Heräsin klo 2 tienoilla hammassärkyyn ja sademetsäfiilikseen. Oli pakko nousta ja keitellä kaffet ja riipiä vähän mömelöitä. Samalla kuulin jo kaukaa ukkosen jyristelevän. Eli en ehtinyt päivittämään - piti ensin katsella ja kuunnella se loppuun. Eipä ollut juuri kummoinen, vähän raikasti ilmaa. Ei muuta. Vähän salamoita, vähän jyrinää... Tämä tarvitsee nyt oikein kunnollisen myräkän!

Kipusärkyrapoa: Huh, onneksi Panacod vähän tehoaa hammashommaan. Nimittäin riipii koko leukaluuta, viereisiä hampaita sekä kurkuun asti. Oli kai sen verrran tiiviisti kiinni tuo poistettu kapine. Lisäksi juilii olkapäivä ja olkavarsia. Sattuneesta syystä.

Kun eilen tuntui niin turhauttavalta makoilla koko päivä, kävin jossain vaiheessa siivoassa pyykkikaapin. Se piti sisällään hillittömän määrän pölyä, joka piti harjailla pois. Jonka jälkeen kylppärikin näytti äärimmäisen epäsiistiltä. Pari tuntia mietittyäni siivosin kylppärinkin. Se taas vaati koko tavaravaraston roudaamista ulos, lattian pesua kahteen kertaan (materiaali on äärimmäisen kehnoa eli paashka ei lähde pois ilman kastelua ja hinkkaamista), saunan puolella lauteiden pesua (kun aina ilmaantuu pari pikkulänttiä kissaoksua) sekä patterin taustan sekä seinien osapesua. Sekä peilikaapin siivousta ja tietysti lavuaarin ja Suuren Valkoisen putsaamista. Kyllä siihen sai kivasti aikaa menemään. Ja hitsi, eipä taas tullut mieleen, mitä edes-takainen hankausliike saa aikaan olkapäissä. Eli nyt nekin särkevät. Taidan tänään siivoilla muuta residenssiä - jos huvittaa.

Hemmetti, unohdin kokonaan tuossa leipää paahtaessani, että nyt oli aikeena maistella parvekkeen ensimmäiset vihreät. Täytyy syödä toinen aamupala myöhemmin! Syöminen sattuu, siis leivän. Muussi ja soossi sekä hiutaledonari meni eilen alas lähes kivutta. Jäks!

Ja päästäkseni vähän kehumaan, oli ihan pakko eilen tarkistaa täältä, että Belgarion on todella läpäissyt kirjoitukset. Kyllä, sieltä nimi löytyi. Eilen ja tänään on Poika jo pääsykokeissa. Saa nyt nähdä! Tiedän, että hän on lahjakas näillä alueilla, mutta silti.... Sen verran jännitti itsekin, että päivällä meiliä vaihtaessa oli ehtinyt tarkistaa bussireitin ja aikataulut sekä kartan vasta neljä kertaa - siis puoleen päivään mennessä *virn*. Vaikka muuten on melko cool kaveri!

Tänään ei siis mitään pakottavaa toimintaa. Huomenna olisi käytävä haistelemassa erästä työmahdollisuutta. Heti aamusta. Poski on vielä vähän turvoksissa, onneksi ei sinerrä. Puhekin on vähän outoa... onneksi on kuitti, missä lukee "viisaudenhampaan poisto, monta juuroa". Jos vaikka sattuisivat epäilemään joukkotappelusta Malmilla tahi perheväkivaltaa "Kissa hyökkäsi naisen kimppuun Malmilla!".

---------------------------------------------

254944.jpg

No se on huamenta taas kavruille! Hitsi, tirppalinnut huutelee ulkona enkä mä pääse megee. Höh. No, katellaa partsilta sitte. Mami sai ihme kohtaukse eilen, kaikki mun mestat piti pestä bases ja kylppäris. Jos mä yhtää tunnen sitä, kohta se riipii partsinki puhtaaks. Ei kiva, must on kliffaa, kun mun asumisjälkii ja haisui on joka paikas. HEIHEIHEI, nyt se lokki menee taas tosta, mjaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuh! Se käy kiusaas mua, lentää ihan tost läheltä ja huutaa karmeesti. Se tiätää, ett mä en saa sitä kiinni. Muute mami anto eilen mulle donarii, jaettii taas ruuat fifti-siksti *virn*. Ei jääny mamil mitenkää hirveesti. Mä oon aikastas kova syämää, jos on riittävän hyvät safkat. Ja kyll meill on, tarttee myäntää! Muuten ihan kiva, ett mami on himas. Eilenki nukuttii päikkäreit ainaski pari kertaa kimpas. Ja sitt äske taas valvottii kun salamoi ja kaikkee. Me katottii yhdes toss sänkys sitä. Vähä mami viäläki kiroilee jotai sen hampuleist. Joohei, mä uskon kyll. Mä hämäräst muistan, ett munki hampuleill tehtii jotai, joka ei ollu kliffaa. Nii... ett mä ymmärrän mamiskaa, purrrrrrrrrrrrrrrrrr!

623843.jpg

Heh - eiks oo vähä tutun näköke kissi - mutt mist tommosii valkosii oikeit hiirulei saa meikäläisell??? Glups, mami ei taida käydä elukkakaupas ostaas, vaiks mä pyytäsin. En usko. Mutt ei haittaa, mull on lelui tarpeeks. Harmi, ett viäläkää ei oo mun fotoi. Ens viikoll sitte. Nyt mä meen vähä ulos haistelee, tassutellaa lisää taas huamenna!

-----------------------------------------

Kylppärissä on hyvä puun tuoksu, kun pesin samalla kaikki korit jne. Nyt ne kuivuvat ja koko residenssi tuoksutetaan näköjään samalla ,D

Päivän slogan: Liika on aina liikaa, mutta kohtuus on ehdottomasti liian vähän!

Päivän biisi: Imet piipustasi taivaat

Luettua: Peter Hoeg - Hiljainen tyttö, mahtava kirja, joka vaati kyllä aikansa ja keskittymistä. Eli ei ohimennen luettavaksi. Teemoissa tapaa yllättäen mukavia yhtäläisyyksiä ja viittauksia edellisiin kirjoihin. Muuten ei voi olla varma mistään, mitä tapahtuu. Vai tapahtuuko oikeasti mitään? Eletäänkö tulevaisuudessa? Mitä lapset ovat? Kuka tai mikä on kaiken takana? Kysymyksiin ei välttämättä saa vastauksia, mutta kerronta on miellyttävää. Ehdottomasti suositeltava - myös kotihyllyyn hankittavaksi!

 

                               265380.jpg

                          KEPEÄÄ KESKIVIIKKOA!