Nonnih. Asioita hoidettu, ainakin vähäsen näin aluksi. Sen, minkä olen pystynyt tekemään ilman täpövarmistusta muuttopäivästä. Kas kun jotkut tahot vaativat sen ns. oikean muuttopäivän. Oikeasti. Kyllä sen tietysti ymmärtää ja haluanhan minäkin, että kaikki (-> lue netti vähintään!) toimii HETI muuttopäivänä. No, ainakin seuraavana ;D Juu, tämä tietysti tehty työajalla (ei kammokiirusta) ja ihan työkavereiden tieten. Minä kun en muutoin soittele kenellekään enkä mihinkään töistä, jollei ole aivan pakko. Otettakoon tämä tällä kertaa ns. luontaisetuna, tunnustan. Mutta laskekaas piruuttaan, montanko omaa puhelua olette soittaneet työpuhelimesta? Monta - eikö? Onneksi ei ole vielä kamalan kiireistä, tosin väkeä punkeaa hiljalleen töihin mm. ensi viikolla. Hmph. Vielä kaksi viikkoa ja sitten :)
 
Maksut Byrokratialle on maksettu *auts* ja vähän se kirpaisi. Toisaalta, siellä on edellinen takuuosuus sisällä. Josta tietysti menee jotakin korjauksiin, aivan varmasti. Tämä on tunnettu Byrokratia siitä, että muuttaessa aina rokotetaan kaikkia osapuolia mahdollisimman paljon. Keinoista riippumatta, jopa aika oudoilla tavoilla. Mutta mieluusti vaikka maksan vähän siitä ilosta, että pääsen alakerrasta eroon. Huomasin muuten, että seinänaapuri (se, jonka mielestä olen ulkonäkövammainen) polttelee urakalla varhaisaamulla tupakkia parvekkeellaan *ehheeh*. Sitten taas myöhään illalla. Saatanan silmänpalvoja, kermaperse! Luulee, ettei kukaan huomaa, jep, jep-jep. En minäkään muuten, mutta kun satuin sekä aamulla että yömyöhään samaan aikaan ulos... Ja lisää ns. ulkonäkövammaisia täältä - komeita naisia, sano ,D Koko riittäisi, mutta en ole noin nuori & nätti *argh*.

 

Ja kirje isännöitsijältä tuli eli lopputarkastus ohjeineen, siis isohko loppusiivousohjevihko matkassa. Just, hyvähän se. Mutta tuota, siis oletetaanko, että teen loppusiivouksen 2.5 viikkoa ennen muuttoa? Etten sen jälkeen tee kotona enää mitään? Ähh, käytän omaa järkeäni ;D Eli teen sen pakollisen ja loput sitten viimeisinä päivinä. Tämä ei taas ole mitenkään laadukasta tiedotusta. Samalla vaivalla vähän muutellen doc muuttuisi sopivaksi eri tarkoituksiin... ettenkö minä muka sitä tietäisi, ziis! No, siivoamista siis edessä, hrrrrrh. Tai laskuttavat korkeintaan 10 juuroa / neliö, tuota *laskeskelee*. Pitäisiköhän jättää kokonaan siivoamatta, jos tuo on korkeintaan-hinta? Ei paha, jos oikeasti siivoaisivat kunnolla!
 
Arvatkaas muuten mitä? Taksoista on taatusti tulossa ongelma. Nimittäin tuohon naapuritaloon on helpompi, kätevämpi ja vaarattomampi ajaa toista kautta, siis suorempaa. Juuri sitä kautta, mitä taksot ovat tähän asti yrittäneet ja tullessaan niitanneet puolikkaan aitaa matkaansa... Tuota, mitenkäs minä nyt sitten selitän taksohenkilöille, että nyt pitäisi sitten ajaa niin, miten ennen ei saanut, raivokkaasti kielsin ajamasta sieltä ja nyt minut sitten noudetaan toisesta talosta, juuri sitä kautta ajaen... Uhh, pelottaa! Ilmosin jo asiasta sos.henkilölle, jota nauratti. Sovittiin, että mietin sopivan ilmaisun reitille ja vahvistetaan ns. noutoprofiili tuossa myöhemmin. On tämä hinkaavaa jo alussa. Mihin ihmeeseen tässä vielä oikein päädytään; ojasta allikkoon? Ja nyt minä haluan tietää, missä on Allikko, allikko tai alliko!

 

1281022826_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

 

Kuva leidistä ja kissistä täältä =D

Ai niin, se on taas perjantai! Vuorossa ainaiseen tapaan posti-kirjasto-kauppa -härdelli. Ja jotakin kivaa lounaaksi Belgalle, hän on tulossa syömään. Serkuissa tuli käytyä eilen, njam, se siittä. Alustavasti täytynee katsastaa, voiko mitään tehdä kohtapian muuton eteen. Sellaista, mihin en itse pysty (no siis, enhän minä mihinkään). Lähinnä kiipeämis- ym. taitoja vaativia puuhia hänelle ainakin olisi tarjolla. Samoin pitäisi pestä pari mattoa. No, ans kattoo. Onhan tässä aikaa. On sitä muutettu joskus parinkin päivän varoitusajalla, joten tämä on sentään aika ajoissa. Eikä ole pitkä matka palauttaa unohtuneita tavaroita, jos jostain kaapin perukoilta löytää.
 
Olipa muuten mukava tuo yksi vähän vilpoisampi päivä. Tunsi itsensä melkein ihmiseksi, jopa minä. Tuli nukuttua edellisyönä melkein 5 h, hurrrrjan paljon siis! *odottaa suosionosoituksia*. Nyt taas luvattu etohellettä, jäks. Ei oikein enää maistuisi.
 
Päivän slogan: Tästä selviää vain, jos on vainoharhainen!
 
Päivän biisi: Try Harder 
 

Luettua: Kirsi Pehkonen – Mahalasku, aloitteleva kolumnisti pienlehdessä osapäiväisenä sekä oman perheensä keskellä. Miten jutut Naisten Nurkkaan syntyvät? Mitä ne saavat aikaan ja mitä ihmettä tuo jatkuva puhe mahasta oikein on. Hauska, ajatuksia herättävä, sarkastinenkin ja mukavalukuinen opus erään naisen arjesta miestoimittajien keskellä. Juu, pidin ja suositan kepoisammaksi lukemiseksi oikein mieluusti. Tämän lisäksi luettavaksi on kertynyt epälukuinen määrä ohjeita, määräyksiä, selvityksiä ja luetteloita ;D Lisäksi tehty normaalisti pientä kiusaa naapurille ja kissalle :o

 

265380.jpg 

 

HAI TYÖ – POLKA TULLOO, OOTTAKS TYÖ VALMIIT?