onneksi on vapaata. Olen mennyt nukkumaan tämän aamun puolella jo kolme kertaa. Juu, ihan mukavaa. Olen nähnyt myös melko veikeitä unia; vanhoja tuttuja, kivaa muutakin ;) Yöllä en saanut nukuttua kuin 2 – 3 h. Säryt olivat mittavia, lisäksi naapurit pippaloivat. Ei ne pippalot mitään, mutta kun lähtivät jatkoille kapakkiin ja palasivat, heräsin taas ja silloin oli jo mökää... Ei se häiritse, niinhän minäkin teen. Kunhan en vaan saanut unta. En minä saa muutenkaan, joten miksi sitä valittaisi sen kummemmin.

 

Kirjasto-kauppareissu meni taas sen verran pieleen, että takso tuli melkein puoli tuntia myöhässä. Just eli tosi kiiruksella pakkohankinnat ja jotakin taas jäi. Onneksi Belga paikkaa tilanteen ja tuo kissanhiekat ja muuta tullessaan. En minä niitä olisi jaksanut kantaakaan. Tarjolla tänään pizzaa ja salaattia sekä jälkkäreitä erilaisia. En minä jaksa ajatella mitään monitöisempää. Olen vieläkin ihan repona viikon töistä ja ns. aktiviteeteista. Lisäksi lunssa voi vieläkin erittäin hyvin eli ns. paksusti *yöks*!

 

Join jo kahdet aamukaffet ja söin yhden rämpylän... (son päärynä, onemarämpylä on toinen suosikki). Ehkä tässä vielä saisi pienet tirsat vetäistyä, jos oikein yrittää.

 

Pitäisi kirjoittaakin; juhlallisesti lupaan tänään valmistella kaksi juttua. Ne ovat jo puolitekoisina luonnoksina jömmassa *ristii sormiaan*. Siis lupaan ainakin yrittää kovasti. Nimenomaan yrittää.

 

265380.jpg 

 

POLKA, JONKA MIELESTÄ YRITYS VOIDAAN JOSKUS LASKEA JO TEOKSI!