Tänne ne rahat! Tästä kärsimyksestä on saatava tyynyn alle vähintään 500 juuron seteli, jotta selviät ilman, että ilmoitan esimiehellesi asiasta. Nih! Keijut siis todistettavasti ovat edelleen ilkeitä riiviöitä! Prle.

Siis asiaan eli näinhän siinä kävi, kuten arvelinkin. Menin hampilääkärille ja tuomio oli olettamani: viisaudenhampaan poisto. En vaan muistanut, miten paljon se jälkeenpäin sattuu. Ja vuotaa verta yms. Tosin, tämä hammas oli samanlainen, kuin edellinenkin tapaus. Eli ihan kiva pieni hampuli, jolla oli huisin pitkät juuret sellaisessa haramuodostelmassa tuolla ikenessä. Eli kiinni oikein rätväkästi. Hento Jyri-boy joutui roikkumaan kangessa ja pihdeissä melkein koko painollaan, hammas, leuka ja pää rutisi - mutta irtosihan se lopulta. Ja oli kyllä orvon näköinen irrottuaan. Sisälsi, BTW kaksikin reikää, toisen isomman aivan ienrajassa, jota olin luullut hammaskivekseksi, jota meikäläisellä kehittyy paljon ja pikanopeasti! On muuten niin huolehtivaa ja mukavaa porukkaa täällä hampilääkärissä kuin olla ja voi. Kohdellaan ihan mielettömän mukavasti ja huolehditaan koko ajan. Eikä tungeta mitään tuppoja suuhun. Kun kerran kysyin, miksi eivät tunge, kertoivat, että se on hampilääkärin mukavuuden kannalta hyvä, että on helppo tehdä töitä. Mutta asiakas ei tykkää. Joten he eivät käytä niitä ollenkaan ja imuakin vain ihan pakosti. Lisäksi KAIKKI - ihan kaikki - lekurit ovat nuoria tai ainakin nuorehkoja miehiä ja suurin osa jopa komeita tai ainakin sellaisia, joissa silmä lepää! Hyvä mesta tämä! Ja melkein halpa, puoli tuntia vääntöä lääkkeineen, emmeineen, ohjeineen jotain 38 egeä. Ei paha ollenkanas... Suositan, kuvissa ei muuten ole kaikkia lekureita *virn*!

Eli hauskempaakin päivä kuitenkin tarjosi. Normiarvauslekuri kirjoitti 1.5 vkoa sairaslomaa, antilooppikuurin, kokeeksi (ja tämä on sitten ihan viimeinen lääkityskokeilu!) Lyricaa aluksi vähän ja sitten enemmän, lähetteen fysioterapiaan ja antoi runsaasti sympatiaa. Mukava nuori kandikundi tämäkin! Kun sairasloman päälle pidän vielä lomapäivät, huutaa Herjaamo minua pe 15.6. eli olen päivän töissä ja sitten viikonloppu. Pakosti oli otettava tällainen pehmolasku takaisin....

Lisäksi postin mukana tuli ilmo, että olen saanut ammattiliitolta stipendin, 250 juuroa, opintoja varten. Ilman mitään selvitys- tahi tilitysvelvoitetta (mutta minä tietysti jonkin kiittelyn  sinne värkkään)! Ihan kiva - maksetaankin nyt kesäkuussa, jolloin sille on todella käyttöä.

Ja sitten vielä, saan tosi halvat (kokeeksi) sellaiset kevytpohjalliset. Saa nähdä, onko niistä sitten iloa enemmän. Jos on aikaa, käyn tässä loman aikana korjauttamassa nämä toiset pohjalliset - nämä nyt eivät kyllä minusta istu kuten pitäisi. Mutta lupasivat tarkistaa ja korjata ilmaiseksi, jos eivät ole ok, yritän siis ehtiä sinnekin.

