Joitakin elämä potkii aina huopatöppösin, minua raudoitetuilla maihareilla ja kovaa! Surettaa, tänään monikin asia, monen kuolema. Aamulla luin Höskän digiversiosta, että Tommykin lähti. No, hän ainakin suhtautui asiaan tietäen mitä on tulossa. Hörhö kävi puolestaan eilen täällä kääntymässä ja kertomassa, että juhannuksena eräs ystävämme J. kuoli. Löydettiin Kummisedän tapaan kotoaan... No, hänkin sairasteli kyllä, pidempään ja lienee ollut helpotus ja lähtö rauhallinen, se sentään on hyvä. Mutta surettaa sekin. Taas yksi numero poistettavaksi puhelinlokista – eipä sinne montaa jää. Kaiken lisäksi talossakin oli lippu puolitangossa. Hmmm... ei hyvä.

 

Ai että joku on kipeä ja väsy. Eilinen vei voimat totaalisesti. Lisäksi kotona iski kaiken nielevä ketutus: omisarvis oli toimittanut ”sairauskertomukset”. Just joo, voi p*le sitä akkaa! Korjattavaa on niin, että näköä haittaa. Mm. lääkkeiden määrämisen tarina on tuosta ymmärettävissä täysin väärin, samoin moni muu asia. Nyt riipoo niin pahasti, että en pystynyt taas eilisiltana juuri muuta ajattelemaankaan. Repsut on vietävä ensi viikolla uusittavaksi. Lienee samalla laadittava kirje rva trille asiasta, voihan vee kumminkin. Tuosta nimittäin saa sen käsityksen, että HÄN on valmis määräämään minulle mitä tahansa mömelöä, mutta minä en ole halunnut... kysehän on siitä, että en ole halunnut mielipidelääkkeitä, koska yksikään ei ole sopinut, ei myöskään Lyrica eivätkä kovin monet kipulääkkeetkään siitä miedommasta päästä. Argggggh, maanantaihin on paljon matkaa ja runsaasti aikaa ajatella, varsinkin kun valvon ilman mitään unetuslääkitystä! Vituttaa, sanotaan suoraan.

 

Varastomiitissä kävi ilmi, että saamme erään henkilön lisää osastolle. Just, se henkilö nyt sattuu olemaan juuri sama, joka sai työkaverin toisella osastolla pitkälle sairaslomalle työpaikkakiusaamisen takia =I Ihminen, joka ei ole ollut tämän vuoden aikana yhtään täyttä työviikkoa paikalla, vaan aina vähintään yhden päivän ”sairaana”. Ihminen, joka käyttää muutaman tunnin päivässä kävellen ympäri Varastoa ja juoruillen halukkaiden kanssa. Ihminen, joka on täynnä omaa ja lapsensa erinomaisuutta. Ihminen, joka ei tee omia töitään eikä edes katsokaan toisten töihin päin. Hups, sanon minä. Taisi tulla paashat paikat. Meidän on suunniteltava jonkinlainen ratekia asiaa varten. Aivan varmaa se ei vielä ole, mutta 90 %:n todennäköistä. Ojasta suoraan rähmälleen ratikan alle! Meikäläiselle tulee ihan järkeviä lisäpuuhia, sopii. En pistä hanttiin.

 

Kiirusta vähän piti töissä ja taksokin oli myöhässä, kirjastosta saadut kirjat eivät olekaan siitä mielenkiintoisemmasta päästä ainakaan kaikki, hmph. Kaupoista ja tsioskista sentään sain hyvin vihanneksia ja muuta kivaa, mm. nättejä herkkareita ja savutofua, paprikoita, purjoa joista vängerrän jotakin lounaaksi – ehkä. Paluu kotoon olikin mielenkiintoinen, taksokuski haisi niiiiiiiin tuoreelle oluelle, että meinasin pyytää huikkaa. Saattoihan se olla pilsnerin tuoksuakin, mutta... kovin ajoi mies varo-varo-vasti. Melkein ajattelin soittaa asiasta, mutta kun en heti älynnyt ottaa rekkaria ylös, jätin sentään tekemättä. Jospa hän tosiaan oli juonut pilsneriä janoonsa (mikä kyllä on lievästi epätodennäköistä, tiedän hänet ennestään). Hiukka epämääräinen olo siitäkin jäi. Olisiko kuitenkin pitänyt...

 

No – jään tässä odottelemaan, että Belga tulisi lounaalle ja saisi jutella ihan elävän ihmisen kanssa. Se on harvinaista herkkua täällä residenssissä.Eilen soittaessani opiskelija-asunnossa oli melua ja melskettä niin, että omia ajatuksiaankaan ei kuullut ,D Siivotakin ehkä pitäisi, ruokaa katsastaa alustavasti ja muuta pientä puuhastelua. Hmph, kun mikään ei nyt vaan oikein huvita. Ajatukset  pyörivät erinäissä muissa asioissa.

 

Muistetaan tässä nyt kuitenkin lauvantakin kunniaksi palkita ne, jotka yst. vast. sain tietusteluun muuttoasiassa. Vaikka muuttoa ei nyt näyttäisikään tulevan, pidän asian kuitenkin mielessä. Parhaat perustelut tulivat (tämä ei ole missään järjetyksessä) Reineltä, Jarylta ja Susulta. Erityinen kunniamaininta Olgalle ja Anittalle sekä kiitokset tietysti kaikille. Eli tulen ottamaan yhteyttä (tai jos meiliosoitetta ei ole tiedossa, laittakaa te minulle viestiä!!!) ainakin asianomaisiin luonnollisiin blogihenkilöihin sekä palkitsemaan heidät - ei sentään virtuaalisesti vaan ihan oikeasti joko jollakin luettavalla tahi syötävällä taikka mahdollisesti molemmilla ;D Ja jos joskus muutan, tuparit pidän - saatan jopa piruuttaan kutsua julkisesti kaikki halukkaat paikalle! :O

 

Tänään ei sen kummempaa, ei oikein ole jaksuja ja inhoan päivän odottamista. Minä vihaan aurinkoa ja hellettä yli kaiken; täällä huushollissa se on silkkaa kärsimistä!

 

 265380.jpg

 

IKÄVÄÄ, IKÄVÄÄ – KUNNES TOISIN TODISTETAAN!