nakuttelemist sill oikee oli, höh! Ja sitt ku mä olin vähän aikaa bases safkaunkoill, sen tarvii taas tulla kuvailee mua. Jäks! Mä en sitt yhtää tykkää niist salamoist, kyll mä muute voisi olla fotois - mutt ne salamat, en tosissaa tykkää.

1145911.jpg

Tällaselt siis näyttää niinku tosi tyytyväine kollipoika, joll on masu täynnä fisuu, hei toiha oli melkee runo, jee! No, nyt mä kuiteski painun sänkyy goisii, ku mami lähtee naksui tianaa. Sitt sill onki vähä lomii... mä odotan! Huamisee... ja hei, kliffaa viikendii kaikill siävill leideill ja komeill kolleill!

-----------------------------------------

Vincent oli kerrankin tyytyväinen koko illan ajan, krhm, taisi tulla vähän paijatettua ja annettua pari kissipusuakin ,D Missä viipyy kaffettimen haltija????

Päivän slogan: Ihminen on melko pitkälti sitä, mitä luulee olevansa.

Päivän biisi: Akun tehdas  ;D

Luettua: Bernard Cornwell - Viimeinen kuningaskunta, ei paha, ei. Elellään 800-luvulla ja sen mukaisesti myös taistellaan ja toimitaan, pakanuuden ja kristinuskon välillä. Welhotar piti muun puutteessa eli huonompaakin olen lukenut. Ei ole täysin vakuuttavaa tekstiä, mutta tällaisena hiukka verisenä viikinki-tyyppisenä tarinana kyllä uppoaa iltalukemisena. Parempi kuin odotin. Ja nyt ei kun tarkistamaan HelMetin tarjonta pyhien ajaksi... grr...

                            265380.jpg

                  PERHANANMOISTA PERJANTAITA!