Ja postissa tuli vielä muutakin! Ziitos Gummititi, asia suunnitteilla ,D

Ziis, kiirettä pukkaa! En kyllä tiedä mitä. Tämä päivä ja ehkä huominenkin täytyy vielä ottaa vähän levon kannalta.  Tuo hammasjuttu ei nyt ollut maailman kivointa eikä särky yms. ainakaan. Kaikkea veristä en tässä edes kerro - kokeneet tietävät ja voivat tykönänsä kuvitella. Onneksi peitin tyynyn moninkerroin käännetyllä  froteepyyhkeellä yöksi.

-------------------------------------------

254944.jpg

Huamenta, kavrut! Hei, mamiska on oudon hiljane tänää, mä tajuu mikä sitä vaivaa. Illall se lähti jonneki ja ku se tuli, silt tuli blodee suust. Jäks! Olikoha se joutunu flaidiksee tai jotai? Ku se nimittäi kiroiliki aika pahasti. Ei siis kyllä mulle ainaskaa, mutt kiroili kuiteski... eikä syäny mitää. Ja hei, nyt aamulki se divas kaffet, hei kylmänä, hei ja söi jotai melkee kylmää kaurapuuroo, mitä se ei kyll syä melkee ikinä. Ja söi niit sen nappei hirmusen kasan. Jos mä kokeilisin mun tassuparannusta? Eilen illalla se ei sitä halunnu, halus ett mä oon sen selän takana. Juu, voi olla, ett oliki parempi. Taas se kyll suunnittelee mulle sitä vetskujutskaa, hei mami, ei mitääääään kiirettä, ei yhtää! Mä voin ihan hyvin ja sillee. Ett jos mulleki tehdää jotai tommost. En taho. En. Ja sitt mä otan ainaski Anskun sinne mukaa, jos joku meinaa tehdä mulle jotai pahaa, nii se saa pualustaa! Eilen oli sitt hurjan kuuma päivä. Mä olin partsill, mutt siälä oliki melkee liika kuuma. Nii ni sitt mä menin varjoon partsin lattiall ja siäl oli sopivaa, nääs kylmä kivilattia. Huh, turkkiki meinas hikoontuu ja mä olin illalla ihan repo. Makasin vaa sisälläki... huh... menee taas vähä aikaa, ennenku tällasee tottuu.

Mä en muute nyt laita fotoo, ku mamill on joku viritys tonne alas. Anti olla kerranki. Mä meen goisii Anskun kaa ja näkee mukavii unei.  Mamiska saa tulla viakkuu, ku ehtii! Se on terve taas huamiseen!

----------------------------------------------

Keitän toiset kylmät kaffet kohta perään. Haa, Panacod tehoaa hammassärkyyn! Ainakin vähän. Mutta väsy on hirmukas, taidan mennä vielä pienille tirsoille, jos mahdollista!

Päivän slogan: Elämä on kuin juusto; vähenee siivu siivulta ja loppuu lopulta kokonaan!

Päivän  biisi: Dentist Lyrics

Luettua: William Brodrick - Sovituksen hinta, miehitetyn Ranskan aikaisista tapahtumista nykypäivään. Taidokasta kuvausta, mutta.... minua ei oikein sytyttänyt. Jotenkin kävi mielessä, kuin osia tästä olisi lukenut jo aiemmin. Aivan hyvä romaani varmasti, mutta aihe on jo hiukkasen loppuunkaluttu. Eli minä en löydä tästä mitään uutta, mikä saisi tämän erottumaan huomattavasti edukseen. Kelpo luettavaa, mutta ei mielestäni mitenkään erityisen suurta kirjallisuutta. Ja vielä vähäsen kesken Jan Kjaerstad - Viettelijä, trilogian 1. osa. Tästä minä pidän. Hyppelehtivää kerrontaa, takautumia ja perusteita sille, miksi päähenkilö on johtava mediapersoona. Oikein lukukelpoista uutta romaania Norjasta, Welhotar voi suositella. Ei kuitenkaan niille, jotka odottavat helppoa ja yksinkertaista tarinaa, sillä sitä tämä ei ole ,D

                            265380.jpg

                    TINKIMÄTÖNTÄ TIISTAITA!

Ja tässä jotakin mukavaa, jatketaan tämän mukaan!

Älkää nyt kuitenkaan tämän takia hyökätkö kimppuun:

621313.jpg