ainakin paikottain eli siis meillä ja vähän! Nyt alkaa olla kyllä vaikeaa, ei tahdo irrota millään. Täytyy yritellä vielä tässä aamuyön tunteina uudestaan, josko irtoaisi parempi sade ja edes ukkosen poikanen. Ei sitä nyt welhotarkaan ihan kaikkeen pysty. Pelottavimman näköistä on muuten se, että täälläkin nuo isot puut ovat lurpallaan kuivuudesta, osa tod.näk. jopa kuollut! Mikäli yhtään lokiani selasin, kesäkuussa  tuli yhtenä päivänä kunnon rojaus vettä. Sen jälkeen ei juuri mitään, pari pisaraa. Tämä ilmastouudistus käy myös ihmisten ja kissojen hermoille. Kuumuus ja kosteus eivät ole lempikeliäni - minä odotan sitä kuulasta, viileää syksyä. Sitä ei sitten varmaankaan tänä vuonna tule. Eikä sieniä. Jollei kohta sada.

Haaaaaaa - sain eilen käytyä kirjastossa, ja kuten olen aina kehunut, Malmin kirjasto on ylivertaisen erinomainen - kiitti kaikki kirjastotädit ja -sedät, jos luette tätä. Sain taas kasan varauksia ja löysin muitakin kirjoja, joten tuossa on n. 1 m kirjoja, tarkemmin laskien 18 kpl, joten riittänee n. vkoksi. Ja ensi viikolla kirjastotkin ovat taas auki lauantaisin. Yesh - elämä valkenee siltä osin.

Lisäksi sain käytyä Herjaustalossa ostamassa mausteita, nuudeleita ja pyykkipoikia. Tuolla nuo perusmausteet on aina tarjouksessa, nuudeleita on pitämiäni herkkusienen makuisia 5 pussia 1 eurolla, pyykkipoikia siksi, että nykyiset ovat yksinkertaisesti lahonneet tai särkyneet eli ne olivat suorastaan ostosbonus. Olipa miettimistä minkä väriset, kunnes huomasin, että oli vain yhtä plaatua, sellaisia, joissa toinen puoli on aina valkoinen ja toinen sitten sinertävä tai vihertävä, samassa pakkauksessa. Tosin minun älypäältä tämän tajuamiseen meni taas jonkin aikaa. Mutta hirveästi oli kaikkea kiinnostavia örvellyksiä. Onneksi ei ole rahaa, tilaa eikä muutenkaan tarvetta ostoksiin. Mukavasti saisi rahaa näemmä menemään jo halpakaupassa.

Kummisetäkin soitti ja kävi alkuillalla kylässä, vähän nolona. Pyyteli anteeksi käytöstään ja toi torituliaisina ison pöntön suolasieniä (yesh!!!) ja mahtavan ison jonkunlaisen kaurahiivareikäleivän (!). Ja halusi lähteä tänään kanssani kaupoille ja  kirpparille. Hmm - ehkä siitä kouluttamalla vielä jonkunlaisen miehen tapaisen saa. Tosin luottaisin edelleen enemmän kissoihin.

-----------------------------

Purrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr - yesh kaverit! Nyt on muuten hurjan hyvä peehosen metsästämisyö, niitä pyörii tossa ihan jatkuvasti. Mä saan tosissaan  vahtii, ettei ne pääse pureen mamiskan varpaita ja kipukoipia. Mutt mä oon kyllä siinä hyvä Mamiskaki kiitteli ja mä sain aamuheekuks rapskinkkua, sitä ihan parasta mitä mä tiijän. Me kamalasti yritetään sitte vielä tehdä sitä sadetta, ett älkää viel hermostuko...jookosta.

161422.jpg

Mamiska laitto nyt tämmösen foton, on niit nyt muitaki! Mut hei, kaikki kissifrendit - nyt meidän pitäis kimpassa kannustaa yhtä pikkukisulia. Mä luin eilen yhtä lokia enkä mä voi oikee laittaa sitä osotetta tähän, mutt siell on pikkukisuli, joka on tosi kipee. Se on käyny lekurissa ja saanu lääkettä, mutt kipee se on silti. Sill on Ihmine, joka osaa kyllä hoitaa sitä, ei siinä mitää. Mutt ihkuvarmasti tommonen poikane kaipaa koko Lokistanian kissajengin kimppakannustusta ja voimapurinoita ja mä tässä ainaski lähetän hirmupaljon tsemppausta sinne kisulille ja toivon nopeeta paranemista!!! Noi masujutut on tosi kurjii - toivottavasti sä näät tän, kun mä lupasin sulle kunnon terkut! Niin ett kaikki kavrut, tsempataan tänään tän kisulin puolesta, jookosta!?

------------------------------

Lyhyt koipirapo: Koivet ovat edelleen oudon näköiset ja malliset kävelyttimet. Särkyä, kipua tuskaa. Lisäksi olen saanut yläreiteen, sisäpuolelle, ison ja äärettömän kipeän paiseen, perkele. Kävele tässä sitten ja siivoa parveketta, pese mattoja jne. Ei jumaliste, miksi minulle tapahtuu aina jotain tällaista.

Ja sitten ihan vaan naisväen iloksi: Tiedättehän, mikä on biletysiltana Mysteeribussi? No kun ensin juo muutaman drinkin ja käy pissalla ja viina alkaa nousta päähän. Palatessa kaikki epäkelvot örveltäjämiehet on viety pois Mysteeribussilla ja jäljellä on vain komea, runsas otos kaksilahkeisia. No, tiedätte myös varmaan, mikä on Mysteeritaxi? Se tarkoittaa sitä, että herää kotona omassa sängyssään vieressä kammotus ällötys, eikä se unelmamies, jonka kanssa on kotiin lähtenyt. Mysteeritaxi on vienyt nukkuessasi sen miehen pois ja tuonut tilalle neanderdalinihmisen, jonka henki haisee ja joka kuorsaa jyrisevästi!

Päivän slogan: Jos yrittää oikein kovasti, epäonnistuu todella hyvin!

Kesken oleva kirja: Unni Lindell - Suruvaippa

Päivän biisi: Singing In The Rain ;D

TIIVISTAHTISTA TIISTAITA LOKISTANIAN TYÖTÄTEKEVÄLLE VÄESTÖLLE!