Ihan ensimmäiseksi se tärkein – hah, sain lisää kirjahyllyä, Sitä Merkkiä! Samalla hinnalla, kuin edellisenkin satsin, vaikka nyt koostumus oli hieman eri. Mutta kyllä näistä vielä kirjasto saadaan. Toivoo tämä ja yesh, nyt on Welhottarella viikonloppuna pystytystalkoot eli Belga pystyttää ja meikä jakaa kirjoja oikeisiin osoitteisiin. Kivaa, eikö *köh*?

 

Toiseksi, Toverittarelle kiitos eilisestä kyytimisestä Iikkeaan ja kotoon, nähdään joskus muutoinkin kuin kyytien kerjäämisen muodossa! :D. Ostin, mitä tarvitsin enkä MITÄÄN ylimääräistä. Kivoja, värikkäitä pyihkeitä kolmea eri kokoa. Sitä sun tätä tarpeellista pikkutavaraa keittiöön, kylppäriin jne. Lisäksi pari pussilakanaa ja laseja, niin ja vähän herkkuva (kokosbollar, du vet)... Lasku oli öpauttia 50 monikansallista, joka ei myöskään ole paha. Ihan vaan vähän riipoi se, että Vantaan Iikkea oli rempassa ja kaikki tavarat olivat vähän missä sattui, yhtä ei löytynyt ollenkaan. No, ei se ollut pakollinen – mutta siis olisi siitä remontista voinut minulle vaikka meilata, jookosta! ;D

 

Kolmanneksi, kävin siellä TT:ssä eli kuvantamossa. Nopsa juttu, olin rutosti etuajassa, mutta eipä ollut edelliselläkään ajalla ketään käyttäjää. Pääsin siis heti sisään ja raks-ruks-poks - homma valmis. Lääkäri siinä poikkesi heti sanomassa (oli tsekannut, että kuvantaminen oli onnistunut riittävän hyvin), että a) ahtaumaa on b) kulumaa on c) tiedänkö minä, että yksi nikama on päin h*ttiä?! No tämähän ei ollut uutta. Lisäksi hän kysyi nimenomaan kävelystä ym. No, tänään sen pitäisi olla lausuttu ja faxattu omisarvikselle, jolle aionkin varata ajan heti, kun vaan ehdin.

 

Varastolla on kiiirus, jatkuvasti. Lähdin kesken kiirusten, koska monet aikovat olla tänään ja perstaina lomilla. No, osa tänään varmaan kyykyttää vielä urakalla, mutta minäpä teen poikkeavat: minä jään töihin klo 16.20 asti!!! *hekottelee* Ihmetelkööt sitten keskenänsä... Minähän ehdin tehdä vaikka mitä.

 

Ai, että miksi ihan noin pitkään – ylitöille menee suorastaan. No ne pippalot, hei. Ne alkavat klo 17.00 ja en minä ehtisi kunnolla käymään kotona. Joten töistä suoraan. Ei, ei siellä ole pitsiniskoja eikä kermaperseitä. Tai no, oikeastaan on ainakin eräs hjulkimho ja hänen ystävättärensä *argh*, joista en mitenkään kovin paljon pidä enkä arvosta. Mutta asiasta ehkä myöhemmin, koska tämä ei liity Varastoon sitten millään tavalla ,D

 

Olipa muuten hoppua eilen. Ihme, että ehdin kaiken mitä piti ja vähän päällekin. Aika aikaansaava Polka, jos vaan kehtaa yrittää *taputtaa itseään päähän*! Nyt minä menen nauttimaan hyvin ansaitsemaani kaffeannosta sekä apehtimaan pesemätöntä kurkkua, ehecciä vaan teillekin ja samalla kesäkuun ekaa!

 

265380.jpg 

 

POLKA LEIKKII VENÄLÄISTÄ RULETTIA KURKUILLA :o